Sim Kortti Ei Toimi

Sunday, 29 August 2021

Keskustelija 5 kommenttia Android-puhelin ei tunnista Sim-korttia, eli käynnistettäessä ei kysy Pin-koodia, ja yläpalkin ilmoitusalueella näkyy sim-kortin muotoinen kuvio jossa on huutomerkki. Reilu kuukausi sitten kun vaihdoin uuden Sim-kortin puhelimeeni niin ei ole verkko toiminut. Viisi kertaa olen tilannut uuden kortin. Tehdasasetukset on kokeiltu palauttaa. Puhelin on Sony Xperia z1 icon Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattilainen 25 syyskuu 2015, 20:35 Piampi kirjoitti: Yhä uudestaan, et vieläkään nimittäin vastannut, eli; olethan aktivoinut ne kaikki viisi uutta SIM-korttia? Ilman aktivointiahan ne tietenkään toimi. Ilman että olet tuota kaikkein oleellisinta tietoa korteista vielä kertonutkaan, voin antaa vinkin tulevaan; kuudeskaan uusi SIM-kortti ei tule tilannetta tuosta muuttamaan, joten älä turhaan sitä enää edes tilaa. Aktivoinnilla ei ole mitään merkitystä siihen tunnistuuko kortti puhelimessa vai ei. Jos korttia ei ole aktivoitu, kysyy puhelin PIN-koodin, muttei löydä verkkoa.

Sim kortti ei toimi 2016

Kyseessä voi olla myös PUK-koodi Mikäli puhelimen PIN-koodi syötetään väärin riittävän monta kertaa, niin puhelin menee lukkoon, jonka voi avata ainoastaan niin sanotulla PUK-koodilla. Mikäli PUK-koodikin syötetään väärin liian monta kertaa, niin tämä toimenpide lukitsee SIM-kortin lopullisesti, jonka jälkeen sitä ei saa enää toimimaan.

Ole siis varovainen. Jos näistä ei ole apua, ota yhteyttä lähimpään liikkeeseemme. Puhelimella ei voi soittaa. Missä vika? Varmista ensin, ettet vahingossa näppäillyt väärää numeroa soittamalla toiseen numeroon. Tarkista seuraavaksi, ettei kyseessä ole estetty numero tai liittymäsi saldoraja ole täynnä. Ongelmana voi olla myös verkon ruuhkautuminen, mikä on yleistä esimerkiksi suurissa tapahtumissa. Jos puhelin ei toimi matkustettaessa ulkomaille, on mahdollista, että liittymäntarjoajallasi ei ole yhteistyökumppania kyseisellä alueella. Tällöin ainoa ratkaisu on hankkia väliaikaisesti paikallinen prepaid-liittymä. Tarkista myös, etteivät liittymäsi asetukset estä ulkomailla käyttämistä. Tekstiviestien lähettäminen ei onnistu. Onko vielä toivoa? Tarkista, että puhelimen asetuksissa viestikeskuksen numero on sama, jonka liittymäntarjoajasi on sinulle antanut. Jos olet yrittänyt lähettää viestiä "vastaa"-toiminnon avulla, yritä aloittaa kokonaan uusi viesti. Tämä voi toisinaan korjata ongelman.

Sim kortti ei toimi price

Hei, Liittymäni oli määrä siirtyä tänään DNA:lle. Laitoin uuden SIM-kortin puhelimeen ja käynnistin puhelimen uudelleen. Nyt puhelimessa on häiriöviesti: SIM-korttia ei tueta. Edellinenkin SIM-kortti oli micro-sim, kuten tämäkin. MIkähän tässä on vikana? Terv. Jenni Kommentit Hei Jenni! Kannattaa ihan aluksi kokeilla vielä ottaa kortti pois puhelimesta ja puhdistaa siru varovasti. Kun kortti on taas paikallaan niin käynnistä puhelin vielä kertaalleen uudelleen. Jos tästä ei ole apua niin olethan suoraan asiakaspalveluumme yhteydessä että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos. Asiakaspalvelu 044 144 044 ma-pe klo 8-18 la klo 9-16. 30 DNA Hanna palveluneuvoja Yritän soittaa mutta tulee että puhelin ei pidä liitymää ka netti ei toimi osaako joku lertoa mitä tehdä Sebastian Honkanen Hei Sebastian, kokeile ensimmäisenä asettaa sim-kortti uudelleen paikoilleen. Jos siitäkään ei ole apua, olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä tai piipahdat DNA Kaupassa, niin pääsemme tarkistamaan liittymäsi tilanteen.

Käytättekö korjauksissa alkuperäisvaraosia? Kyllä. Laadun takaamiseksi käytämme ensisijaisesti aina puhelinvalmistajan omia alkuperäisosia. Mikäli se ei jostain syystä ole mahdollista, korjaamme laitteesi markkinoiden parhailla alkuperäistä vastaavilla osilla. Kerromme sinulle osien alkuperän ja hinnan, kun tiedämme, mikä laite on kyseessä. Millaisen takuun myönnätte korjauksille? Olemme ylpeitä osaamisestamme ja vastaamme työmme jäljestä. Myönnämme korjaukselle 36 kk laatutakuun. Mikäli sama vika ilmenee takuuajan sisällä uudelleen, korjaamme sen maksutta ilman lisäkysymyksiä. Takuu ei kuitenkaan kata mekaanisia vaurioita, kuten puhelimen pudotuksesta johtuvaa vikaa. Korjaatteko laitteet itse vai lähetättekö ne eteenpäin? Pääsääntöisesti teemme kaikki huollot itse omissa myymälöissämme. Näin pystymme vastaamaan työn jäljestä 100% ja antamaan sille 36kk laatutakuun.

