Vesa-Matti Loiri Lapin Kesä

Thursday, 2 September 2021
  1. Vesa matti loiri lapin kesä
  2. Vesa matti loiri lapin kesä lyrics
  3. Paula koivuniemi vesa-matti loiri lapin kesä
  4. Loiri ja Leino kohtasivat jo radikaalilla 1960-luvulla | Elävä arkisto | yle.fi

"Julistatteko tekin nyt Elvisin pannaan? " – Levylautanen oli Ylen varhainen yritys tehdä nuorille ohjelmaa populaarimusasta Levylautanen yritti miellyttää kaikkia ja vähän valistaakin. Vuosina 1962–1963 lähetetty Levylautanen oli Suomen Television ensimmäisiä nimenomaan nuortenohjelmaksi tarkoitettuja iskelmä- ja popmusiikkisarjoja, ehkä jopa ensimmäinen laatuaan. Se on samalla ikkuna aikaan, jolloin nuorisomusiikki ei ollut vielä radikaalisti eriytynyt muusta iskelmästä. Hääpari riitelee, sulhanen hikoilee ja jossain sihahtaa kaljatölkki – Bingo! Satuhäät-bingo tekee ohjelman katsomisesta vieläkin hauskempaa Kokeile Elävän arkiston leikkimielistä Satuhäät-bingoa. Kuten monessa elämänmakuisessa hittisarjassa, myös Satuhäissä toistuvat tutut kliseet – ja se on mahtavaa! Tee katsomiskokemuksestasi vieläkin hauskempi ja kopioi alta Satuhäät-bingoruudukko itsellesi ja kaverille. Kuinka pitkälle pääset ennen kuin joku huutaa BINGO? Tuhopolttajaksi ajautunut autovahamalli vai puhelinmyyjän uralta jännitystä etsivä kotiäiti?

Vesa matti loiri lapin kesä

robin ja vesa-matti loiri lapin kesä

Julkaistu 04. 10. 2007 - 13:00. Päivitetty 01. 12. 2011 - 12:45 Vesa-Matti Loiri laulaa Marraskuun liikkeen asunnottomille alkoholisteille järjestämässä itsenäisyyspäiväjuhlassa 1967. Loiri teki tunnetuksi 1960-luvulla Kaj Chydeniuksen säveltämän version Lapin kesä -runosta. 1970-luvulla laulusta sävellettiin mollissa kulkeva, nykyisin tunnetumpi versio. Sen ovat säveltäneet Perttu Hietanen ja Taisto Wesslin. Uudemmassa levyversiossa on mukana koko Lapin kesä -runo, kun taas 60-luvun levytyksessä on vain neljä ensimmäistä säkeistöä. Artikkelin videossa Loiri laulaa toisen säkeistön loppua sekä kolmannen ja neljännen säkeistön. Teksti: Paavo Rytsä Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää Tätä asunnottomuus on Suomessa – kaduilta ja kaatopaikoilta kotia kohti Asunnottoman arkea seitsemältä vuosikymmeneltä. Asunnottomuus ja suhtautuminen asunnottomia kohtaan on peili, joka kertoo yhteiskunnasta ja meistä jokaisesta. Tämä juttu kuvaa sitä muutoksia ja onnistumisia, mitä asunnottomuudessa on Suomessa tapahtunut ja näyttää asunnottoman arkea eri vuosikymmeninä.

Vesa matti loiri lapin kesä lyrics

  • Robin vesa matti loiri lapin kesä
  • Vesa matti loiri lapin kesä sanat
  • Sivun muokkaus: Valinnainen
  • Paula koivuniemi vesa-matti loiri lapin kesä
  • Yhteishaun tulokset 2016
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen
  • S/pankki
  • Uima-altaat ja tarvikkeet | Motonet Oy
  • Ilkka remes kirjat in prison
  • Hyundai ioniq kokemuksia 2014

