20-Vuotias

Sunday, 29 August 2021

– Silloin, kun matkustan, en halua olla turisti. Haluan elää kuten paikallisetkin elävät. Tehdä töitä, mutta olla sitoutumatta paikoilleen. Elää hetkessä. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

20-vuotias Hollywood-kaunotar riisui itsensä - alaston peppu vasten penkkiä! | Episodi.fi

15 vuotias

Yleensä, kun nuori valmistuu ylioppilaaksi, hän hakee uutta opiskelupaikkaa täydellä puhdilla jo valmistumiskeväänä. Monesta nuoresta voi tuntua ahdistavalta jäädä tyhjän päälle, joten vastaan saatetaan ottaa ei-niin-mieluinen opiskelupaikka. Kuopiolainen 20-vuotias Jukka Natunen ei kiirehtinyt lukion suorittamisessa, vaan kävi sen neljässä vuodessa. Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen Natunen on pohtinut seuraavaa siirtoa jatko-opiskelujen suhteen jo puolitoista vuotta. – En ole vielä varma, haenko opiskelupaikkaa ensi keväänäkään, Natunen pohtii. Kiireettömyydestä huolimatta Natusella on kuitenkin jo mielessä hänen paikkansa työelämässä. Hän on kiinnostunut opettajan ammatista ja hakeutui siksi tänä syksynä työkokeiluun kouluavustajaksi erääseen kuopiolaiseen peruskouluun. – Työkokeilusta saa suunnilleen saman rahan, mitä saisin toimeentulotuesta istuessani kotona. Pidän kokemuksia ihmisten kanssa rahaa tärkeämpänä. Natunen asuu vanhempiensa luona, mutta kun työkokeilu loppuu, suunnitelmissa on alkaa etsiä omaa asuntoa.

25 vuotias

Verkkokauppayhtiö DealDash lähes viisinkertaisti liikevaihtonsa 6, 3 miljoonasta eurosta 31 miljoonaan euroon vuodessa. Kun nyt 20-vuotias suomalainen William Wolfram perusti yhtiön vuonna 2009, hän oli vasta 16-vuotias. Verkkokauppayhtiö DealDash teki viime vuonna huikean kasvupyrähdyksen. Se lähes viisinkertaisti liikevaihtonsa 6, 3 miljoonasta eurosta 31 miljoonaan euroon. Kokeile kuukausi hintaan 1 €. Tämä sisältö on vain Talouselämän tilaajille. Tilaa digitaalinen Talouselämä, niin voit lukea uutisia ilman rajoituksia. Saat käyttöösi myös Talouselämän näköislehdet ja Yrityskaupat-tietokannan. Tilaa nyt 1. kuukausi hintaan 1 €. Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

20-vuotias Placebo soitti eilen Helsingissä – tältä se näytti! - Rumba.fi

14 vuotias

20-vuotias maailmaa kiertänyt some-kaunotar kuoli - selfien syytä

20 vuotias mies
  • Leivinuuni – Wikipedia
  • 20-vuotias suomalaismies katosi Malesiassa - etsintöjä jatkettu koirien avulla
  • Kaupan alan työehtosopimus umpeutuu – PAM katkaisi neuvottelut - Keskisuomalainen
  • Kone ja vene center
  • Verkkopankki danske bank of america
  • 1kings 20

20 vuotias

Työntekijöiden erilaiset taustat näkyvät ja kuuluvat työelämässä. Parikymppinen työtoveri voi kokea, että hänen osaamistaan ei arvosteta tai hänestä ei pidetä. Samalla tavalla saattaa ajatella jo pitkän työuran tehnyt kollega. Osaamisen yhdistäminen on päivän sana. Parikymppisten ja eläkeikää lähestyvien työntekijöiden taidot ja osaaminen muodostavat yhdessä valtavan asiantuntijapankin, jonka talletusarvo on mittaamaton. "Usein unohdetaan erilaisuuden positiivinen merkitys. Samalle lammelle sopii kyllä eri-ikäisiä ja erilaisia olentoja. " Jokainen meistä kohtaa varmasti lähes päivittäin jos jonkinlaista haastetta työyhteisössään. Tarve työntekoon, työmotivaatio, työmoraali sekä tapa tehdä työtä ovat todennäköisesti tuttuja esimerkkejä. Monet näistä haasteista johtuvat puutteellisesta vuorovaikutuksesta. Koko yhteiskunta on muuttunut ja kehittynyt niin paljon viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana, että tämän päivän parikymppiset ponnistavat työelämään aivan eri lähtökohdista kuin vanhemmat työtoverinsa.

Rikoksentekovälineet eli älypuhelin ja tietokone tuomittiin menetettäväksi valtiolle. Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Siirry tilaamaan