Toyota Hilux 2019

Tuesday, 31 August 2021
  1. Toyota Hilux vaihtoautot | 15 myytävää autoa | Autotalli.com
  2. Toyota hilux 2019 kokemuksia
  3. Toyota hilux 2019 usa
  4. TOYOTA HILUX esittelyautot | Autokaupat.net | Myytävät TOYOTA esittelyautot 24.05.20

Toyota Hilux vaihtoautot | 15 myytävää autoa | Autotalli.com

Kyllä tätä autoa suositella voi, työautoksi. Kun auton takaosassa ei ole penkkejä, mahtuu sinne hyvinkin erilaisia tarvikkeita tarpeen mukaan + siihen sitten päälle tavarat avolavalle.

Hiluxia ajaessa tyhjänä huomaa, että auto on tehty lastille, se ei nuole tien monttuja niin sutjakasti kuin ehkä saattaisi kuvitella – mutta kukas sitä nyt tyhjänä Hiluxia ajaisi. Double Cab-korimalli vetääkin sellaista 3200 kg kuormaa vaivatta. Autossa on vankkarunko, todella pieni kääntösäde, hyvä vääntöjäykkyys ja uskomaton lujuus. Pick-up autona ilman kuormaakin autolla voi kuljettaa sellaisen tonnin verran tavaraa eli avolavalle on todellinen käyttö ja saahan lavalle aina hankittua erilaisia suojia heti auton tilaushetkellä. Auton alamäkihidastin ja ylämäkiavustin tuovat apua kuormienkuljetuksessa + neliveto tottakai auttaa sitten kun sitä pitoa oikeasti tarvitaan. Koeajo auton ilmoitettu kulutus (l/100 km) oli 7. 2 l/100 km ja CO2-päästöt, yhdistetty: 189 g/km. Ajotestissä ilmoitettuun kulutukseen pääsi jos ajoi cruisella – omalla manuaalilla ajaessa kaasujalka saattoi välillä olla turhan painava, ja kulutus sen mukainen. Koeajo autossa oli myös kaksiväriset 18″ kuusipuolaiset kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, avaimeton Smart Entry & Start -avaus- ja käynnistysjärjestelmä, automaatti-ilmastointi, hämärätunnistin sekä kromatut koristeet keskikonsolissa sekä perus henkilöautoista tutu kaistavahti, kuskivahti, cruise ja peruutuskamera isolla näytöllä.

HAKU Polttoainetyyppi: Poissulje Vaihteisto: Automaatti Manuaali Vetotapa: Etuveto Takaveto Neliveto Katso kaikki kuvat:, ALV-vähennyskelpoinen,... Kamux Kajaani 1 omistaja, Vetokoukku, Automaattivaihteisto, Alv-vähennyskelpoinen, Suomi-auto, Huoltokirja,... Kuopion Autokauppa Oy Katso ajoneuvon kaikki kuvat:,... Rinta-Joupin Autoliike, Oulu Katso ajoneuvon kaikki kuvat:,... Rinta-Joupin Autoliike, Vaasa Rahoituskorkotarjous nyt alkaen 0, 89% + käsittelykulut 31. 5. 2020 saakka! Myös ilman käsirahaa. Kysy... Bilbutiken Helsinki KORKOTARJOUS 1. 95%+KULUT / KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ! 1 omistaja, Kahdet renkaat, Aluvanteet kesä-ja talvi... O. K. Auto Oy, Jyväskylä Ilmainen J. kotiintoimitus, 1 om., ALV. vähennyskelpoinen, 2 paikkainen pakettiauto, Huoltokirja,... Kuopio Huoltokirja, Kahdet renkaat, Metalliväri, Ilmastointi, automaattinen, Radio ja soitin,... Nelipyörä Hämeenlinna Katso kaikki kuvat:, ALV-vähennyskelpoinen,... Kamux Hyötyautokeskus Vantaa UUDEN KARHEA, HIMOITTU ESITTELYAUTOMME NYT MYYNNISSÄ!

  1. TOYOTA HILUX esittelyautot | Autokaupat.net | Myytävät TOYOTA esittelyautot 24.05.20
  2. Puoli miljoonaa pääomaa
  3. Toyota hilux 2019
  4. Toyota hilux 2019 kokemuksia
  5. Laadullinen tutkimuksen luotettavuus
  6. Kauppojen aukioloajat jouluna
  7. Olympialaiset 2018
  8. Helsinki sää foreca map
  9. Paljon kello on
  10. Vaaralliset ilotulitusraketit Oulussa | Kaleva.fi
  1. Laila kinnunen kuolema
  2. Pam liitto