Kela Yleinen Asumistuki Laskuri

Thursday, 2 September 2021
  1. Kela yleinen asumistuki laskuri
  2. Kela yleinen asumistuki laskuri henry
  3. Yleisen asumistuen takaisinperintä - Kysy Kelasta | Fråga FPA
  4. Kela yleinen asumistuki laskuri de
  5. Kela.fi yleinen asumistuki laskuri

Valvoja: Kela | työttömyysturva Vieras Yleisen asumistuen takaisinperintä Sain asumistukea ja myöhemmin aloitin työt. Sain vaihtelevasti palkkaa, joten en osannut laskea, kuinka paljon minun tulisi saada tukea. En siis tehnyt muutosilmoitusta, esim siksi että en ollut varma kuinka kauan työt jatkuvat. Nyt olen nostanut asumistukea vuoden ajan, joista osa samalla kun olen saanut palkkaa, joka luultavasti ylittää sallitun rajan. Nämä rahat varmaan peritään takaisin? Liittyykö perintään jotain lisämaksuja vai pyytääkö Kela takaisin vain saman summan, jonka olen saanut ylimääräistä? Kuulin että opistotuessa tai vastaavassa tulee välittömästi 15% tai vastaavan "sakkomaksu", jos Kelan pitää periä tukia takaisin. Pitääkö minun siis itse laskea mitä pitää palauttaa takaisin, vai voinko odottaa Kelan päätöstä ilman että tarvitsee pelätä lisämaksuja takaisinperinnän takia? Kela | työttömyysturva Viestit: 14536 Liittynyt: 20 Huhti 2015, 15:11 Re: Yleisen asumistuen takaisinperintä Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 26 Helmi 2016, 09:55 Hei!

Kela yleinen asumistuki laskuri

Ymmärsin kysymyksestäsi, että yleisen asumistuen vuositarkistus on mahdollisesti vireillä tai ainakin lähellä. Tähän tarkistushakemukseesi sinun tulisi liittää tietoja palkastasi ja työsopimusjäljennös asumistuen määrän uudelleen laskemista varten. Mahdollisesta liikamaksusta ja takaisinperinnästä voit lukea lisää täältä Asumistuen takaisinperintään ei lisätä korkoa eikä palautettavaa summaa tarvitse itse laskea. Saat Kelalta liikamaksusta uuden päätöksen, jossa neuvotaan miten toimitaan takaisinmaksun suhteen. Terveisin Marja | Kela työttömyysturva Kirjoittaja Vieras » 27 Helmi 2016, 10:20 Kiitos Marja, Vastasit hyvin kysymykseen ja sain nyt mielenrauhan palautusten suhteen. Toimittamasi linkki ei kuitenkaan toimi minulla. Onko käynyt virhe tai onko linkki semmoinen että sen voi avata vain Kelasta tms? Goldenarm Viestit: 19 Liittynyt: 22 Syys 2015, 10:03 Kirjoittaja Vieras » 28 Syys 2017, 13:31 Kannattaa nopeasti maksaa takaisin jos siis edes saat mitään esim. Laskua minkä kautta voit ne maksaa takaisin tai kela laittaa ne ulosottoon tai voi olla ettet saa edes mitään varoitusta asiasta ja ne menee ulosottoon silti sellainen se rakas kela on että vähän antaa mukamas hyvää hyvyyttään ja sitten rankaisee niin että olet rahaton.

