Rosk'n Roll Vihti

Monday, 30 August 2021
  1. Jäteasemat | Rosk'n Roll Oy Ab
  2. Rosk'n roll vihti aukioloajat
  3. Vihdin jäteasema
  4. Rosk'n roll vihdin jäteasema

Rosk'n Roll Oy Ab Vihdin jäteasema sijaitsee kunnassa Vihti, alueella Koivissilta. Se on perustettu 14. 12. 2011. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on jätehuolto. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

Jäteasemat | Rosk'n Roll Oy Ab

Tervetuloa sähköiseen asiointiimme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, käyttäjätunnuksesi on asiakasnumerosi ja salasana viimeisimmän laskun numero. Tiedot löytyvät jätehuoltolaskustasi. Palvelun käyttö edellyttää, että olet saanut ainakin yhden jätehuoltolaskun. Palvelussa voit mm. tarkastaa ja muuttaa asiakastietojasi tarkastaa jäteastiasi seuraavan tyhjennyspäivän muuttaa jäteastian tyhjennysväliä tai tehdä lisätyhjennystilauksen tehdä muutoksia jätehuoltopalveluusi antaa palautetta Uutena asiakkaana voit tilata jätehuoltopalvelut ilman kirjautumista sivun alareunan Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta.

Kaatopaikkojen ja jäteasemien hakemisto. Esittelysivuja on yhteensä 270 kappaletta Etusivu Jäteasemat Paikkakunnat Palaute Tiedotteet: Etusivu Tällä esittelysivulla julkaistut aukioloajat perustuvat jäteaseman/kaatopaikan huoltajan nettisivuilla esitettyihin tietoihin. Aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Nettisivut: Paikkakunta: vihti Alue: Uusimaa Osoite: Kumpunotkolantie, 03400 Vihti Vastaanotettavat jätetyypit: Esimerkiksi asbesti, haravointijäte, kannot, kartonki, kyllästetty puu, käsitelty puu, käsittelemätön puu, pakkauslasi, metalli ja paperi Sivua on katseltu: 48 373 kertaa Vihdin jäteasema (Koivissilta) sijaitsee Kumpunotkolantiellä. Jäteasema on suljettu pyhäpäivinä. Asema palvelee aattoina normaalien aikataulujen mukaan. Ajan tasalla olevista aukioloissa kerrotaan Rosk'n Rollin nettisivuilla. Puhelinnumero on 020 637 7022. Suurin osa kotitalouksien ja mökkiläisten jätteistä otetaan maksutta vastaan Rosk'n Rollin jäteasemilla kuten kodin vaaralliset jätteet, risut ja oksat, metalliromua, pakkauslasia ja -kartonkia, käyttökelvolliset tekstiilit, muovipakkaukset, paperia ja puuta.

Yhteystiedot: Uudenmaan jätelautakunta, Munkkaanmäki 51, 08500 Lohja,, p. 020 690 145, ujlk(ät) Kotitalouden jätehuolto ja haja-asutusalueen sekäjätepisteet Kotitalouden jätehuollosta Vihdissä ja sekajätteen jätepisteistä haja-astutusalueilla saa tietoa oheisista linkeistä. Jäteasemat Vihdin jäteasema sijaitsee Koivissillassa osoitteessa Kumpunotkontie, 03400 Vihti. Jäteasema on avoinna ti–pe 11–18, la 14–17. Aukioloaikoina henkilökuntaa on paikalla auttamassa ja opastamassa. Jäteasemat palvelevat aukioloaikoina sekä kotitalouksia että pienyrityksiä. Lisätietoa Vihdin jäteasemalle vastaanotettavista jätteistä ja hinnoista täältä. Huomaa, että monet jätteet voi tuoda jäteasemalle maksutta – ei siis maksa mitään. Tutustu lajitteluohjeisiin ennen jäteasemalla asiointia. Jäteasemalle tultaessa ilmoittaudutaan jäteaseman hoitajalle, jolta saat tarkemmat ohjeet siitä, mihin erityyppiset jäte-erät asemalla kuuluvat. Rosk'n Rollin kaikki jäteasemat Ekopisteet Vihdin ekopisteet Muut jätteiden vastaanottopisteet Ekopisteillä (entiseltä nimeltään hyötyjätepiste) kerätään lajiteltua uusiokäyttöön kelpaavaa paperia, metallia, lasia sekä eräillä pisteillä myös kartonkia.

