Tasa-Arvoinen Avioliittolaki — Tasa Arvoinen Avioliittolaki

Wednesday, 1 September 2021
  1. Tasa-arvoinen avioliittolaki edistää lasten yhdenvertaisuutta - Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista on tulossa eduskunnan käsittelyyn. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon papistosta 44% kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia, kun vastustajia heidän joukossaan on 41% ( Linkki tutkimukseen). Mikäli papit siis saisivat äänestää, jaa-ääniä olisi enemmän. Kuinka on eduskunnan laita? Tätä papit haluavat kysyä videolla, jolla on muusikkopapit, laulaja ja kantelisti, versioivat Jukka Takalon Jokainen on vähän homo -biisiä. Videolla erilaiset, Suomen kaikissa eri hiippakunnissa työskentelevät papit, nostavat peukalon pystyyn jaa-äänen merkiksi. Heidän mielestään kyseessä olisi laki, joka toteuttaisi rakkautta ja oikeudenmukaisuutta paremmin kuin tämänhetkinen lainsäädäntö. Nämä Jumalan palvelijat kysyvät eduskunnalta: ovatko erilaiset perheet silmissänne tasa-arvoisia? Tasa-arvoista avioliittolakia kannattavat papit tahtovat tuoda esille, että kirkon tehtävä on aina ollut haastaa yhteiskuntaa ja vallanpitäjiä silloin, kun yhteiskunta on epätasa-arvoinen tai kun jotakuta sorretaan.

Tasa-arvoinen avioliittolaki edistää lasten yhdenvertaisuutta - Mannerheimin Lastensuojeluliitto

  • Olisiko tasa-arvoinen avioliittolaki pelastanut Unto Johannes Kamaran? | Pilkun jälkeen | Kirjojen Suomi | yle.fi
  • Tasa-arvoinen avioliittolaki yle
  • Myanmar viisumi

2019 Ilmakuvat näyttävät kaaoksen Santiagossa HS-uutiset 21. 2019 Sinua saattaisi kiinnostaa ToosaTV Kulttimaineessa rypevä legendaarinen ToosaTV jatkaa kyseenalaisen huumorinsa viljelyä entistä arveluttavammilla tuotoksilla. Kymmenosainen sarja antaa jälleen mahdollisuuden rakastaa ja vihata televisioviihteen helmiä ja sikoja Bächelöristä Disni-prinsessoihin, äänestäjistä yökyylääjiin ja bonuskorteista panelisteihin. Päärooleissa Cristal Snow, NikoLa ja Viivi Huuska. HUOM! Tämä ohjelma kuuluu Ruudun välittämään ilmaiseen FOX-lisäpalveluun, jossa näkyy mainoksia kaikille käyttäjille. HS Musta laatikko Helsingin Sanomien elävän journalismin iltojen parhaita esityksiä Kansallisteatterin lavalta vuodelta 2016. Kymppitonni Legendaarisen visailuohjelman uudistettua versiota juontaa Cristal Snow. Jokaisessa jaksossa nähdään viisi julkisuudesta tuttua henkilöä arvuuttelemassa sanoja vihjeiden perusteella ja kisaamassa samalla kymppitonnin voittopotista valitsemalleen hyvätekeväisyyskohteelle.

tasa-arvoinen avioliittolaki perussuomalaiset

040 504 2101 Vaikuttamis- ja ohjelmatyönjohtaja Inka Hetemäki, Suomen UNICEF ry, puh. 040 5454 837 Kotimaan vaikuttamistyön päällikkö Mirella Huttunen, Suomen UNICEF ry, 040 900 4879 Pääsihteeri Mirjam Kalland, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, p. 050 598 8133 Asiantuntijalakimies Esa Iivonen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, p. 050 411 1562

Eduskunta äänesti vastikään tasa-arvoisesta avioliittolaista eli nykyisen avioliittolain muuttamisesta. Laki hyväksyttiin äänin 105-92. Tahdon 2013 -kampanjasta alkunsa saanut lakialoite tähtäsi siihen, että avioliittoa ei enää määriteltäisi vain miehen ja naisen väliseksi. Seuraavaksi suureen valiokuntaan Lakialoite siirtyy nyt suuren valiokunnan käsiteltäväksi. Sen hyväksyminen vaatii vielä ainakin kahta äänestystä. Tiukka keskustelu Lakialoite aiheutti eilen torstaina (27. 11. ) kiivasta keskustelua eduskunnassa. Etukäteen oli tiedossa, että äänestyksestä tulee tiukka. Ennen äänestystä monituhatpäinen kansanjoukko osoitti Eduskuntataloa vastapäätä olevalla Kansalaistorilla mieltään tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.