Kela yleinen asumistuki laskuri henry

kela yleinen asumistuki laskuri henry

Yleisen asumistuen takaisinperintä - Kysy Kelasta | Fråga FPA

Cali Viestit: 1 Liittynyt: 23 Joulu 2017, 21:06 Kirjoittaja Cali » 23 Joulu 2017, 21:28 Hei Luin edellä olevan viestiketjun, mutta tarkistaisin nyt silti: * pitääkö asumistukea palauttaa sentilleen se määrä, jonka verran sitä on maksettu yhteensä liikaa? * millainen on palautuksen maksuaikataulu? Otetaan siis tilanne, jossa 1. 8. 2017-31. 7. 2018 saan asumistukea 200, 00 € kuussa (yht. 2400 €) senhetkisillä keskituloilllani, mutta em. ajanjakson (1. 2018) tulot yllättäen muodostuvat sellaisiksi, että tuolta ajalta oikea tukisumma kuussa olisi ollut esim. 151, 94 € (yht. 1823, 28 €). Pitääkö minun tuossa tilanteessa palauttaa 576, 72 € (= 2400 € - 1823, 28 €)? Ja pitääkö summa palauttaa esim. viimeistään 31. 2018? Lisäksi: jos tuolta ajanjaksolta (1. 2018) on takaisinmaksettavaa, niin kuinka pian heinäkuun 31. päivän 2018 jälkeen todennäköisesti saan kirjeen? Kirjoittaja Kela | työttömyysturva » 27 Joulu 2017, 16:13 Hei Cali! Sinullapa onkin tarkkoja kysymyksiä. Käsittelijä tutkii mahdollisen liikamaksun, sen määrän ja antaa asiassa päätöksen.

Kela yleinen asumistuki laskuri de

Valvoja: Kela | opintotuki HEA yleisen asumistuen laskuri Hei, olen laskenut yleisen asumistuen laskurilla mahdolliset tukeni asumiseen ja laittanut jatkuvaksi tuloksi opintotukeni määrän. Näyttääkö laskurin loppusumma näiden kahden tuen yhteismäärää vai onko kyseessä vain mahdollinen asumistuki? Eli tuleeko laskurin näyttämän summan päälle vielä opintotuki vai sisältyykö se summaan? Kela | opintotuki Viestit: 31349 Liittynyt: 25 Syys 2014, 13:24 Paikkakunta: KELA Re: yleisen asumistuen laskuri Lukematon viesti Kirjoittaja Kela | opintotuki » 17 Heinä 2019, 13:44 Hei HEA! Yleisen asumistuen laskuri näyttää pelkästään yleisen asumistuen määrän. Tämän lisäksi tulee siis vielä opintotuki. Ymmärsin, että oletkin jo selvittänyt opintotuen määrän, mutta varmuuden vuoksi vielä: Voit laskea arvion opintotuesta opintotuen laskurilla: Ystävällisin terveisin Aki | Kela opintotuki

Kela.fi yleinen asumistuki laskuri

Osa-aikatyöstä on kyse, kun työntekijän työaika on lyhyempi kuin samanlaisessa työssä olevan kokoaikaisen työntekijän säännöllinen työaika. Työaika voi olla lyhyempi päivä- tai viikkotasolla, taikka kuukauden tai jopa vuoden jaksolla. Osa-aikatyöstä sovitaan yleensä työnantajan ja työntekijän sopimuksella. Syynä osa-aikaisuuteen voi olla esimerkiksi se, ettei työnantajalla ole tarjota muunlaista työtä. Työntekijä voi myös itse haluta työskennellä vain osa-aikaisesti, esimerkiksi opiskelujen ohella. Osa-aikaisuus voi perustua myös lakiin, esimerkiksi osa-aikaisen hoitovapaan tai sairauspoissaolon yhteydessä. Osa-aikainen työsopimus voi olla sekä määräaikainen että toistaiseksi voimassaoleva. Työnantajalla voi tulla tarvetta saada lisätyöntekijöitä sellaisiin tehtäviin, jotka ovat sopivia osa-aikaiselle työntekijälle. Jos tällainen tarve tulee, työnantajalla on velvollisuus tarjota näitä lisätöitä osa-aikaisille työntekijöille. Valitessaan työntekijöitä näihin tehtäviin, työnantajan on noudatettava tasapuolisuutta.

Asiakaspalvelussa emme ennakkopäätöksiä voi antaa. Maksuaikataulun voit sopia perintäkeskuksemme kanssa hyvinkin joustavasti oman tilanteesi mukaan. Ystävällisesti Katariina | Kela työttömyysturva

  • Heli laaksonen onnittelurunoja size
  • Yleisen asumistuen takaisinperintä - Kysy Kelasta | Fråga FPA
  • Dna tv hubi kanavat list
  • Recipe Peruna-porkkanasosekeitto
  • Kela yleinen asumistuki laskuri fee
  • Teollisuusliitto tes palkka
  • Latina suomi sanakirja 2017
  • Kiekko-Espoo vahvistuu maajoukkuehyökkääjällä
  • Kela yleinen asumistuki laskuri ka
  • Kela.fi yleinen asumistuki laskuri
  1. Op rahoitus kirjaudu