Vauvan Villasukat 28 Silmukkaa

Thursday, 2 September 2021
  1. Vauban villasukat 28 silmukkaa for sale
  2. Villasukka Novita-langoista - katso ohje: kaunis äänestysvoittaja on tyylikäs yhdistelmä ”ensilumen taikaa”
  3. Vauban villasukat 28 silmukkaa 2
  4. Vauban villasukat 28 silmukkaa map

Vaihteeksi lyhyempää vartta Kokeilussa Sockin uusi väri, Bird of paradise. Joko olet kokeillut kierrejoustinta? Lankaa kuluu enemmän kuin tavalliseen, mutta joustin on mukavan napakka ja näyttää kauniilta Tällä kertaa jotain ihan itselle 😊 Sukat paksusta langasta, koska jalkasäryille ei tunnu näkyvän loppua. Lankana näissä ihana Regian 8-säikeinen sukkalanka, väri confetti brown ❤ Langan ostin kesällä Tallinnasta. Ei ole kaikilla yhtä söpöä lankalaatikoiden vartijaa Kaupunkilangan Keskustori ja kesän ensimmäinen ukkonen. Yksi kissoista on edelleen kadoksissa ukkosen jäljiltä. Kyllä se täällä jossain on, ei sisäkissa voi neljän seinän sisältä kadota. Kelmi vaan pelkää ukkosta ja hallitsee hyvät piilopaikat. Eiköhän se Kelmikin vielä ilmaannu kun tässä aikani kudon Villasukkaterapiaa. Muutaman viikon aikana on tullut kudottua jokunen sukkapari, viikon aikana vielä useampi. 4 viikkoa sitten vanhin kissamme sairastui. Ajatukset pysyi edes jotenkin kasassa vain villasukkia kutomalla. Pekulla todettiin vakava sydämen rappeuma.

Vauban villasukat 28 silmukkaa for sale

Näitä tarvitset: Seitsemän Veljestä (valkoinen) Puikot 3. 5 48 silmukkaa, 12 puikolle Langan menekki n. 100g 16 helmeä silmiksi apupuikon Ystäväni vinkkasi näistä söpöistä pöllösukista, ohje löytyi jostain blogista. Laitan kuvion ohjeen tähän nyt muidenkin iloksi. Ohjeen mallikerta on aina yhdelle puikolle. Joten jokaista riviä tulee neuloa 4 kertaa, jokaiselle puikolle siis.

2 päivää sitten Vauvan villasukat Helsinki, Uusimaa Lisätiedot päähineet ja käsineet, koko: 62/68 (2-6 kuukautta), unisex kantapää - kärki 12 cm villa 75% ja polyamide 25% nouto / kirjepostina 1, 60e 2 Ilmianna ilmoitus 4 päivää sitten Vauvan villasukat ja setti Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Päähineet ja käsineet, koko: Yksi koko, tyttöjen Käyttämättömät villasukat ja tumput. Varsissa kuvioraidat. 100% villalanka. Konepesu villaohjelmalla... 2 Ilmianna ilmoitus 4 päivää sitten Vauvan villasukat & tumput -setti Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Päähineet ja käsineet, koko: Yksi koko, tyttöjen Käyttämättömät villasukat ja tumput. Pitkät varret, joissa on resorit, joten pysyvät hyvin... 2 Ilmianna ilmoitus 4 päivää sitten Vauvan villasukat ja -setti Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Päähineet ja käsineet, koko: Yksi koko, poikien Käyttämättömät villasukat (petrooli) ja tumput (turkoosi). Pitkät varret, joissa on resorit, joten... 2 Ilmianna ilmoitus 7 päivää sitten Vauvan villasukat ja tumput Tampere, Pirkanmaa Lisätiedot Muut, koko: 50/56 (0-2 kuukautta), unisex Itsetehdyt vauvan villasukat ja tumput vastasyntyneelle.

