Prepaid Liittymä Voimassaoloaika: Telia Prepaid Liittymän Voimassaoloaika

Thursday, 2 September 2021
  1. Telia prepaid liittymän voimassaoloaika
  2. Dna prepaid liittymä
  3. Prepaid liittymä

Tavallisen saldon tapauksessa jos viimeisestä latauksesta on alle vuosi, niin sitten on jostakin viasta kyse, jos liittymä pyytää saldoa vaikka sitä on. Katso alkuperäinen viesti

Telia prepaid liittymän voimassaoloaika

prepaid liittymä

Telia Prepaid -lataussovelluksella tsekkaat nopeasti prepaid-tietosi ja lisäät saldoa liittymällesi. Lataussovellus on asennettavissa kaikkii kotimaisiin matkapuhelinliittymiin. Voit ladata Telia Prepaid –lataussovelluksella entisen Soneran eli nykyisen Telian Prepaid-, Prepaid Netti- ja Easy Prepaid –liittymiä.

Julkaistu: 21. 9. 2010 11:49, Päivitetty 21. 2010 14:37 Matkapuhelinoperaattoreiden prepaid-liittymät ovat sekava viidakko. Varsinkin matkailijat ja ulkomailla pidempään viihtyvät ovat usein vaarassa saada ison laskun jälkikäteen, vaikka kyseessä on ennakkoon maksettu liittymä. Euroopan kuluttajakeskusten mukaan prepaid-liittymistä annetut tiedot ja sopimusehdot ovat liian monimutkaisia. Monet kuluttajat ovat haksahtaneet liittymään, jossa puheaika maksetaan lataamalla ennakkoon tietty summa. Selvityksen mukaan ennakkoon maksettukin liittymä tuottaa usein ikäviä yllätyksiä. Pahimmassa vaarassa ovat nuoret kuluttajat ja matkailijat, jotka käyttävät eniten operaattoreiden prepaid-palveluja. Kuluttajakeskusten verkosto on saanut yhteydenottoja prepaid-liittymien ongelmista, myös Suomesta. – Suomen toimistolla on ollut käsiteltävänä juttu, jossa suomalainen matkailija oli ostanut Saksasta matkapuhelimen ja siihen prepaid-liittymän. Myyjä oli vakuuttanut, että puhelinta voisi käyttää myöhemmin myös Suomessa, koska siihen kävisi mistä tahansa EU-maasta ostettu sim-kortti.

Dna prepaid liittymä

Lisäätkö vielä liittymänumerosi muodossa 0401234567 käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin katsotaan mikä siellä on homman nimi. ‎11-02-2014 16:37 Soneralle tiedoksi: pyydetty on tehty. Lisana viela, etta liittymani/numeroni on ollut kaytossa jo useamman vuoden ja tama on ensimmainen kerta, kun nain tapahtuu. Kiitos. 17:00 Hei taas! Järjestelmissämme viimeisenä voimassaolopäivänä näkyy tällä hetkellä 29. 01. 2015. Asia on siis kunnossa. Saatko edelleen tuon väärän päivämäärän, jos lähetät viestin EASY VOIMASSA numeroon 15400? ‎12-02-2014 13:24 Hei. En voi lahettaa viestia, silla en ole Suomessa enka tieda, milloin menen sinne seuraavan kerran. Jos teilla kuitenkin nakyy 29. 2015, niin asia taitaa olla silta osin kunnossa. Toivotaan ainakin niin. KatjaN_ Rekisteröitynyt: ‎04-04-2012 Kirjoituksia: 898 13:47 Hei MLSuomi! Tarkistin vielä asian, eli viimeinen voimassaolopäivä on 29. 2015. 15:48 Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää?

Kun kuluttaja vaihtoi kotiin palattuaan puhelimeen uuden sim-kortin, puhelin lukkiutui. Lukituksen purkamiseksi hänen olisi pitänyt maksaa 50 euroa. Selvityksen perusteella myös sim-kortin voimassaoloaika ja latauksen minimimäärä vaihtelevat operaattoreittain ja maittain. Omalta kotimaiselta operaattorilta hankittu liittymä ei välttämättä toimi ulkomailla, vaikka operaattori tarjoaisikin palveluja toisessa maassa. Kuluttajaviranomaiset muistuttavat etenkin matkailijoita, että prepaid-liittymään ladattua puheaikaa ei yleensä voi käyttää toisessa maassa. Yli jääneestä puheajasta ei myöskään saa rahaa takaisin.

