Aamu Tv Juontajat

Sunday, 29 August 2021
  1. Aamu tv juontajat radio

Yle TV1:n pitkäaikainen aamuohjelma uudistuu. Samalla ohjelman nimeksi tulee Ylen aamu, ja se pureutuu entistä syvemmin uutisaiheisiin. Lokakuun 21. alkava Ylen aamu parantaa entisestään Ylen päivittäistä ja Suomen luotetuinta uutistarjontaa. Uudessa aamuohjelmassa perehdytään päivän uutisaiheisiin pintaa syvemmältä ja keskustellaan ajankohtaista puheenaiheista valtakunnan kiinnostavimpien vieraiden kanssa. "Ihmisillä on kasvava tarve saada tuoreimmat uutiset heti herättyään, ja tähän tarpeeseen me vastaamme nyt vieläkin paremmin. Puhumme ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista, on sen takana sitten kova uutinen tai ihmisiä juuri sillä hetkellä koskettava ilmiö", kertoo Ylen aamun uutisankkuri Tommy Fränti. Tekijät takaavat, että katsojat huomaavat uudistuksen kun Ylen aamu aloittaa lokakuun loppupuolella – myös lähetysstudio ja tunnus saavat uuden ilmeen ja studiotekniikka viedään kerralla 2020-luvulle. Modernin studion suuret näytöt tuovat uutistapahtumat lähelle. "Kyseessä on Aamu-tv:n historian suurin uudistus.

Aamu tv juontajat radio

Lokakuusta 2019 alkaen ohjelmia ei enää esitetä. Sen sijaan aamussa nähdään erilaisia jälki-raateja. Jälkihiessä keskustellaan urheilutapahtumista, Jälkidigissä some- ja digi-ilmiöistä, Jälkipörssi talouden aiheista, Jälkinäytös kulttuurista sekä Jälkikaronkka tiedemaailman tapahtumista. Perjantaisin viikon uutisaiheista keskustelevat Jälkiviisaat.

Tätä aiemmin on jo lopetettu ruotsin- ja englanninkieliset uutislähetykset aamuissa. Ylen aamun aiheista esitetään noin tunnin mittainen kooste samana arkipäivänä ohjelmassa Tänään otsikoissa kello 15. 10 Yle TV1:ssä. Aikaisemmin se esitettiin Yle TV2:ssa ja YLE24:lla myöhemmin iltapäivällä. Historia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Suomen ensimmäinen aamu-tv-ohjelma oli MTV:n Huomenta Suomi, jonka ensilähetys oli 1. joulukuuta 1989. Se oli aloittaessaan Pohjoismaiden ensimmäinen kaupallinen aamutelevisio-ohjelma. [2] Julkisen palvelun Yleisradio aloitti aamutelevision vuonna 1997, jolloin nähtiin Aamu-TV:n ensimmäinen lähetys 3. maaliskuuta. Koko lähetys lähetettiin Pasilasta. Ensimmäisen ohjelman juonsivat Päivi Saharinen ja Seppo Toivonen, ja uutiset luki Juha Hietanen [3]. Alkuaikojen toisena juontajaparina vuorotteli Seija Vaaherkumpu ja Arto Nyberg. Tuottajana oli Kari Karjalainen. [4] Helsingin Lasipalatsin studio otettiin käyttöön 26. marraskuuta 1998 [5]. Uutiset, sää ja urheilu lähetettiin edelleen Pasilasta.

Aamu-tv aloittaa katsojan aamun, mutta juontajan aamu on alkanut jo kolmelta. Annika Damström on herännyt lähetysaamuihin jo kuuden vuoden ajan. Aikaista aamuherätystä jaksetaan aina päivitellä, mutta Annika sanoo, ettei sitä voi verrata tavalliseen toimistotyöhön. – Ei kukaan ole aamuihminen kello 3. 15 yöllä. Se on kaikille rankkaa. Kun tulee uutisorganisaatioon, joka on heti käynnissä, on ihan eri tavalla hereillä saman tien. – Mahdollisimman äkkiä pitää tietysti saada kahvia. Kotona ennakkotilaan taksin, herään varttia yli kolme ja taksi tulee hakemaan kymmentä vaille neljä, eli naamapesu ja vaatteet päälle ensimmäisenä. Täällä onneksi maskeerataan, niin ei tarvitse välittää mistään sellaisista. Lähetys loppuu kymmeneltä, ja jos seuraavana päivänä ei juontajalla ole lähetystä, pääsee lähtemään kotiin. Annikan rutiineihin kuuluu aina lähetyksen jälkeiset päiväunet kotona. Joka alueen asiantuntija Kolmetuntisessa suorassa lähetyksessä ehditään keskustella kehitysyhteistyöstä, rakennekynsistä ja maistella eteläamerikkalaisia juomia.

