Suomen Naisten Jalkapallomaajoukkue Pelaajat / Em-Avaus Jännittää Naisten Jalkapallomaajoukkueen Pelaajia - Urheilu | Hs.Fi

Thursday, 2 September 2021
  1. Suomen naisten jalkapallomaajoukkue pelaajat lyrics

Urheilu EM-avaus jännittää naisten jalkapallomaajoukkueen pelaajia Suomen naisten jalkapallomaajoukkue aloittaa EM-urakkansa illalla Italiaa vastaan. Useat Suomen pelaajat sanoivat tiistaina, että Italia-pelillä alkava EM-seikkailu jännittää – hyvällä tavalla. Tilaajille Leena Puranen myöntää, että Suomi lähtee altavastaajana EM-otteluihinsa. Kuva: Martti Kainulainen Lehtikuva Julkaistu: 10. 7. 2013 13:47 Halmstad. Suomen naisten jalkapallomaajoukkue aloittaa EM-urakkansa illalla Italiaa vastaan. "Ensimmäinen peli jännittää varmasti molempien maiden pelaajia. EM-kisat ovat kuitenkin aina EM-kisat", laitapelaaja Leena Puranen tiivisti joukkueen majapaikassa Varbergissa. Seuraa uutisia tästä aiheesta Luetuimmat - Urheilu Valitse aikaväli Luetuimmat Valitse aikaväli

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue pelaajat lyrics

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue sai maanantaina loistavan alun EM-karsintaurakalleen. Suomi murskasi Albanian tylysti 3-0. Suomen ehdoton ykk�shahmo oli Linda S�llstr�m, joka oli jatkuva riesa Albanian puolustukselle. S�llstr�m puski Suomen avausmaalin jo 10. minuutilla ja teki my�s Suomen kolmannen maalin ottelussa. Heidi Kollanen vastasi Suomen toisesta maalista ja teki my�s esity�n S�llstr�min ensimm�iseen osumaan upealla keskityksell��n. Ottelun toinen puoliaika ei tarjonnut en�� kovinkaan kummoista viihdett�, sill� peli oli ratkennut jo ensimm�isell� jaksolla Suomen karattua 3-0-johtoon. Suomen EM-karsinnat jatkuvat kotiotteluilla Albaniaa vastaan lokakuussa Vaasassa ja Kyprosta vastaan marraskuussa Helsingiss�. Ville Hirvonen

1. Naisten maajoukkueelle hyviä uutisia Serbia-ottelun alla, pelaajat ja liitto sopimukseen – ”Nyt voidaan keskittyä tärkeimpään” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
  11. LMAO | Urbaani Sanakirja

Karsinta-avauksen Serbia hävisi Itävallalle 0–4. Itävallan maajoukkueesssa pelaavat Korpelan joukkuetoverit maalivahti Manuela Zinsberger ja puolustaja Carina Wenninger. – He sanoivat, että numeroista huolimatta Serbia on hyvä joukkue. Olemme katsoneet klippejä Serbian peleistä, niin heillä on taitavia pelaajia. He uskaltavat pelata, välillä vähän uhkarohkeastikin. Korpela on aloitti kauden Bayernin ykkösmaalivahtina, mutta viime pelit hän on ollut penkin puolella. – Kaikki on kunnossa nyt. Yhden viikon olin kipeänä. Siinä meni pari peliä. Kun toinen veskari pelasi hyvin, niin ei ole ollut syytä vaihtaa. Meillä on kova kilpailutilanne, mutta tärkeintä, että olen ollut terveenä ja harjoitellut hyvin. Suomi–Serbia pelataan sunnuntaina 22. 10. Helsingissä. Ottelu alkaa klo 17. Yle Areena näyttä ottelun suorana klo 16. 50 alkaen.

Ennen pestiään Helmareissa Anna Signeul valmensi Skotlannin naisten maajoukkuetta. (Kuva AOP) Anna Signeul näkee naisten maajoukkueessa ison tulevaisuuden potentiaalin. JALKAPALLO Suomen naisten jalkapallomaajoukkue avaa MM-karsinnat sunnuntaina kotiottelulla Serbiaa vastaan uuden päävalmentajansa Anna Signeulin johdolla. Syyskuusta asti Helmarien pääkäskyttäjänä toiminut Signeul valitsi MM-karsinta-avaukseen lähes samat pelaajat kuin muutaman viikon takaiselle Portugalin-leirille. Mukana ovat myös maalivahti Kreeta-Liisa Yli-Säntti sekä kotimaisesta Naisten liigasta tutut Vilma Hakala ja Tiia Peltonen. – Olemme lisänneet ryhmään yhden maalivahdin, Kreeta-Liisan, joka on hyvin menestyvän ruotsalaisseuran Växjön maalivahti. He pelaavat Damallsvenskanissa ensi kaudella, Signeul sanoi. Yli-Säntti toiminee joukkueen kolmosmaalivahtina Saksan Bundesliigan jättiläisen Bayern Münchenin suomalaiskoppari Tinja-Riikka Korpelan kantaessa A-maajoukkueen torjuntavastuun. Korpelan kirittäjänä toimii HJK:n kapteeni Minna Meriluoto.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue on aloittanut MM-karsintaurakkansa 1–0-voitolla Serbiasta. Helsingissä pelatun ottelun ainoa osuma nähtiin 79. minuutilla, kun Serbian Mirela Tenkov pukkasi pallon omaan maaliin. Suomi ansaitsi voittonsa, sillä etenkin ottelun toinen puoliaika kulki erittäin vahvasti kotijoukkueen hallinnassa. Avauspuoliajalla Suomella oli vaikeuksia päästä maalipaikoille, mutta toisella jaksolla joukkue loi vaarallisia tilanteita ja osui maalikehikoihin. Kuitenkin vasta Serbian oma osuma päästi Anna Signeulin valmentaman Suomen piinasta. – Saimme serbialaisilta vähän apuja, mutta olisimme varmasti panneet pallon itsekin jossain vaiheessa sisään. Maali roikkui ilmassa, hyökkääjä Linda Sällström sanoi ottelun jälkeen. Signeulille Serbia-ottelu oli ensimmäinen karsintakamppailu Suomen päävalmentajana. Suomen pelaajat prässäsivät vastustajaa erittäin aktiivisesti ylhäältä saakka. – Anna on puhunut paljon, että kentällä saa juosta sydämensä kyllyydestä. Kyllä kelpaa juosta, jos voittoja tulee, Sällström intoili.

