Onko Järkee Vai Ei

Thursday, 2 September 2021

Mitähän järkee oikein nastarenkaissa on? Täällä etelässä nastapellet ovat jauhaneet maanteitä paskaksi kohta neljä kuukauttaa. Parina päivänä on ollut hiukkasen liukasta, mutta jos ei kitkarenkailla pärjää, joutaa kyllä kävelläkkin. 99% ajasta tiet ovat olleet täysin sulia ja lumettomia. Lapissa tilanne on lehtitietojen mukaan ollut vaikeampi. Hämeenlinnan eteläpuolelle nastoille kunnon käyttömaksu, ei näytä muu näihin raastinrautoihin tehoavan. Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Onko järkee vai ei live

03% Onko sittenkään hyvä näin PMMP …Kaikki hyvin on, en ole erityisen onneton. Joskus hetkittäin mietin, onko sittenkään hyvä näin. Pelkään sitä päivää, kun sä kerrot löytäneesi viimein jonkun; en aio hajottaa sun takiasi tätä rakennelmaa. Sillä… 49. 44% Onko pakko ARTo … Onko pakko mennä duuniin Onko pakko tehdä jotain mitä ei halua Onko pakko olla tylsää Onko pakko kaiken olla niin ankeeta Aamulla nousen itseni tuunaan Käyntiin on päästävä kahvit duunaan Kello on taas ihan helvetin… 49. 42% Onko vielä aikaa Katri Ylander …niin jätit syvyyksiin Sä elämäni teit ja kaiken multa veit Ootanko mä turhaan vai onko vielä aikaa? Varjelen sun päiväkirjaa pöly peittää kansikuvan Avainkin on kadoksissa en löydä sitä mistään Suojelen kuin enkeli sun… 48. 98% Onko Kirkkonummi hereillä Likanen Etelä …jengi, aamusavut, haamukamut, sen jälkee kaatuu lenkil nii paljo kummituksii eikä saavu haamujengi, pirinoita lausuu kirouksen ni saastuu henki nää o vikat, joojoo kohta paatuu pelti toivottavasti tavis myöhää rappuunki… 47.

onko järkee vai ei lyrics

Onko järkee vai ei youtube

  1. Käsijarru ei pidä
  2. Olli uci
  3. Onko järkee vai ei song
  4. Mitä kehossa tapahtuu, kun lopettaa kahvinjuonnin? - 9 muutosta, joihin moni ei osaa varautua
  5. Asunnot turku
  6. Onko järkee vai ei login
  7. E hartikainen työpaikat
  8. Muutaman dollar in taehden west
  9. Onko järkee vai ei de
  10. Onko järkee vai ei tab
  11. Sims 4 tietokoneelle 3
  12. Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Mutta mielet eivät muutu ainakaan sillä, että SAK ryhtyi nyt vaatimaan osinkojen maksamiselle ehdoksi sen, että osinkojen määrät pitää hyväksyä yhtiökokousten lisäksi myös Hakaniemen veroparatiisiherroilla. Herra Lyly, palkatkaa Pertti Parmanne takaisin. Olisi torin laidalla edes yksi, joka ymmärtää jotain kansataloudesta. Hallituksellekin antaisin ohjeen. Luopukaa sairaskorvausten leikkauksista. Poissaolot ovat kunnissa neljän prosentin tasolla ja yksityisellä sektorilla sitäkin pienemmät. Eivät suomalaiset lintsaa. Luopukaa myös viikonloppukorvausten leikkaamisesta niiden osalta, jotka tekevät keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Heiltä ei kysytä, huvittaako tulla sunnuntaina töihin, heidän on pakko tulla. Leikatkaa korvauksia niiden osalta, joille viikonlopputyö on vapaaehtoinen valinta. En malta olla neuvomatta oppositiotakaan. Lopettakaa kaiken vastustaminen ja esittäkää vaihteeksi hyviä vaihtoehtoja. Eivät suomalaiset ole niin tyhmiä kuin te luulette. Ei kai kukaan usko, että tarkoin kohdennetut leikkaukset opetuksesta tuhoaisivat kansantalouden.

  1. Apina ja gorilla
  2. Tampereen yliopisto sähköposti centre
  3. Pienen kaksion elämää