Coca Cola Rekka Joensuu

Monday, 30 August 2021
  1. Coca cola rekka joensuu live
  2. Coca-Cola Suomi-Finland: Virkistä maailmaa. Muuta se paremmaksi.
  3. Tässä on Coca-Colan Joulurekan aikataulu

Paikalliset 9. 12. 2019 6:34 Coca-Colan joulurekan pääkuljettajana toimii salolainen Tomi Lohivuo. Hänen mukaansa auto kiinnostaa reitin varrella. – Pysähdyspaikoilla ei tarvitse yksin olla, hän hymyilee. Sauvo Jylhä Suomen ehkä odotetuin ajoneuvo eli Coca-Colan joulurekka kävi torstaina lastattavana Sinebrychoffin tehtaalla Keravalla. Viime vuonna Suomessa ensi kertaa kiertänyt maailmankuulu mainosrekka sai käsittämättömän suuren suosion, ja myös nyt odotukset ovat korkealla. Coca-Cola Suomen viestintäpäällikkö Théa Natri ei halunnut paljastaa rekan tarkkaa ajoreittiä ensimmäiseen kohteeseen Vantaalle, jotta ihmisiä ei kerääntyisi teiden varsille ja jotta sen vuoksi ei syntyisi vaaratilanteita. – Sinänsä on ihanaa, miten innoissaan ihmiset rekasta ovat. Olemme saaneet kymmenittäin toiveita rekan pysähdyspaikoista. Niitä on tullut kauppiailta, mutta myös tavallisilta ihmisiltä, jotka ovat toivoneet rekan ajavan heidän kotikatunsa kautta. Suomessa liikennöivä Coca-Colan joulurekka on viime vuodelta tuttu Kenworth-jenkkirekka vuosimallia 1978.

Coca cola rekka joensuu live

Tarkkasen yrityksellä auto ollut noin kolmen vuoden ajan. KW Event lähti kisaan tarjoamaan autoaan Coca - Cocalle ja tarjous lyötiin kiinni. - Loppu on sitten historiaa, naurahtaa Tarkkanen. Vähän kankea käännellä Jari Tarkkanen ajaa itsekin autoa kiertueella Tomi Lohivuon kanssa. Toinen omistaja Ari Piskonen on myös ajanut autoa. Noin 19 - metriä pitkän Kenworthin pitkän konepellin alla jyrisee 14 - litrainen Cumminsin diesel. Voisi kuvitella, että klassikkorekka on haastava ajettava. - Eihän se tietenkään mikään uusi Volvo ole, vähän kankea käännellä, myöntää Tarkkanen. - Tien päällä, etenkin kärry perässä, se menee ihan mukavasti. Ilman kärryä vähän pompottaa, kovaa kyytiä, sanoisin. Kuskin näkövinkkelistä näkymä on tämä. Pete Anikari Tomi Lohivuo puolestaan sanoo, että ei auton kanssa on vaikeuksiin jouduttu, mutta tätä autoa pitää todella osata ajaa. – Tällä pitää oppia ajamaan, asenteella tätä pitää ajaa. – Siinä on omat kommervenkkinsä. Esimerkiksi se, että tämä auto on hyväksytty Suomeen ilman etujarruja eikä tässä niitä vieläkään ole.

Sen kuljettamisesta vastaa salolaisen Tomi Lohivuon kuljetusyhtiö. Rekan tunnistaa punaisesta väristä, isosta joulupukin kuvasta kyljessä sekä koristevalonauhoista, joissa on yhteensä 11 000 ledivaloa. Keravalla joulurekkaan pakattiin noin 30 000 Coca-Cola-tölkkiä, joista suurin osa sisältää sokeritonta colajuomaa. Joulurekka kiertää tapahtumissa, joissa jaetaan ilmaisia juomia ja joissa voi kuvauttaa itsensä rekan vieressä. Suomen kaikki Coca-Colat valmistetaan Keravalla. Rekka ei kuitenkaan ole toistaiseksi pysähtynyt Keravalla yleisön nähtävänä. – Ehkä tulevina vuosina sekin toteutuu, Théa Natri miettii. Ruoka ja juomat Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

coca cola rekka joensuu 2018

Coca-Cola Suomi-Finland: Virkistä maailmaa. Muuta se paremmaksi.

Virvoitusjuomajätti Coca-Colan joulukiertue pysähtyy Joensuussa 10. joulukuuta. Joensuu 12. 11. 2019 klo 09. 15 päivitetty 12. 2019 klo 17. 21 Joulun 2018 alla rekka vieraili Rovaniemellä. Coca-Cola Finland Coco-Colan joulurekkakiertue lähtee toista kertaa kiertueelle ympäri Suomen. Kiertue pysähtyy kaikkiaan kymmenellä paikkakunnalla. Yksi näistä paikoista on Joensuu, jossa jouluisen rekan voi nähdä 10. Pysäkki on K-Citymarket Pilkon pihassa. Viime vuonna kiertueen tapahtumiin osallistui kymmeniä tuhansia ihmisiä, joten Pilkossakin kannattaa varrautua liikenneruuhkiin. Suomessa nähtävä jenkkirekka on vuosimallia 1978. Rekka on 19 metriä pitkä ja sen koristuksena on 11 000 led-valoa. Coca-Colan rekka nähtiin ensimmäisen kerran joulumainoksessa 1990-luvulla. Joulurekka on vieraillut 20 vuoden aikana yli 300 kaupungissa eri puolilla maailmaa. Korjaus kello 17. 21: Vuosiluku korjattu uutisen kuvatekstistä. Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

– Äänestys tullaan tekemään Spotify-äänestyksellä eli jokaiselle kaupungille luodaan joulusoittolista, ja se jonka soittolista on eniten kuunneltu, siellä joulurekka pysähtyy. "Joukossa yksi yllätys" Joulurekan kiertue päättyy 21. joulukuuta. Natri kertoo, että pysähdyspaikkojen joukossa on yksi yllättävä paikka, joka selviää myöhemmin. – Myönnän, että [pysähdyspaikkojen] joukossa on yksi tosi kiva yllätys! Se on suomalaisessakin mittakaavassa harvinaista. Luulen, että sen paikkakunnan ihmisetkin tulevat olemaan yllättyneitä. Kiertuepaikkojen valintaa määrittää se, miten pysähdyspaikat sijoittuvat maantieteellisesti keskenään, koska rekka kulkee maanteitä pitkin. – Viime vuonna oli kohtalaisen haastavaa, kun käytiin Rovaniemellä asti, ja sieltä tulee pitkät matkat eikä rekan kuljettajat pysty määräänsä enempää ajamaan. Joulurekkaa ajaa kaksi kuljettajaa, jotka vuorottelevat. Rekalle uudenlainen ilme Joulurekka muutetaan Coca-cola-rekaksi ennen kiertueen alkamista. Natri paljastaa, että tänä jouluna rekka saa hieman uudenlaisen ilmeen.

Tässä on Coca-Colan Joulurekan aikataulu

  1. Coca cola rekka joensuu 7
  2. Coca cola rekka joensuu video
  3. Coca cola rekka joensuu
  4. Paljonko alkoholia nostaa maksa arvoja
coca cola rekka joensuu 10

Coca-Cola Suomi-Finland: Virkistä maailmaa. Muuta se paremmaksi.