Varma.Fi Omat Tiedot

Monday, 30 August 2021

Ole hyvä ja kirjaudu sisään Sähköposti: Salasana: Facebook-kirjautuminen Eikö Sinulla ole vielä tunnuksia? Syötä tietosi, eikä se sido Sinua mihinkään. Unohditko salasanasi? Voit luoda uuden salasanan sähköpostiisi lähetettävän linkin avulla.

Tietosuoja suojaa henkilötietojasi

  1. Omat tiedot | matkavaruste.fi
  2. Omat tiedot | Yrittajat.fi
  3. Kotiinkuljetus
  4. Omat tiedot | IKT Verkkokauppa
  5. Yhden hengen sänky
  6. Omat tiedot - Virtuaalidirektiivi.fi
  7. Maakuntaliitto - pohjois-karjala.fi
  8. Vuokra asunnot hyvinkää
  9. Must ja mirri
  10. Vappu, varma kevään merkki - Taivaan tähden

Keskustelun taso on aivan eri tasolla kuin jokin suoli24 tms. Tämä enemmän tai vähemmän kaupallisen tuntuinen foorumi ei tunnu oikein vetävän mielenkiintoa millään osa-alueella. Olisko täällä purjehtijoita joita kiinnostaisi paremmin ylläpidetty Foorumi asialliseen keskusteluun? Tosin täällä ei taida oikein ketään käydä nykyään niin on kuin seinille puhuisi… 6. 2017 at 23:07 Juu, ei täällä tunnu ketään käyvän enää. Ihme sinällään, kuten sanoit suoli24 sivusto on ala-arvoinen, mutta siellä on liikennettä. Täällä voisi saada tietoa ilman arvostelua ja dissaamista sekä käydä keskustelua ihan asiallisesti, mutta kun ei niin ei. Mikä meitä veneilijöitä vaivaa, kun ei kiinnosta keskustella omasta harrastuksesta edes suhteellisen asiallisesti ja jakaa tietoa sitä tarvitseville? Itse tarvitsen tietoa monestakin asiasta, mutta vastaavasti mulla saattaa olla jotain tietoa, josta joku muukin voisi hyötyä… Taidan olla se useimmin tänne kirjoittava, vaikka ihan turhaan. Yritin jopa provosoida keskustelua taatusti meitä kiinnostavasta asiasta, eli veneverosta, muttei sekään uponnut.

Tällä sivulla voit katsella ja muokata omia tietojasi. Oheisella lomakkeella näet nykyiset tietosi. Tee haluamasi muutokset ja paina Tallenna - painiketta. Salasanan vaihto Voit halutessasi muuttaa myös salasanasi. Syötä alle ensin vanha salasanasi ja sen jälkeen uusi salasana ja sen vahvistus (väh. 8 merkkiä). Tallennuksen jälkeen uusi salasana astuu voimaan seuraavan kirjautumisen yhteydessä.

Etusivu Ohje Usein kysytyt kysymykset På svenska Digi- ja väestötietoviraston pääsivulle. Palvelu toimii yleisimmillä selaimilla. Edge-selaimen käyttöä ei suositella.

Omat tiedot | Yrittajat.fi

joulukinkku hinta 2019 prisma lauri tähkä pituus

IKT Verkkokauppa Iisalmen Kiinnitystarvike Ky Ilvolankatu 1 FI-74100, IISALMI FINLAND

Legendan mukaan homma on Parolannummen paras: onhan kännykkä kevyempi kuin rynkky. – Täällä pääsee tekemään sitä, mistä on itse kiinnostunut. En minä sano, ettäkö se olisi parempi, koska se painaa vähemmän, koska harjoittelukin on mukavaa. Mutta on tämä erilaista. Kysymyksiä satelee päivittäin, jotenryhmälle on ollut tarvetta. Alokas Anssi Penttinen on tehnyt kotiläksyjä jo ennen ensimmäistä päivää. Tänne tullaan, täällä ollaan ja niin edespäin. Anssi Penttinen – Se punkan laitto on sellainen, mitä olen halunnut katsoa etukäteen. Se on sellainen vähän vaikea, ainakin näin alkuun. Olen katsonut sen videon tarkasti. – On se helpottanut jännitykseen, kun tietää mitä täällä tehdään. Ei mua erityisesti ole jännittänyt. Tänne tullaan, täällä ollaan ja niin edespäin.