Asun ulkomailla ja tulen joka loma suomeen. Sen takia olen ostannu halvin PrePaid kortin minkä sain R-Kioskilta, eli Kolumbus. Onko oikein että se kestää aina vaan vuoden? Vai olikohan mun PrePaid kortti menny rikki kun ei enää toiminu vuoden jälkee:S On myös outoa etten voi käyttää sitä heti suomenrajojen ulkopuolella. Onko kellään mitään vinkkiä mikä ois parempi PrePaid kortti? Haluaisin sellasen joka toimii aina eikä vain vuoden! Ja jos mahdollista niin että toimii myös ulkomailla.. Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Prepaid liittymä

Highlighted Vexhex_ Uusi jäsen Rekisteröitynyt: ‎11-01-2014 Kirjoituksia: 1 ‎11-01-2014 18:56 Prepaid liittymän voimassaoloaika! Latasin saldoa sonera easy prepaid liittymääni joka on ollut käytössä monta vuotta, pari viikkoa sitten tuli tekstiviesti että pitäisi lataa saldoa mikäli haluan jatkaa liittymän käyttöä. Latasin tänään 10 euron edestä saldoa jonka perään tuli viesti että liittymällä on nyt 10 euroa saldoa ja voimassaoloaika on 15. 1. 2014??? ja viestissä joka pari viikkoa sitten tuli luki että voimassaoloaika on 14. 2014 elikkä aika piteni päivällä?? :/ EDIT: asia korjaantui itsestään! Vastaa 7 vastausta MLSuomi_ Rekisteröitynyt: ‎05-02-2014 Kirjoituksia: 4 ‎05-02-2014 12:55 Re: Prepaid liittymän voimassaoloaika! Sama homma! Latasin saldoa 29. 2014 mutta voimassaoloaika ei pidentynyt, vaan pysyi yha edelleen samassa eli 8. 5. 2014. En tieda, kaynko Suomessa ennen tuota, joten nahtavaksi jaa, onko numero toiminnassa vai ei. Mistahan tama johtuu? Johannes_ Vanhan Palstan telialainen Rekisteröitynyt: ‎15-03-2011 Kirjoituksia: 1 396 ‎06-02-2014 17:21 Hei MLSuomi!

telia prepaid liittymän voimassaoloaika
  • Tähtien sota 1977 film
  • Loton oikeat numerot - Bing
  • Dna prepaid liittymä
  • Prepaid liittymä voimassaoloaika dna
  • Antti rinne roosa rinne
  • Outo kipu korvan alueella (takana) | Keskustelu | Anna

Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit sivun yläreunasta.

1. 1 * Virhekorjaukset * Käyttöliittymän parannukset Ei pelaa Tökkii pahasti eikä kirjautuminen onnistu joten täysin turha sovellus Moikka! Oletko koettanut poistaa ja ladata sovellusta uudestaan? //Laura Voimassaoloaika puuttuu Liittymien voimassaoloaika, tämä etäohjauskäytössä jopa saldoa tärkeämpi tieto, ei ole näkyvissä. Olisikohan tämä mahdollista lisätä? Kiitokset palautteesta Jukka! Välitetään tällainen toive meidän sovelluskehittäjille, josko tuo voimassaoloaika saataisiin myös lisättyä tuonne:) //Niko Liittymämäärien rajoitus Hei Saisiko liittymämäärien rajoituksen pois? Viidennen kohdalla kertoo että perheeni on täynnä, enkä voi siis lisätä seurattavia liittymiä tätä enempää. Tällä hetkellä tuota liittymämäärää ei ole mahdollista nostaa. Otamme kuitenkin palautteesi huomioon, kun pohdimme sovellukseen tuotavia uusia ominaisuuksia. //Joonas S. Tiedot Toimittaja Telia Finland Oyj Koko 56 Mt Yhteensopivuus Edellyttää iOS-versiota 9. 0 tai tätä uudempaa versiota. Yhteensopiva laitteiden iPhone, iPad ja iPod touch kanssa.

Keskustelija 6 kommenttia Riistakamerani lopetti kuvien lähettämisen pari viikkoa sitten. Kävin hakemassa kameran metsästä ja sain monen mutkan kautta tarkistettua vanhalla nokialaisella puhelimella (johon iso kortti menee suoraan) saldon. Sain tekstiviestin, että saldoa on vajaat 10 euroa, mutta liittymä on sulkeutunut 12. 8. 2019. Miksi? Saldoa olen ladannut varmaan joskus muutama kk sitten. Testasin soittaa liittymällä, mutta se pyytää lataamaan lisää saldoa. Miksi saldoa pitää ladata lisää, kun saldoa on? Ja liittymässä on toimintaa, kun se lähettää kuvia silloin tällöin s-postiin. icon Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 30 elokuu 2019, 07:38 Liittymän voimassaolo ei riipu saldon määrästä, vaan siitä milloin sitä on viimeksi ladattu. Toki jos saldo loppuu, niin liittymällä ei voi tehdä muuta kuin ladata lisää, mutta voimassaoloon se ei vaikuta. Käyttöönoton jälkeen liittymä on voimassa 3kk ja latauksen jälkeen yhden vuoden kerrallaan. Tämä siis tavallisen saldon tapauksessa, mutta pakettien ollessa kyseessä voimassaolot ovat erilaisia.