Minttu Räikkönen Instagram

Wednesday, 1 September 2021
  1. Minttu raikkonen instagram leaked
  2. Minttu räikkönen instagram followers
  3. Minttu raikkonen instagram accounts
  4. Minttu räikkönen instagram instagram

Minttu Räikkönen onnittelee syntymäpäiväsankaria suloisessa otoksessa. Kimi ja Minttu Räikkösen esikoispoika Robin täyttää tänään maanantaina 5 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi Minttu julkaisi Instagramissa suloisen otoksen, jossa hän antaa pikkumiehelle suukon poskelle. Syntymäpäiväsankari hymyilee kameralle iloisena. Hellyttävän kaksikon lisäksi kuvan etureunassa poseeraa veikeä pikkusisko Rianna. 2-vuotias Rianna ei hymyä säästele, kun hän virnuilee kameralle leveästi. – Hyvää 5-vuotissyntymäpäivää meidän uskomattomalle Acelle (ässämiehelle). Olemme niin ylpeitä sinusta, Minttu onnittelee kuvatekstissä. Ace-nimellä viitataan Robinin toiseen nimeen, Aceen. Hänen koko nimensä on Robin Ace Matias Räikkönen. Lempinimi muistuttaa paljon Kimi Räikkösen omaa lempinimeä Iceman (Jäämies). Kuva keräsi tunnissa yli 7 500 tykkäystä, ja fanit riensivät onnittelemaan syntymäpäiväsankaria. – Paljon onnea reipas motoristi, eräs seuraajista kirjoittaa. – Niin vaikea uskoa että siitä on jo 5 vuotta, kun uutinen pikku-Robinin syntymästä tuli julki.

Minttu raikkonen instagram leaked

– Oletko varma, että he osaavat uida? Tietävätkö he mitä he ovat tekemässä, Kimi? kommentoija kysyi. Kimi vastaa harvoin hänelle osoitettuihin kommentteihin. Tällä kertaa hän päätti kuitenkin vastata kysymykseen ja kuittasi tuntemattoman utelut tuttuun tyyliinsä erittäin yksiselitteisesti. – Ulostaako karhu metsään? Kimi vastasi viitaten siihen, että asiahan on täysin itsestäänselvä. Kimin sarkastinen vastaus aiheutti kommenttitulvan, kun liki 70 fania ryntäsi mukaan keskusteluun erilaisin hymiöin ja viestein. Moni tsemppasi Kimiä, peukutti hänen vastaustaan ja julkaisi nauravia hymiöitä. – Klassista Kimiä. – Legendaarinen vastaus. – Ainoa asiallinen vastaus, jonka voi antaa, kun hänen vanhemmuuttaan kyseenalaistetaan.

Minttu räikkönen instagram followers

minttu raikkonen instagram photo

Minttu raikkonen instagram accounts

Hyvää syntymäpäivää! toinen hehkuttaa. F1-tähden esikoispoika Robin on jo saanut maistiaisia moottoriurheilun maailmasta. Kimi Räikkönen antoi viime kesänä Robinin ajaa pientä motocrosspyörää. Myöhemmin hän pääsi testaamaan kartingautoa. Instagramin Stories-osiossa Minttu esittelee herkullisen näköisiä moottoripyöräkeksejä, joita syntymäpäiväsankarille on tarjolla. Minttu, Kimi ja Robin Räikkönen Clarion-hotellissa Gugguu-lastenvaatemerkin muotinäytöksessä vuonna 2018. Minttu Räikkönen suunnitteli Gugguu-lastenvaatebrändille lastenvaatemalliston. Kuva: Joonas Salo Robin Räikkönen on ollut paljon esillä vanhempiensa sometileillä. Marraskuussa Kimi Räikkönen julkaisi Instagram-tilillään aurinkoa tihkuvan perhepotretin. Kuvassa Kimi kelluu uima-altaassa vaimonsa ja perheen kahden lapsen kanssa. 2-vuotias Rianna hymyilee hilpeän äitinsä olkapäillä, kun taas Robin on nostettu isin harteille. Kuva keräsi nopeasti ihastuneita kommentteja, joissa kehuttiin perheen näyttävän onnelliselta. Eräs englanniksi kirjoittava fani päätti kuitenkin esittää kysymyksen ja hämmästeli Kimin lasten uimataitoa.

Minttu räikkönen instagram instagram

minttu
  • Minttu räikkönen instagram instagram
  • Suomi oy
  • Minttu raikkonen instagram cover
  • Minttu räikkönen instagram stories
  • Asuminen | Kotkan-Haminan Seutu
  • Minttu raikkonen instagram account
  • Lemon curd ohje
  • Räikkönen minttu

Formulaperheen lentomatkalla oli hauskaa. Formulakuljettaja Kimi Räikkösen puoliso Minttu julkaisu Instagramissa hulvattoman kuvasarjan perheen lentomatkalta. Myös Kimin nähdään hymyilevän harvinaislaatuisissa otoksissa. Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvat täältä. – Jokapäiväistä sekoilua, Minttu on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Kuvan kommenteissa kehutaan Mintun ja Kimin olevan täydellinen pari. Myös Kimin harvoin nähty hymy saa huomiota. – Kun näen Kimin hymyn, päiväni sujuu hyvin, kirjoittaa yksi. Kimi ja Minttu Räikkösellä on kaksi lasta, vuonna 2015 syntynyt Robin ja vuonna 2017 syntynyt Rianna. Myös Robin vilahtaa kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa. Kimi ja Minttu Räikkönen ovat olleet naimisissa vuodesta 2016. Antti Nikkanen Minttu Räikkönen on suunnitellut myös lasten vaatteita. Näin hän neuvoo valitsemaan vaatteita tulevalle vauvalle.