Naantalin Kylpylä Kuntosali

Thursday, 2 September 2021

Naantali City Apartments ja Naantali Spa Residence palvelevat asiakkaitaan normaalisti, ilman Naantalin Kylpylän päärakennuksen palveluita. Naantali Spa Residence Naantali Spa Residence on osa Naantalin Kylpylän majoituspalveluita. Spa Residence sijaitsee aivan kylpylän päärakennuksen vieressä ja sen jokaisen huoneen parvekkeelta voit nauttia upeasta merinäköalasta. Tällä hetkellä Spa Residence palvelee asiakkaitaan normaalisti, ilman päärakennuksen palveluita. Varaukset: Naantali City Apartments Naantali City Apartments on osa Naantalin Kylpylän majoituspalveluita. Muumimaailma ja Naantalin satama ovat 5 minuutin ajomatkan päässä, Meyer Turun telakka n. 10 minuutin ajomatkan päässä. Juuri remontoidussa, viihtyisässä ja tyylikkäässä huoneistohotellissa vietät mukavan loman tai asut vaivattomasti pidempäänkin. Huoneistohotellissamme on ilmainen asiakaspysäköinti. Palveluiltaan ja puitteiltaan Suomen parhaaksi ja mukavimmaksi arvostettu hotelli on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka muodostavat tasokkaat kylpyläpalvelut, hotelli-, ravintola-, hoito- ja kokouspalvelut keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Naantalin kylpylä kuntosali tarjous

Rantaa pitkin on lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin, nähtävyyksiin ja Muumimaailmaan. Tervetuloa viihtymään Suomen parhaimpaan hotelliin Uudistuneessa Naantalin Kylpylässä vanhan kylpyläkaupungin perinteet on tuotu tyylikkäästi tähän päivään. Tervetuloa nauttimaan lämpimistä altaista, hemmottelevista hoidoista ja suussa sulavista herkuista merellisessä ympäristössä. Kylpylän sydän on valoisa sauna- ja allasosasto. Rentoudu porealtaan lämmössä, tunnelmoi roomalaisen altaan tähtikupolin alla ja vetreydy hierovissa vesisuihkuissa. Kaiken kruunaa lämmin ulkoallas, jonne voit uida suoraan sisätiloista viettämään aurinkoista päivää tai tunnelmallista iltaa merimaisemissa. Vastaremontoiduissa, tilavissa huoneissa viihdyt varmasti. Laadukkaat sängyt ja tyynymenun vaihtoehdot varmistavat makoista unet. Ylelliset sviitit ja lomahuoneistot tuovat luksusta arkeen ja tarjoavat juuri oikeat puitteet ikimuistoiseen juhlaan. Kylpylästä löydät myös lemmikkihuoneet sekä ihanat satuhuoneet, jotka ovat varsinkin lasten suosikkeja.

Forever kuntosali

naantalin matkailu

Kuntosali

  • Keittiön kaapin ovien maalaus
  • Forever kuntosali
  • Kirpputori silinteri tampere
  • Anu Syväluoma-Kettunen kahden K-Marketin kauppiaaksi Espoossa
  • Osuuskauppa suur-savo
  • Etusivu - OLO Fitness
  • Naantalin Kylpylä | Naantalin virallinen matkailusivusto

Hei sinä! Tutustutaanko paremmin? - Naantalin Kylpylä - Naantali Spa & Hotel

Makean ystäviä hemmottelee Kylpylän oma leipomo-kahvila. Promenade Boutiquesta löydät merkkivaatteet, korut ja lahjatavarat. Viihteen pariin astelet suoraan huoneestasi – Kylpylällä viihdyt mm. pianomusiikin, tanssin, karaoken ja huippuartistien parissa. Perheen pienimpien aika kuluu kuin siivillä Kylpylän riemukkaassa Muksumaailmassa. Kylpylän naapurissa sijaitseva Naantali City Apartments tarjoaa tilavaa ja edullista majoitusta lähellä Kylpylän palveluja. Juuri remontoidussa, viihtyisässä ja tyylikkäässä huoneistohotellissa vietät mukavan loman tai asut vaivattomasti pidempäänkin. Majoitusvuorokausi alkaa Naantalin Kylpylässä klo 15. 00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. 00. Avain Naantalin Kylpylän vastaanotosta. Naantalin Kylpylä ja Spa Residence Matkailijantie 2 / Venevalkamantie 3-5 Myyntipalvelu p. 02 445 5100 Naantalin Kylpylän päärakennus Päärakennuksesta voit valita joko Comfort tai Deluxe huoneen. Comfort-huone 2 aikuiselle ja 1 lapselle, n. 20 m² Varaa Naantalin Kylpylän päärakennuksen Comfort huone silloin, kun sinulle sopii.