Philips Hue Verkkokauppa

Thursday, 2 September 2021

Paristokäyttöinen liiketunnistin Philips Hue -järjestelmään. Langaton – helppo asentaa. Päivänvalotunnistin – valot syttyvät vain, jos niitä tarvitaan. Määritä valaistus helposti Philips Hue -sovelluksella. Sijoita minne vain, esim. seinälle, pöydälle tai kattoon. Varastotilanne Verkkokauppa Saatavilla Lisätietoja Paristokäyttöinen liiketunnistin, joka sopii Philips Hue -järjestelmään. Langaton liiketunnistin on helppo asettaa minne vain. Kiinnitä sensori mukana tulevilla ruuveilla tai sen takapuolella olevalla magneetilla. Liiketunnistimen voi myös asettaa sellaisenaan hyllylle tai pöydälle. Anturi tunnistaa liikkeen ja sytyttää valot automaattisesti, kun joku tulee huoneeseen. Se myös tunnistaa päivänvalon ja sytyttää valot vain silloin kun niitä tarvitaan – kätevää ja ympäristöystävällistä. Se myös sammuttaa tai himmentää valot, jos se ei huomaa liikettä tietyn ajanjakson kuluessa. Sovelluksella voit säätää valaistuksen juuri sellaiseksi kuin haluat: himmeä pehmeä valo yöllä, kun jonkun pitää käydä kylpyhuoneessa, kirkas valo varastoon tai tunnelmavalo olohuoneeseen.

Vertaa Philips Hue-tuotteita | Philips Hue

Philips Hue Outdoor paketti 2: Hue Outdoor Lightstrip -valonauha 5m, Hue Lily - 24 V puutarhavalosarja ja Hue Silta – Valosarjat – Ulkovalaisimet – Valaisimet – Koti ja valaistus – Hyppää sisältöön Koti ja valaistus Valaisimet Ulkovalaisimet Valosarjat Tuote 60364 Arvostele tuote Kysy ensimmäinen kysymys Tuote-esittely Valaise pihaasi tyylikkäästi Hue Outdoor tuotepaketilla, joka sisältää taipuisan Hue OutdoorLightstrip -valonauhan ja Hue Lily -pienjännite kohdevalaisinsarjan. Valonauha on todella joustava valonlähde joka sopii myös ulkokäyttöön. Voit muotoilla valonauhaa monenlaisiin muotoihin ja käyttää sitä vaikkapa istutuksen tai pihapolun reunuksessa. Mukana tulevat kiinnikkeet seinä- tai kattokiinnitykseen. 1810 luumenin valovirta ja erinomainen valaisutaso koko valonauhan pituudelta varmistaa, että valo riittää sekä toiminalliseksi että koristevalaistuksen valonlähteeksi. Olipa kyse terassin, pihamuurin tai porrasvalaistuksesta, mahdollisuuksia on valtavasti. Valitse sovelluksen avulla toimintoihisi parhaiten sopiva valkoinen valo rentouttavasta lämpimästä valkoisesta valosta viileään ja virkistävään päivänvaloon.

Hyödynnä Huen runsaslukuisia etäyhteystoiminnoja, kuten hälytyksiä, ajastimia ja ilmoituksia sekä ohjausta kodin ulkopuolelta. Saat kodikkaan tunnelman kätevästi himmentämällä valaistuksen tilanteeseen sopivaksi sovelluksen avulla. Mahdollisuuksia on valtavasti! Hyödynnä valoa paikoissa, joissa et ikinä osannut odottaa. Taivuta ja muotoile. Kiinnikkeiden avulla voit kiinnittää Outdoor Strips valonauhan mihin tahansa, jossa haluat nauttia kauniista Hue-hehkusta. Soveltuu tunnelmavalaistukseen, esittelyvalaistukseen tai vain hienovaraiseen taustavalaistukseen - voit käyttää sitä juuri haluamallasi tavalla. Hue Lily -kohdevalaisimilla voit suunnata valon istutuksiin tai vaikkapa pihamuuriin. Vaihtamalla valon sävyä valkoisesta pehmeään auringonlaskun sävyyn tai pihajuhlissa myös värillisiin sävyihin -kokeile vaikka vihreää tai kaunista punaisen sävyä. Käyttöön tarvitaan lisäksi soveltuva älypuhelin tai tabletti ja Hue -älypuhelinsovellus.

philips hue verkkokauppa chart

Silta+ 1x rgb on hinnoiteltu oudosti 99€, kun taas yksittäin ostettuna silta (49€ ja rgb polttimo (45€ tulee halvemmaksi. LIGHTIFY Products | LIGHTIFY for home - what is... | OSRAM Tilaan nyt kokeilumielessä 3-5kpl noita gu10 spotteja, kun ovat miltein puolet Philips hue spotteja halvempia. Viimeksi muokattu: 04. 11. 2014 Vaikka en epäile ettetkö olisi huomannut, mutta sanon silti että noissa Philips Hue lampuissa on mahdollista vaihtaa väriä (RGB), mutta Osram GU10 lampuissa pystyy säätämään "vain" kirkkautta ja värilämpötilaa (2, 700 - 6, 500 Kelvin). Niin siis kun valaistuksen saa toiminaan kotiautomaatiolla ja itse suosin sellaisia mitkä perustuvat avoimelle standardille ja toimivat brdgen kautta eikä kännykästä, niin on mahdollista melko helpoilla säännöillä luoda hyvinkin monipuolinen valaistus. Kun noihin saa esim. liikesensorit mukaan, niin yöaikaan voi valaistus olla niin että kun kömpi yöllä vessaan niin valot välilly syttyvät liikesensorien mukaan automaattisesti mutta himmeänä sekä sopivalla värisävyllä.

  1. Telia ei toimi
  2. Mäntsälän vuokra-asunnot
  3. Naisten softshell takki
  4. Wifi-ohjattavat valaistusjärjestelmät (Philips Hue, Osram Lightify, Ikea Trådfri) | sivu 3 | MuroBBS
  5. Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen
  6. Terveellinen smoothie
  7. Philips hue verkkokauppa 3
  8. Jukka hilden lapse video
  9. Philips hue verkkokauppa app
  10. Philips hue verkkokauppa for women
  11. Philips hue verkkokauppa tv

Makuuhuoneessa tietenkään ei liikesensoria voi käyttää mutta olohuone+eteinen+vessa auttavat jo kummasti. Noihin kytkimiin siksi kaipaisikin kolme eri tilaa, eli on/off sekä standby jolloin se syttyy automaattisesti liiketunnistimella. Esim. vessan valot voisivat aika monella muutenkin olla automaattisesti liiketunnistimella mikä vaikuttaa turhalta kunnes sen hommaa ja tottuu. Inferno 02. 02. 2010 850 Vahva tämä. Itsekin kun tuota remppaa tuli tehtyä niin vessaan valikoitui juurikin liiketunnistimella oleva valaisin. Eipähän jää turhaan valot päälle ja öisin pimeässä hamuilla katkaisijaa (oven kahvaa kylläkin x)) derpy 03. 2014 3 Tuollainen Lightify aloituspaketti tuli sitten Clasulta kotiin kannettua. Osramin Android-sovellus vaikuttaa olevan melko buginen / käytettävyydeltään heikohko. Myöskään mitään kovin hienoja ominaisuuksia ei ole vaan vaikuttaa lähinnä lamppujen demoamiseen tarkoitetulta softalta. Itselläni on suunnitelmissa rakentaa kotiautomaatiojärjestelmää Raspberry PI -pohjalta esimerkiksi tämän RaspBeen avulla.

philips hue verkkokauppa tv