Sohvan Irtopäällinen Prisma

Thursday, 2 September 2021

IKEA of Sweden puukuitulevyä, lastulevyä, vaneria, polyeetterivaahtomuovia 20 kg/m³, massiivipuuta polyeetterivaahtomuovia 20 kg/m³, polyeetterivaahtomuovia 25 kg/m³, polyesterivanua, puukuitulevyä, lastulevyä, massiivipuuta, voimapahvia polyesterivanua, polypropeenikuitukangasta, erittäin kimmoisaa polyeetterivaahtomuovia (kylmävaahtomuovia) 35 kg/m3, polyesteriontelokuitua polyesteriontelokuitua, polypropeenikuitukangasta Konepesu enintään 40 °C, normaali ohjelma. Pestävä erillään. Ei kloorivalkaisua. Ei rumpukuivausta. Silitys enintään 200 °C. Kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä ja hiilivedyllä, normaali ohjelma. Kaikki tuotteissamme käytetty puuvilla on kestävämmin tuotettua. Tämä tarkoittaa, että puuvilla on joko kierrätettyä tai kasvatettu käyttämällä vähemmän vettä, lannoitteita ja torjunta-aineita. Tämä tarkoittaa myös parempaa tuottoa viljelijöille. Tämä tuote koostuu 2 paketista 3-istuttavan sohvan runko Artikkelinumero: 201. 850. 31 Leveys: 88 cm Korkeus: 45 cm Pituus: 204 cm Paino: 74.

Sohvan irtopäällinen prisma

sohvan irtopäällinen prisma media sohvan irtopäällinen prisma presse

Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni? Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hakusessa sohva? Hobby Hallin laajasta valikoimasta saat näyttävän sohvan edullisesti. Meiltä löydät kahden ja kolmen hengen sohvat, sohvaryhmät, divaanisohvat, vuodesohvat ja kulmasohvat. Tarjolla kangasverhoiltuja ja nahkasohvia. Kuukausirahalla maksat sohvahankinnan kätevästi osissa!

Liity IKEA Family -jäseneksi Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin. Ja kaikki tämä ilmaiseksi. Lue lisää Liity tai kirjaudu

  • Sohvat ja nojatuolit | hobbyhall.fi
  • EKTORP 3:n istuttavan sohvan päällinen - Nordvalla tummanharmaa - IKEA
  • Sohvat – edullinen sohva tai vuodesohva Sotkasta! | Sotka

Lisätietoja laskuista saat täältä. Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta? Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua. Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy? Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä. Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin? Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta. Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

Tekniset tiedot Kotiinkuljetus Toimitustavat Virhe! Toimitustavan valinta ei onnistunut. Palautus Näin palautat tuotteen 1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset. 2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus. 3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49, 95 €. Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta.

00 kg Pakkaus/pakkaukset: 1 3:n istuttavan sohvan päällinen Artikkelinumero: 204. 033. 74 Leveys: 38 cm Korkeus: 9 cm Pituus: 57 cm Paino: 4. 70 kg Pakkaus/pakkaukset: 1 Tuotteen koko Leveys: 218 cm Syvyys: 88 cm Korkeus: 88 cm Istuimen syvyys: 49 cm Istuinkorkeus: 45 cm Sinulla on 365 päivää muuttaa mieltäsi.