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto

Paula koivuniemi vesa-matti loiri lapin kesä

Se on samalla ikkuna aikaan, jolloin nuorisomusiikki ei ollut vielä radikaalisti eriytynyt muusta iskelmästä. Hääpari riitelee, sulhanen hikoilee ja jossain sihahtaa kaljatölkki – Bingo! Satuhäät-bingo tekee ohjelman katsomisesta vieläkin hauskempaa Kokeile Elävän arkiston leikkimielistä Satuhäät-bingoa. Kuten monessa elämänmakuisessa hittisarjassa, myös Satuhäissä toistuvat tutut kliseet – ja se on mahtavaa! Tee katsomiskokemuksestasi vieläkin hauskempi ja kopioi alta Satuhäät-bingoruudukko itsellesi ja kaverille. Kuinka pitkälle pääset ennen kuin joku huutaa BINGO? Tuhopolttajaksi ajautunut autovahamalli vai puhelinmyyjän uralta jännitystä etsivä kotiäiti? Testaa, kuka television äitihahmoista olet Vastaa seitsemään leikkimieliseen kysymykseen. Oletko kotitilalla huseeraava Annikki Metsola vai räiskytkö ympäri Kuusniemeä Hillevi Jortikan lailla? Haaveiletko mummoudesta vai näyttääkö ruoho aina vaan vihreämmältä kotiäitiysaidan toisella puolen? Löydä televisiosarjojen voimaäitisi tekemällä Elävän arkiston leikkimielinen testi.

robin vesa matti loiri lapin kesä

Loiri ja Leino kohtasivat jo radikaalilla 1960-luvulla | Elävä arkisto | yle.fi

Testaa, kuka television äitihahmoista olet Vastaa seitsemään leikkimieliseen kysymykseen. Oletko kotitilalla huseeraava Annikki Metsola vai räiskytkö ympäri Kuusniemeä Hillevi Jortikan lailla? Haaveiletko mummoudesta vai näyttääkö ruoho aina vaan vihreämmältä kotiäitiysaidan toisella puolen? Löydä televisiosarjojen voimaäitisi tekemällä Elävän arkiston leikkimielinen testi. Kun Vesa-Matti Loiri spermaansa liukastui Jari Tervon Loiri-elämäkerran analyysi. Jari Tervon kirjoittamasta ja tänään ilmestyneestä Vesa-Matti Loirin elämäkerrasta löytyy yksi pieni tapahtuma, josta avautuu laaja näkymä kansallisaarteemme elämään. Prisma: Kuinka elää pidempään? Nobel-palkittu Paul Nurse pohtii tieteen etiikkaa. Nobel-palkittu solututkija Paul Nurse tutkailee eliniän pidentämiseen liittyviä hoitoja ja niiden eettisiä pulmia. "Kääriydyin äitini takkiin" – suremiseen ei ole olemassa sääntöjä Surua ei voi suorittaa. Surua ei voi suorittaa. Silti meille tuputetaan ajatusta selviytymisestä ja eteenpäin menemisestä.

Julkaistu 29. 12. 2014 - 10:32. Päivitetty 05. 07. 2019 - 10:11 Vesa-Matti Loiri on vuosikymmenien ajan yhdistetty väkeviin laulutulkintoihin Eino Leinon runoista. Yksi hänen varhaisista Leino-esityksistään tallennettiin asunnottomien alkoholistien itsenäisyysjuhlassa vuonna 1967. Loiri lauloi ensimmäiset levytetyt Leino-tulkintansa vuonna 1966 säveltäjä Kaj Chydeniuksen esikois-LP:llä, joka oli samalla Love Recordsin ensimmäinen albumijulkaisu. Miesten tuttavuus oli syntynyt Ylioppilasteatterissa Lapualaisooppera-produktion yhteydessä. Chydeniuksen säveltämä Lapin kesä -kappale tallentui kuvanauhalle vuotta myöhemmin tilaisuudessa, jonka vähemmistöjen oikeuksia ajava Marraskuun liike järjesti yhteiskunnan laitapuolen eläjille. Kun Loiri laulaa "kaikkialla kaatuvista ja kesken toimiensa katkeavista miehistä", hänen katseensa kielii niistä uusista merkityksistä, joita runon teksti tässä poikkeuksellisessa esitystilanteessa saa. Loirin yhteistyö Chydeniuksen kanssa jatkui myöhemminkin. Leinon 100-vuotispäivää juhlistavassa tv-ohjelmassa hän esitti Kristiina Halkolan kanssa suurlakkovuonna 1905 kirjoitetun "protestilaulun" Carmen Saeculare.

vesa matti loiri lapin kesä live
  1. K-citymarket lappeenranta kotiinkuljetus
  2. Mike on normaali verenpaine movie
  3. Yamaha vahvistin