Länsi Pohjan Keskussairaala

Wednesday, 1 September 2021

Kuva: Ville Honkonen Männistön mukaan ruokapalvelun tuottajan vaihtamisella on ollut myös positiivisia vaikutuksia. – Fazerin toiminta tukee kuntouttavaa hoitotyötä, sillä aterioita ei enää tarjoilla vuoteisiin ellei sille ole perustetta. Lisäksi tulevaisuudessa uskomme henkilöstöruokailun hinnan laskevan henkilökunnalle, hän arvioi. Ruokapalvelujen ongelmana on ollut se, että sairaalan valmistuskeittiö, tiskaustilat ja henkilökunnan ruokala sekä muut ruokahuollon tilat jäivät entisen toimijan käyttöön. Sairaalan suurtalouskeittiössä valmistetaan nyt ruokaa muualle paitsi itse sairaalaan. – Meillä tai Fazerilla ei ole tiloihin käyttöoikeutta. Tästä näkökulmasta koko prosessi on pitänyt suunnitella uudelleen, Männistö toteaa. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin mukaan ruokahuolto on nojannut muutoksen jälkeen liikaa piirin palveluksessa olevien laitoshuoltajien työpanokseen. Synnytys- ja naistentautien osastolla laitoshuoltajana työskentelevä Helka Muuri sanoo, että heinäkuun jälkeen kiireet ovat lisääntyneet.

Keskussairaala

Terveystarkastajan mukaan osastokeittiöt ovat ahtaita ja niiden ilmanvaihtoa on parannettava. Länsi-Pohjan sairaalan ruokahuollon ongelmista kertoi aiemmin Kaleva. Keskiviikkona synnytys- ja naistentautien osastolla tarjottiin nakit ja muusi. Kuva: Ville Honkonen Ruoka tuodaan Naantalista Kemiin Länsi-Pohjan keskussairaalan ruoka-annokset valmistetaan Fazer Food Servicesin tuotantokeittiössä Naantalissa, koska sairaalassa ei ole valmistuskeittiötä, jota Fazer saisi käyttää. – Naantalissa annokset valmistetaan laadukkaista kotimaisista, sesongin mukaisista raaka-aineista cook&chill -menetelmällä. Ruokaa ei pakasteta. Ateriat toimitetaan kylminä ja ne säilyvät nopean jäähdytyksen, suojakaasupakkaamisen ja katkeamattoman kylmäketjun vuoksi minimissään 7 vuorokautta toimituksesta, kertoo asiakkuusjohtaja Maarit Parikka Fazer Food Servicesistä. Ruoat säilytetään Länsi-Pohjan sairaalassa ruoan tarjoiluajankohtaan asti. Fazer Food Servicesin palveluvastaavat toimittavat ateriat osastoille yhdessä sairaanhoitopiirin ja Mehiläisen työntekijöiden kanssa.

2020 11:13 Isot kunnat hyö­dyn­tä­vät pie­nem­pien vuo­de­osas­to­ja ruuh­ka­huip­pu­jen aikana – So­dan­ky­lä tarjoaa paik­ko­ja ro­va­nie­me­läi­sil­le, tor­nio­lai­sia viedään inf­luens­sa­kau­del­la Simoon 05. 2020 Ko­ro­na­vi­rus ei yltänyt vielä Me­ri-Lap­piin – Län­si-Poh­jan kes­kus­sai­raa­las­sa hoi­de­tun po­ti­laan tes­ti­tu­los oli ne­ga­tii­vi­nen 27. 02. 2020 18:43 Län­si-Poh­jas­sa tuli ilmi ko­ro­na­vi­rus­epäi­ly – yksi hy­vä­kun­toi­nen potilas on seu­ran­nas­sa 15:31 Län­si-Poh­jan kes­kus­sai­raa­las­sa pääs­tään tänä vuonna to­den­nä­köi­ses­ti ta­kai­sin 500 syn­ty­neen lapsen tie­noil­le 10. 2020 Län­si-Poh­jaan avat­tiin pal­lia­tii­vi­sen hoidon kli­nik­ka – pal­ve­lua on tar­koi­tus laa­jen­taa myös ym­pä­ri­vuo­ro­kau­ti­seen hoi­to­yk­sik­köön 31. 01. 2020 13:16 Leik­kauk­set li­sään­tyi­vät hiukan Län­si-Poh­jas­sa viime vuonna – te­ko­ni­vel- ja sel­kä­leik­kaus­ten määrä jäi silti kol­man­nek­sen pie­nem­mäk­si kuin kes­kit­tä­mis­ase­tus edel­lyt­tää 30.

Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemi, Länsi-Pohja  |  eSairaala

Hyvä ja laadukas hoito. Anonyymi 11/2016 Kivut otettiin todesta, toisin kuin toisella paikkakunnalla päivytyksessä. Tulehtunut umpisuoli leikattiin seuraavana päivänä. Anonyymi 10/2016 Isäni joutui kovien kipujen vuoksi LPKS:n akuuttiklinikalle. Hän ihan oksensi kivusta monta kertaa. Siihen, että kivut saatiin hallintaan kului 8 tuntia. Mitään muuta ei saatu aikaan ennen kuin hänet siirrettiin seuraavana päivänä OYSiin. OYSissa kivut saatiin heti päättymään ja hoito alkoi. OYSissa kaikki suijui mainiosti. Kiitokset Ouluun!!!!!! sannukka 09/2016 Kovaali kipua ei otettu tosissaan päivystyksessä eikä osastolla. Anonyymi 09/2016 Röntgenkuvani lausunto kesti yli usunnon mukaan normaali kuva. Nyt uudessa kuvassa näkyi monen senttimetrin kasvain. Tänään peruttiin tietokonetomografia laitevian takia. Uutta aikaa ei ilmoitettu

  1. Länsi pohjan keskussairaala radiologia
  2. Joel marin ylilauta show
  3. Suomen kieli
  4. High Speed HDMI-kaapeli Ethernet HDMI-Liitin - HDMI Mini 1.00 m Valkoinen - Nettimyynti.fi verkkokauppa
  5. Avoin yliopisto jyväskylä
  6. Länsi pohjan keskussairaala 5b
  7. 14° Järvenpää | Sää tänään: Järvenpää - Supersää - sääennuste
  8. Savonlinnan paikallisliikenne 2016
  9. Länsi pohjan keskussairaala laskutus
  10. Fingerpori-sarjakuvataulu - Tulit Mieleen

Leikattu ja hoidettu 03/2018 Leikkauksissa käynyt Olen käynyt vuosien varrella useassa leikkauksessa. Aikaisemmin kävin ennen leikkausta poliklinikalla vastaanotolla. Siinä kirurgi katsoi potilaan kanssa leikkaukseen liittyvät potilastiedot. Nyt mennään ainakin päiväkirurgiseen leikkaukseen aamulla sairaalaan osastolle. Kirurgin tapaa vasta siinä aamulla lääkärinkierrolla, joka tehdään juuri ennen leikkaussaliin menoa. Siinä on liiian myöhäistä alkaa etsimään leikkaukseen vaikuttavaa tietoa vanhasta paperiarkistosta. Nuorten lääkärien täytyy ymmärtää, että sähköisessä potilastietojärjestelmässä puuttuu paljon tietoja, kun on kyseessä keski-ikäinen potilas. Poliklinikalla pitäisi olla edes hoitajan kanssa vastaanotto ennen leikkausta. Hoitaja vain soittti sairaalan osastolta leikattavalle potilaalle ennen leikkausta. Tämä leikkausreissu oli hurja. Leikkaussalissa lääkäri etsi leikkaukseen vaikuttavia vanhoja potilastietoja. Mitä ei tietenkään voinut olla sähköisenä saatavissa. Myöhäistä se on hakea arkistosta potilaskansiota, kun potilas on leikkauspöydällä valmiiksi puudutettu leikkausta varten.