Silja Turku Tukholma

Wednesday, 1 September 2021

Skyscannerin matkahaun avulla löydät halpoja lentoja lähilentokentille helposti: klikkaat vain kohtaa "Lisää lähiseudun lentokentät". Voit myös etsiä lentoja Skyscannerin kätevän karttahaun avulla. Näillä nikseillä ja muutamilla lisävinkeillä löydät varmasti edullisimmat lennot! Lennolle lähtö Turusta Turun lentokenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Turun keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi paikallisliikenteen bussilla nro 1, jonka pysäkki on aivan lentokentän terminaalin edessä. Matka kestää 22 minuuttia ja pysäkkejä ovat mm. Urusvuori, Leaf ja Kastunpuisto. Taksimatka Turun keskustasta lentokentälle maksaa noin 20€. Jos saavut lentokentälle omalla autollasi, voit lukea lisää Turun ja muiden Suomen lentokenttien pysäköinnistä. Turun lentokentällä palvelee Turku Cafe -kahvila, jossa tarjoillaan niin kahvilatuotteita kuin lounasta. Lounge-työtila on kaikille avoin tila, joka sijaitsee yleisöaulassa. Kentällä on myös viihtyisä odottelualue, jossa voit istahtaa keinutuoliin odottelemaan lentosi lähtöä.

  • Reitit ja aikataulut - Tallink & Silja Line
  • Halvat lennot Tukholma Turku alk. 193 € | momondo
  • Sääennuste Tukholma | Sää | yle.fi

Lennot Turku-Tukholma: Varaa Travellinkilta

Alkoi kyllä naurattamaan oikein kunnolla tuossa videon alkupuolella, kun taustalla kuului pojan ääni: "Miks siinä on Tallinkin merkki?! " Ohessa kuvaamani video Silja Galaxyn vierailusta Maarianhaminassa 26. Kyllä nyt oikein alkaa kuumotteleen kun on vielä melkein kaksi viikkoa aikaa ennen kuin pääsee itse reissuun. Toivottavasti sää olisi yhtä mainio silloinkin. Kiitoksia videosta, mukava nähdä ihan liikkuvaakin kuvaa aluksesta uusituissa väreissä. Alkoi kyllä naurattamaan oikein kunnolla tuossa videon alkupuolella, kun taustalla kuului pojan ääni: "Miks siinä on Tallinkin merkki?! " Niinpä, vai ei ihmisiä kiinnosta mitä piipussa on? Siinä on Taavitsaisen Villelle ja muille kiistakumppaneille todiste, että jopa lapsia kiinnostaa Silja Serenade 23-25. 3. 2019 Silja Europa 29-30. 2019 Kiitoksia videosta, mukava nähdä ihan liikkuvaakin kuvaa aluksesta uusituissa väreissä. Alkoi kyllä naurattamaan oikein kunnolla tuossa videon alkupuolella, kun taustalla kuului pojan ääni: "Miks siinä on Tallinkin merkki?! "

Matka-aika riippuu kuitenkin valitsemastasi reitistä. Milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan? Tukholma on upea matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta etenkin lapsiperheet suosivat kesälomamatkoja Tukholmaan. Lämpiminä kesäkuukausina perheet viihtyvät esimerkiksi Skansenin ulkoilmamuseossa tai Djurgårdenin kaupunginosassa, jonne heitä kutsuu Gröna Lundin huvipuisto. Myös talvisin ja etenkin joulunaikaan Tukholmassa on oma viehättävä tunnelmansa. Vanhakaupunki Gamla Stan koristellaan joulua varten kauniisti, ja jouluostosmahdollisuudet ovat Ruotsin pääkaupungissa erinomaiset. Lentoliput Turusta Tukholmaan ovat kalleimmillaan suosituimpina matkustuskuukausina, eli kesä-heinäkuussa ja joulu-tammikuun vaihteessa. Jos haluat Tukholmaan halvalla, kannattaa lentoja etsiä helmi- ja huhtikuun välimaastoon tai syys- ja marraskuun välille. Kylmiä säitä ja sateita ei kannata pelätä, sillä Tukholmassa riittää museoita, tasokkaita ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita myös synkiksi päiviksi.

  1. Trafi omistajanvaihdos varmenne
  2. Kivelän monipuolinen palvelukeskus
  3. Elisa viihde pin koodi video