{{ntent404Description}} Evästeet on poistettu käytöstä Ota evästeet käyttöön ja päivitä sivu CV: {{ getCv()}}

Sim kortti ei tomi ahonen

Mikä neuvoksi? Sammuta puhelin painamalla virtanappia. Jos tämä ei onnistu, irrota akku hetkeksi. Laita se takaisin paikalleen, kytke virta uudestaan päälle ja nosta peukut pystyyn. Jos laitteen akun lataaminen ei onnistu, kokeile toista sähköpistorasiaa ja toista saman valmistajan laturia. Mikäli tämä ei tuota tulosta, saattaa puhelimesi olla rikki. Ota yhteyttä lähimpään liikkeeseemme. Sim-kortti ei toimi. Mitä teen? Varmista ensin puhelimen käyttöohjeista, että sim-kortti on asennettu oikein. Sulje puhelin, irrota kortti, asenna se uudelleen ja käynnistä puhelin. Jos vika jatkuu, testaa, toimiiko sim-korttisi toisessa puhelimessa. Näin saat selville, onko vika kortissa vai puhelimessa. Jos kännykkä ei löydä verkkoa, vika saattaa olla itse puhelinverkossa. Kokeile käyttää puhelinta eri paikassa ja aikoina. Jos olet syöttänyt puhelimesi PIN-koodin monta kertaa väärin, puhelin lukittuu automaattisesti. Tällöin laite pyytää syöttämään puhelimen mukana tulleen PUK-koodin. Jos myös PUK-koodi syötetään väärin liian monesti, sim-kortti tuhoutuu käyttökelvottomaksi.

Miten voin toimittaa puhelimen huoltoon? Voit tuoda puhelimesi lähimpään myymälään tai postittaa sen meille – molemmat tavat ovat yhtä helppoja. Toimipisteemme sijaitsevat vilkkaissa ostoskeskuksissa eri puolilla Suomea. Lähimmän myymäläsi löydät täältä. Jos asut kauempana, lupaamme, että mobiiliystäväsi saapuu luotettavasti perille – ja löytää nopeasti takaisin kotiin. Täytä pyydettävät tiedot kirjausjärjestelmässämme, pakkaa laite huolellisesti ja tipauta se lähimpään postilaatikkoon. Postitamme sen sinulle takaisin maksutta. Lähetyksesi etenemistä voi seurata täältä. Kauanko puhelimen korjaus kestää, tarvitseeko minun varata aika? Tiedämme, miten yksinäiseltä tuntuu olla ilman puhelinta. Puhelin otetaan heti työn alle ja korjaus jopa puolessa tunnissa, ilman erillistä veloitusta. Jos laitteesi vaatii pitkittynyttä huolenpitoa, ilmoitamme tästä. Huollossa laitteesi otetaan heti työn alle, mikäli varaosa löytyy suoraan varastostamme. Jos haluat ottaa varman päälle ja tarkistaa osan saatavuudesta ennakkoon, soita ensin myymäläämme.

Sim kortti ei toimi 2017

Kävikö sinulle niin, että puhelimesi ei yhtäkkiä tunnistakaan enää sim-korttia? Usko tai älä, mutta et ole ongelmasi kanssa yksin. Ongelmat sim-kortin toiminnan kanssa ovat itse asiassa varsin yleisiä ja monesti myös helposti ratkaistavissa. 3 yleisintä syytä miksi puhelin ei tunnista sim-korttia 1 Sim-kortti on pois paikaltaan. Jos puhelin on pudonnut tai muuten saanut pienen iskun, niin sim-kortti on voinut hieman liikahtaa pois paikaltaan. Voit poistaa SIM-kortin paikaltaan ja asettaa sen uudelleen. 2 SIM-kortissa tai itse korttipaikassa voi olla pölyä tai muuta likaa. Voit puhdistaa SIM-kortin pinnan hellävaraisesti. Jos likaa on juuttunut korttipaikkaan, niin puhdistuksessa voidaan käyttää paineilmaa. 3 Puhelinen kortinlukija voi olla rikki. Vaihda puhelimeesi toinen SIM-kortti, jonka tiedät varmasti toimivan. Jos toinen SIM-kortti toimii puhelimessasi, niin vika on suurella varmuudella SIM-kortissasi. Mikäli toinenkaan SIM-kortti ei toimi, niin siinä tapauksessa vika on todennäköisesti puhelimessasi.

sim kortti ei toimi telia
  1. Sim kortti ei toimi telia
  2. Sim kortti ei toimi youtube
  3. Italialainen ravintola tools.ietf.org
  4. Sim kortti ei toimi video
  5. SIM-korttia ei tueta - tuki.dna.fi - DNA
  6. SIM-kortti ei toimi ! | OmaYhteisö
sim kortti ei toimi card

Tuossa tapauksessa kortti ei edes tunnistu, eli vika on puhelimessa, jos kortti on oikein paikoillaan ja ei tunnistu. Katso alkuperäinen viesti