Rosk'n roll vihti aukioloajat

rosk'n roll vihdin jäteasema

Vihdin jäteasema

1. uudenvuodenpäivä 6. loppiainen 10. 4. pitkäperjantai 13. toinen pääsiäispäivä 1. 5. vappu 21. helatorstai 19. 6. juhannusaatto 20. juhannuspäivä 31. 10. pyhäinpäivä 24. 12. jouluaatto 25. 12. joulupäivä 26. 12. tapaninpäivä

Joillakin pisteillä löytyy myös kaappi tai kontti vaarallisille jätteille sekä hyväntekeväisyysjärjestöjen vaatekeräysastioita. Ekopisteillä olevien paperi- ja kartonkiastioiden tyhjennyksestä ja siisteydestä vastaa Paperinkeräys Oy. Ekopisteverkostoa ylläpidetään ja kehitetään kotitalouksien vuosittain maksamalla ekomaksulla. Jätteiden lajittelu on uusiokäytön kannalta tärkeää. Noudatathan siis ohjeita ja ekopisteiden opasteita. Tuote- ja jätekohtaisia lajitteluohjeita löydät Jätteet A-Ö listasta. Vaaralliset jätteet Tietoa vaarallisista jätteistä ja niiden vastaanottamisesta löydät täältä Vaarallisten jätteiden vastaanottopaikat Vihdissä ovat Vihdin jäteasema (Koivissilta) Neste Siippoo Lääkejätteet palautetaan aina apteekkeihin. Lista lääkkeitä vastaanottavista apteekeista täällä. Keräysautot Otto ja Romulus Rosk´n Rollin vaarallisen jätteen keräysauto Otto ja metalliromun keräysauto Romulus kiertävät keväisin ja kesäisin etenkin Länsi-Uudenmaan haja-asutusalueilla. Autot ottavat vastaan kodin vaarallisia jätteitä ja metalliromua maksutta.

Ennen jäteasemalle tuloa Jätekuormaa kootessa kannattaa jo miettiä jätteiden lajittelua. Monet jätteet, muun muassa kodin vaaralliset jätteet, risut ja oksat, metalli- ja sähköromut sekä pakkausjätteet, voi tuoda jäteasemalle maksutta oikein lajiteltuina. Suurin osa jäteasemalle tuoduista jätteistä kierrätetään, ja ainoastaan oikein lajiteltu materiaali kelpaa käytettäväksi uusien tuotteiden valmistuksessa. Katso lajitteluohjeet Tarkista maksullisten jätteiden hinnat jäteasemien hinnastoista. Jäteasemilla maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Olemme luopuneet käteismaksusta. Etsi lähin jäteasema Tämän sivun tiedot koskevat kotitalouksien jäteasemapalveluja. Yritysasiakas, lue yritysten jätteen vastaanotosta Näin asioit jäteasemalla Seuraa ajo-opasteita ja ilmoittaudu infossa. Palveluneuvoja tarkistaa ja hinnoittelee kuorman sekä neuvoo, mihin eri jäte-erät asemalla kuuluvat. Seuraa lajitteluohjeita. Pura jätteet kuormasta itse oikeille keräyslavoille. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan autamme isokokoisten ja raskaiden jätteiden purkamisessa maksua vastaan.

Rosk'n roll vihdin jäteasema

rosk n roll vihti rosk'n roll vihti aukioloajat
  1. Suomen teologinen opisto
  2. Sastamalan kaupunki yhteystiedot
  3. Keski-Suomi - Sinun LähiTapiolasi - LähiTapiola
  4. Rosk'n Roll Oy Ab Vihdin jäteasema - Y-tunnus: 2447281-1 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  5. Viini ja ruoka