Koira Etsii Kotia

Tuesday, 31 August 2021
  1. Havanna koira
  2. Kotia etsivät kodittomat koirat - Nobody's Dog Suomi-Serbia ry

Ukon veli (Kleni + Elva) Dome olisi uutta kotia vailla. Uutta, harrastavaa kotia etsii kesällä vuoden täyttävä parsonuros. Koira on saanut erinomaisen peruskoulutuksen ja sen kanssa on aloitettu agilityn harrastaminen kisakentät mielessä. Kemiat perheen vanhemman uroskoiran kanssa eivät kohdanneet toivotulla tavalla ja siitä syystä uusi koti olisi nyt hakusessa. Dome on hyvähermoinen, tasapainoinen uros, jolla potentiaalia moneen lajiin. Se tulee pääsääntöisesti toimeen muiden koirien kanssa ja on tottunut monenlaiseen menoon. Dome annetaan ehdottomasti vain harrastavaan kotiin. Tiedustelut: 040 7393929/Eija tai sähköpostitse (kasvattaja)

Havanna koira

Voit vaikka laittaa ruoka-astiaan kauhoja tai muita esineitä, jotka koiran täytyy ensin nostaa pois voidakseen alkaa syödä. Vaihtoehtoisesti voit peittää kupin pyyhkeellä tai levittää kuivamuonanappulat uunipellille, jolloin koira joutuu hamuamaan ne yksitellen suuhunsa. (Teksti jatkuu videon alla) Monella pehmeää ruokaa syövällä koiralla on kova tarve saada pureksia ruokaansa. Erilaisten luiden syöminen on hyväksi koiralle, koska leukojen käyttäminen rentouttaa ja koirat nauttivat ruuan järsimisestä ja repimisestä. Luuta ei aina tarvitse antaa koiralle maahan jyrsittäväksi. Voit ripustaa luun vaikka puuhun, jolloin koira joutuu taistelemaan saadakseen saaliinsa irti ja takaisin maankamaralle. Erityisen hyviä virikkeistämisluita ovat esimerkiksi hirvensorkat ja -luut, joissa on vielä turkkia jäljellä: koira joutuu myös nylkemään saalistaan päästäkseen kaluamaan luuta. Voit myös piilottaa koiralle pihalle tai tarhaan herkkupaloja tai vaikka heittää kaikki sen ruokanappulat ruohikkoon tai hankeen etsittäväksi.

  • Omaa kotia etsivät rescue koirat | Rescue yhdistys - Pet Rescue Finland - etsimme Suomesta koteja kodittomille koirille
  • Koira auttaa sokeaa koiraa - Etsivät yhdessä kotia - Viikonloppu.com
  • Valokuvaaja ja pieni koira etsivät kotia! | Tiia Öhman | Blogit | Iltalehti.fi

Se katseli häkkitoverinsa touhottamista meidän kanssamme, mutta ei uskaltanut tulla luokse – ei vaikka miten houkutteli. Bibicaa jännitti todella paljon uudet ihmiset, mutta kaunottaren pystyi kuitenkin nappaamaan syliin ilman suurempia rimpuiluja. Hetken sylissä kyhjötettyään ja pari silitystä saatuaan Bibica muuttui silmänräpäyksessä kuin toiseksi koiraksi. Se ymmärsi hyvin nopeasti, että me olimmekin niitä kivoja ihmisiä pahojen sijasta. Kunhan Bibicalle näyttää, että ihminen on kiva ja kiltti, siitä kuoriutuu tavallinen ikäisensä touhukas, avoin ja iloinen pentu. Bibica rakastaa suukottelua, hellyyttä ja leikkimistä. Leikkienkään lomassa emme kuulleet sen haukkuvan, joten myös kerrostalokoti voisi olla sopiva tytölle. Uudet tilanteet ja ihmiset selvästi jännittävät Bibicaa, joten kodissa voisi mielellään olla reipas koirakaveri näyttämässä Bibicalle mallia tai sitten vain ihminen, joka jaksaa rohkaista Bibicaa niin kauan kuin tarve vaatii. Bibica on niin nuori, ettei mikään ole vielä myöhäistä.

SCY - FCF Perustettu 1946. Suomen Kennellitto ry:n, Suomen Palveluskoiraliitto ry:n, Suomen Agilityliitto ry:n ja Suomen Valjakkourheilijan Liitto ry:n jäsen. Lue lisää › Jäseneksi ›

Kotia etsivät kodittomat koirat - Nobody's Dog Suomi-Serbia ry

2020 Arka Funja jatkaa oman kodin etsintää Koiruuksien Klubin kouluttajan, Helmi Pesosen luota. Suhi Sukupuoli: narttu (sterilisoitu) Koko: keskikokoinen (n. 55 cm) Syntymäaika: 8/2017 Sijainti: Kirkkonummi, Suomi 9. 2. 2020 Suhille lisättiin uusi video. Katso Suhin kotihoitokuulumiset tästä: Saloma Sukupuoli: narttu (sterilisoitu) Koko: keskikokoinen (n. 50 cm) Syntymäaika: 4/2017 Sijainti: Lahden seutu, Suomi 12. 2020 Lähes 2, 5 vuotta Saloma odotti tarhalla, kunnes vihdoin tuli sen vuoro. Saloma jatkaa oman kodin etsintää Suomessa hoitopaikassaan. Saloman yhteyshenkilönä toimii Ayla. Valpuri Sukupuoli: narttu (sterilisoitu) Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, tällä hetkellä 16 kg) Syntymäaika: 10/2014 Tautitestattu: 1/2020 Sijainti: Mynämäki, Suomi 9. 2020 Valpuri etsii loppuelämän kotia omakotitalosta rauhalliselta alueelta, jossa olisi reipas koirakaveri odottamassa.

koira etsii koti.mbnet.fi

2018 (estimated), 37 cm, found wondering around countryside, at the shelter from March 2020. Active, loving dog. Shelter: Penkta Koja Klajunas ♂ leikattu Syntymäaika / Ikä arvio: s. 04. 2008 Koko: n. 43 cm (15 kg) Sijainti: Liettua Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas Luonne: rauhallinen ja ystävällinen Klajunas ♂, born 04. 2008 (estimated), 43 cm, found wondering around small town with Engelo. at the shelter from March 2020. Calm, friendly dog. Shelter: Mazas Draugas Engelo ♂ leikattu Syntymäaika / Ikä arvio: s. 01. 2019 Koko: n. 65 cm (31 kg) Sijainti: Liettua Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas Luonne: rennon rohkea ja ystävällinen Kiinnostuitko minusta, lue lisää tästä Engelo ♂, born 01. 2019 (estimated), 65 cm, found wondering around small town with senior dog Klajunas. Brave, friendly dog. Shelter: Mazas Draugas Rubikas ♂ leikattu Syntymäaika/ Ikä arvio: 01. 2016 Koko: n. 40 cm Sijainti: Liettua Alkuperä: Liettua / Penkta Koja Luonne: leikkisä ilopilleri Rubikas ♂ born 01. 2016 (estimated), 40 cm, owner died, at the shelter from December 2019.