Qstock Ohjelma 2019

Sunday, 29 August 2021
  1. Stockq ohjelma 2019
  2. Qstock ohjelma 2014 edition
  3. Qstock ohjelma 2012.html
  4. Qstock ohjelma 2012 relatif

Qstock päivitti kansikuvansa. ✾ Qstock 30. -31. 7. 2021 | Oulu, Finland ✾ Vuoden 2020 ostettu lippusi käy sellaisenaan vuodelle 2021, ja liput ensi vuoden festivaalin on jo myynnissä! 2021 ohjelmistosta tiedotetaan heti, kun asioita varmistuu. Lisätiedot: … -- A purchased ticket for Qstock 2020 is valid as such for the festival in 2021. Ticket sales for Qstock 2021 will continue with the current ticket prices for the time being. Details about next year's programme will be published as soon as possible. Let's take care of each other and stay safe – festival summer 2021 will come! 💖 Näytä lisää Qstock päivitti profiilikuvansa. Let's take care of each other and stay safe – festival summer 2021 will come! 💖 Näytä lisää

Stockq ohjelma 2019

Nyt ei pääsekään pikadeitille tai mölisemään karaokea. Maittava burgeri vahvistaa vointia ja arvomme seuraavaksi kohteeksi Sirkusteltan. Ohjelman välissä Hoviteltan väki lämmittelee muun muassa tverkkaamalla. Tunnelmasta toiseen, Lxandra ja Stam1na Nyt Berliinissä uraa tekevä Lxandra tanssahtelee keveästi lavalla. Hänestä povataan seuraavaa suomalaista supertähteä. Ääni on todella vahva, ihan kuin se ei kuuluisi tähän pakettiin. Laulun voimasta ja sävystä tulee ensimmäiseksi mieleen Adele. En tunne biisejä, ja ei tämä nyt ominta musiikkia ole, mutta upea ääni ja taitava laulu naulaavat paikoilleen tunnelmoimaan. Lxandra on näyttävä esiintyjä. Tunnelma Sirkusteltassa on maaginen. Tällä välin joku seurueesta on hakenut ämpärillisen mojitoa, koska sellaista nyt on tarjolla yhdessä kojussa. Pillejä ei ole, koska ne tuhoavat luonnon, joten valumme kohti Kalevalavan metallirypistystä hampaat täynnä vihreitä yrttejä. Stamina ja Antti "Hyrde" Hyyrynen. Tästä on kyse, kun soitetaan rokkia! Stam1na on aina kova!

Qstock ohjelma 2014 edition

  • Syntyvyys suomessa 2010 relatif
  • Qstock ohjelma 2012.html
  • Stockq ohjelma 2019
  • Qstock ohjelma 2009 relatif
  • Stockq ohjelma 2019 1
  • Stockq ohjelma 2019 7

Qstock ohjelma 2012.html

Tunnelma on häiritsevän epätodellinen. Valtavan karismaattinen Jared Leto tarkastaa laumaansa. Yleisömatto pomppii villisti ja huutolaulaa Kings and Queensin sanoja. Hivuttaudun vaivihkaa sivummalle. Karismaattinenkaan johtaja ei kyllä enää kyykytä, ja enempää en jumppaa käskystä, prkle! Tuhannet ihmiset menevät käskystä kyykkyyn, ennen kuin taas hypitään. Ehdin jo miettiä, että mitä ihmeitä täällä tapahtuu. Lupaavasti alkanut joukkohysteria kuitenkin latistuu. Hetkeen ei tapahdu mitään kiinnostavaa ja osa biiseistäkin on kiltisti sanoen tasapaksuja. Messias symboliikalla leikittely ei ihan avaudu ja Letokaan ei lopulta kävele vetten päällä. Shown alun iskusanat hämmentävät. Vastaavan aloituksen koin vuosia sitten Massive Attackin keikalla. Visuaalinen sanatulitus oli silloin osa keikan teemaa ja kantaa otettiin myös välispiikeissä. Mitähän tällä keikalla on luvassa? 30 Seconds to Mars ehti jo hetkeksi huijata kohti syvempiä vesiä. Pian lavalle lentelee värikkäitä jätti-ilmapalloja ja rantaleluja.

Qstock ohjelma 2012 relatif

Qstock 30. -31. 7. 2021 Qstock 2020 peruuntuu koronapandemian vuoksi – ostetut liput käyvät sellaisenaan kesälle 2021 QSTOCK 2020 PERUUNTUU KORONAPANDEMIAN VUOKSI – OSTETUT LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN KESÄLLE 2021 > LUE LISÄÄ LUE LISÄÄ

Tsekkaa perjantain juttu täältä Qstockin toisen päivän ohjelma on täynnä kovia esiintyjiä. Miten valita, kun samaan aikaan Sanni soittaa päälavalla auringonpaisteessa ja armottoman taitava Kingston Wall -uuskokoonpano soittaa psykedeelistä progea ahtaassa teltassa? Parempi antaa virran viedä. Mutkien takia matkaan festarialueelle menee aikaa. Luen bussissa leikisti harmistuneena viestejä ihanasta ja mahtavasta Chisun keikasta. Pääsen alueelle ja ruumiintarkastus on paljon edellistä helläkätisempi. Lauantai alkaa muutenkin kepeästi. Cheerleaderit näyttävät taitojaan festarialueella. Moldovalainen metallijyrä Infected Rain ehti jo aloittaa räyhäämisen täpötäydellä Koomalavalla. Sinne ei nyt ole toivoakaan ahtautua, joten enää ei ole kiire. Iltapäivä on edellistäkin kuumempi ja vetelehdimme ympäri aluetta. Yksi hyppää benjiä ja toista ammutaan lingolla kohti taivasta. Läskipuvut läsähtelevät yhteen sumopainiareenalla, kun naisesta otetaan mittaa. Chill Out -puistossa Hoviteltan lavalla on joku hölmö tietokilpailu.

Oululainen Qstock-festivaali on peruttu kesän 2020 osalta. Suomen hallitus linjasi 22. 4., että suurten yleisötapahtumien rajoittamista koronapandemian hillitsemiseksi jatketaan heinäkuun loppuun saakka. "Niin innoissaan kuin tämän kesän järjestelyistä ja ohjelmasta olemme olleetkin, koko maailmanlaajuisen tilanteen valossa tärkeintä on meidän kaikkien turvallisuus ja hyvinvointi", festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa. "Nyt hengähdetään hetki ja luodaan katse tulevaan. Ensi vuonna Qstockia juhlitaankin sitten kahden kesän edestä. Tiedotamme ensi vuoden ohjelmasta heti, kun asioita varmistuu. " Tämän kesän Qstockiin ostettu lippu käy sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille. Mikäli asiakas ei halua käyttää lippuaan kesällä 2021, sen voi palauttaa 24. 7. 2020 mennessä. Tarkemmat ohjeet lippujen palauttamisesta osoitteessa: Qstock oli määrä järjestää Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24. -25. 2020. Ensi vuoden Qstock järjestetään 30. -31. 2021.

qstock ohjelma 2010 relatif
  1. Hemaisevan...pörröpää