Voitto jäi haaveeksi naisten jalkapallomaajoukkueelle kahden maaottelun Slovakian turneella. Torstaisen maalittoman tasapelin jatkeeksi tuli sunnuntaina 1-3-tappio Senecissä pelatussa ottelussa. - Yritämme tällä hetkellä pelata tavalla, jota pelaajat eivät hallitse. Meidän täytyy arvioida vahvuuksiamme uudelleen ja tehdä tarvittavia muutoksia. Sunnuntaisessa ottelussa ensimmäinen parikymmenminuuttinen oli Suomelta hyvää peliä. Joukkue hallitsi ottelua, pelasi aktiivisesti molempiin suuntiin ja voitti kaksinkamppailuja. Hyvät otteet ja pelin hallinta palkittiin 21. minuutin kohdalla, kun Emmi Alanen syötti taustalta nousseen Annika Kukkosen maalipaikkaan. Slovakian maalivahti torjui maalintekoyrityksen, mutta Sanna Talonen pisti pallon maaliin ja vei Suomen 1-0-johtoon. Suomen johtoasema kesti vain neljä minuuttia. Dominika Skorvankova teki 1-1-tasoituksen kun ottelua oli takana 25. minuuttia. Toisen puoliajan alussa Suomi sai otetta pelistä, mutta sitten Slovakia karkasi voittoon Patrícia Fischerovan ja Dana Feckovan maaleilla, jotka syntyivät kaukolaukauksilla.

Sen olisi voinut hoitaa vähemmällä murehtimisella ja stressillä, jos olisi halunnut. Me haluttiin kapteeniston kanssa ottaa tämä vakavasti ja tehdä tämä tulevia sukupolvia varten kunnolla. Nyt se on takana. Minna Meriluoto oli mukana neuvottelemassa uutta sopimusta. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva Korpelan lisäksi sopimusneuvotteluissa oli vahvasti mukana myös maajoukkueen toinen maalivahti Minna Meriluoto ja kapteenistoon kuuluvat pari muuta pelaajaa. Koska uusi päävalmentaja Anna Signeul ei ole nimennyt julkisesti joukkueen kapteenistoa, Korpela ei halunnut paljastaa kaikkia mukana olleita pelaajia. Naisten maajoukkueen sopimukset ovat olleet iso puheenaihe Skandinaviassa. Norjassa sekä miesten että naisten maajoukkueelle maksetaan sama korvaus. Tanskassa naisten maajoukkue ei suostunut pelaamaan Ruotsia vastaan, koska liitto ei ole taipunut uuteen sopimukseen. Palloliiton puolelta neuvotteluissa oli pääsihteeri Marco Casagrande, joka oli Korpelan tavoin tyytyväinen sopimuksesta. – Se oli normaali neuvottelu, jossa ei ollut mitään draamaa.

Ennen pestiään Helmareissa Skotlannin naisten maajoukkuetta vuodesta 2005 asti valmentanut Signeul on ehtinyt tarkkailla Hakalan (HJK) ja Peltosen ( PK-35 Vantaa) otteita. Kaksikko saikin kehut 55-vuotiaalta ruotsalaiselta. – Näin heidät molemmat kun pelasimme vieraissa U23-joukkueen kanssa Tanskaa vastaan. Olin vaikuttunut molemmista. Olen seurannut heitä myös Naisten liigassa. Mielestäni he ovat kaksi tulevaisuuden nimeä. Portugalissa Suomi kohtasi kahdesti emäntämaan. Molemmat pelit päättyivät 1–1-tasapeliin, mutta se ei ollut ainoa syy olla tyytyväinen. Reissun aikana ruotsalaisluotsi sai paljon uutta tietoa uudesta joukkueestaan. – Se oli hyvin positiivinen matka. Oli mukavaa vähän tutustua pelaajiin ja nähdä heitä tositoimissa. Minusta pelasimme ok, mutta voimme pelata paremminkin tulevaisuudessa, kun kaikki tuntevat toisensa paremmin. – Näen ison potentiaalin tässä joukkueessa ja olin heihin todella tyytyväinen. Tässä joukkueessa on teknisesti, fyysisesti ja taktisesti hyviä pelaajia.

Meillä on vauhtia, mutta myös voimaa. Helmarit kohtaa Serbian sunnuntaina 22. 10. Helsingin Telia 5G -areenalla. Ottelu alkaa kello 17. – Serbia on hyvin taktinen ja tekninen joukkue. Erityisesti he ovat joukkue, joka haluaa hallita peliä ja palloa. Heillä on taidollisesti tosi hyviä yksilöitä. Tiedän sen tulevan olemaan kova haaste, Signeul ennakoi. Signeul korvasi Helmareissa joukkuetta vuodesta 2010 luotsanneen maanmiehensä Andrée Jeglertzin. Lue seuraavaksi Sankarikoirat pelastivat ihmishenkiä – sairauskohtauksista, tulipaloista, häkämyrkytyksiltä ja hukkumisilta