2012 Ylen kasvot ja ääni 23. 2012 Aamu-tv — asiaa ja viihdettä aamutuimaan Aamu-tv juhli 15-vuotista taivaltaan maaliskuussa 2012. 9. 3. 2012 Väsyneiden Aamu-tv-juontajien nauruhepuli Joskus ruutukasvot joutuvat selviytymään vähillä yöunilla. 8. 2011 Nenäpäivä yllätti juontajat Nenäpäivä 2011 näkyi yllätyksinä. 3. 11. 2011 Miten minusta tuli minä, Teija Sopanen 5. 2011 Teijan tie missistä tv-julkkikseksi 4. 2011 Teija Sopanen oli täti laatikosta – tv-pioneeri muistelee uransa alkua Teija Sopanen muistelee uransa alkua Antero Mertaranta selosti MM-kiekkoa mestaruudesta mestaruuteen Jääkiekkoselostaja lateli eetteriin kaksi MM-kultaa Ylellä. 9. 2011 Pentti Fagerholmin kuulutuksia 31. 2011 Emman historia 25. 2011 Arto Alaspää, Mr. Emma-gaala Emma-gaalojen kootut sattumukset 23. 2011 Kuuluttaja Tuula Rosenqvist 9. 2011 Uutisstudio YLE24 TV-uutisten 40-vuotista taipaletta kunnioitettiin. 21. 2010 Radiokuuluttaja Maija Rankama 20. 2010 Maria Jungner tanssin pyörteissä Tv:n tanssikisaan osallistunut Junger tanssi myös Linnassa 17.

Juontajan oma tyyli Aamu-tv:n ilme uudistui lokakuussa 2013. Näkyvin uudistus on studiossa, jossa on nyt kolme eri haastattelupistettä ja paljon uutta tekniikkaa, joilla voi tehdä monipuolisemman lähetyksen. Tahti lähetyksessä on reippaampi ja ilme kaikin puolin rennompi. Ensi kertaa juontajien apuna oli myös stylisti. – Puhuttiin stylistin kanssa yleisilmeestä. Hankin kaikki vaatteeni itse ja suurin osa meistä kyllä tekee samoin. Vaatteita tarvitaan aika paljon, koska ruudussa ollaan niin usein. Jotkut juontajat lainaavat vaatteita esimerkiksi pr-toimistoista. Annika lainaa joskus koruja. – Meillä on tyyli muuttunut aika lailla siitä, kun minä aloitin juontamisen. Silloin oli vähän enemmän juontajilla suoraa housua ja jakkua, se oli vähän konservatiisempaa. Annika itse kuvailee tyyliään rokkityttö-tyyliksi. Katsojatkin tietävät, että korkeat korot ja Annika kuuluvat yhteen. - En tiedä kuinka monet korkkarit minulla on, varmaan ziljoonat, mitä korkeammat sen paremmat. Juontopari ei välttämättä tykkää, koska sitten olen pidempi kaikkia.

3 min to 8. 12. 2011 toistaiseksi Aamu-tv:n juontajat Marja Sannikka ja Nicholas Wancke nauhoittavat väsyneinä juontoja iltapäiväkoosteeseen. (8. 2011) Linkit ja artikkelit Väsyneiden Aamu-tv-juontajien nauruhepuli Ohjelman tiedot Alkuperäisnimi Ykkösen Aamu-tv Kuva 16:9 Katsottavissa ulkomailla Lähetykset Näytä lisätiedot Piilota lisätiedot

  1. Aamu tv juontajien vaatteet
  2. Radio nova juontajat 2018
  3. Aamu tv juontajat 2019
  4. Aamu tv juontajat series

Juontajien tehtävä on pistää ihmiset kartalle siitä missä mennään kotona ja maailmalla ja olla aamun arjessa mukana. – Aiheet ovat laidasta laitaan ja on hyvin lyhyt aika perehtyä niihin. Tietysti vuosien mittaan tulee näppituntuma aika moneen aiheeseen. Annika myöntää, että Aamu-tv:ssä kevyemmätkin aiheet ovat hauskoja tehdä, mutta sydän sykkii ennen kaikkea jännittävälle uutistyölle. – Kun tapahtuu jotain, rytisee maailmalla tai on jokin poliittinen tilanne päällä - sitten tehdään eikä meinata. Nautin haastatteluista, joissa saa vääntää ja kääntää poliitikkoja tai muita päättäjiä. Vuosien varrelta mieleen on jäänyt niin Suomen tasavallan presidentin haastattelu, erilaiset vaalikeskustelut ja hauskat tempaukset kuten Tangomarkkinat. Kovana metallimusiikin fanina Children of Bodomin Alexi Laihon haastattelu jäi erityisesti Annikan mieleen. – Oli pieni ihme, että haastattelu järjestyi, koska Alexi ei kauhean helposti anna haastatteluja. Jännitettiin viimeiseen hetkeen asti tuleeko hän, Annika muistelee hymyillen.