Vain 1-2 kertaa... Ilmianna ilmoitus Alennettu hinta 5 päivää sitten Vauvan vaatteita 50-60 Helsinki, Uusimaa Eur 10 Lisätiedot Paidat ja bodyt, koko: 50/56 (0-2 kuukautta), unisex Vasemmalla ylhäällä 4kpl koon 50 bodeja ja potkuhousut. Tonttulakki Vasemmalla alhaalla 2kpl... 2 Ilmianna ilmoitus 5 päivää sitten Iso vauvan vaatepaketti Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Paidat ja bodyt, koko: 62/68 (2-6 kuukautta), poikien Hyväkuntoiset ja siistit vauvan vaatteet pakettina. Mukana mm. Nike, Lego ym. laatumerkkejä.... 6 Ilmianna ilmoitus 5 päivää sitten Vauvan vaatepaketti 50-56cm Pielisen Karjala, Pohjois-Karjala Lisätiedot Muut, koko: 50/56 (0-2 kuukautta), tyttöjen Kirppikseltä, vuoden 2019 äitiyspakkauksesta, h&m:ltä jne. Myyn vain pakettina! Kulkeutuu Nurmeksen... 4 Ilmianna ilmoitus 7 päivää sitten Vauvan asusteita Helsinki, Uusimaa Lisätiedot ulkovaatteet, koko: yksi koko, unisex asusteita vauvalle 2e/kpl lassien tummanharmaat toppatöppöset, koko 0 harmaat villasukat, koko noin 22... 5 Ilmianna ilmoitus 8 päivää sitten Vauvan vaatteet Tampere, Pirkanmaa Lisätiedot muut, koko: 50/56 (0-2 kuukautta), unisex vauvalle vaatetta koossa 50.

Villasukka Novita-langoista - katso ohje: kaunis äänestysvoittaja on tyylikäs yhdistelmä ”ensilumen taikaa”

vauban villasukat 28 silmukkaa download
  1. Vauvan villasukat harmaameleerattu
  2. Vauban villasukat 28 silmukkaa
  3. Is 10 kysymystä country
  4. Muumit ja taikurin hattu
  5. Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net
  6. Vauban villasukat 28 silmukkaa 15

Vauban villasukat 28 silmukkaa 2

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

vauban villasukat 28 silmukkaa 1

Neulo kerrokset 2 - 13 krs. Aloita sitten kirjoneule II ruutupiirroksen 14. kerrokselta ja lisää samalla IV puikon loppuun 1 s = 64 s. Tasaa silmukat puikoille, 16 s puikolleen. Neulo ruutupiirroksen kerrokset 15 - 90. Kerroksilla 43, 52, 57, 62, 67, 71, 76 ja 82 kerroksen alusta ja lopusta kaventuu aina 1 s. Huom. Muuta kerroksella 65 silmukkajako siten, että I puikolla on 16 s, II ja III puikolla on 12 ja IV puikolla on 16 s. Kavennusten jälkeen työssä on 48 s, 12 s kullakin puikolla. Kun olet neulonut varren kaikki 90 krs: ta, aloita joustinkantalappu harmaalla värillä neulomalla I puikon s: t oikein IV puikolle = 24 s. Jätä muut silmukat odottamaan. Käännä työ ja nosta 1. silmukka nurin neulomatta ja neulo muut s: t nurin. 1. krs ( oikea puoli): Käännä työ ja * nosta 1 s neulomatta, neulo 1 s oikein *, toista * - * koko krs: n ajan. 2. krs ( nurja puoli): Käännä työ ja nosta 1 s neulomatta, neulo 1 n, * neulo 1 o, neulo 1 n *, toista * - * kerros loppuun. Toista kerroksia 1 - 2, kunnes kantalapun korkeus on 24 krs ja olet viimeiseksi neulonut nurjan krs: n. Aloita kantapohjan kavennukset: jatka samaa vahvennettua joustinneuletta.

Vauban villasukat 28 silmukkaa map

Neulo 1 välikerros, tee kavennukset kuten edellä, neulo 2 välikerrosta, tee kavennuskerros, 3 välikerrosta jne. Lopeta kavennukset, kun kaikilla puikoilla on jäljellä 10(12)14 s. Jalkaterä Jatka sileää neuletta, kunnes pohjan pituus on 15(20)25 cm tai pikkuvarvas peittyy. Kärkikavennukset eli sädekavennukset Neulo jokaisen puikon keskellä ja lopussa 2 s oikein yhteen. (Huom. neulo koossa 42 ensin vain jokaisen puikon lopussa 2 s oikein yhteen = 32(40)48 s). Neulo 3(4)5 välikerrosta ja toista kavennukset jokaisen puikon keskellä ja lopussa = 24(32)40 s. Neulo 2(3)4 välikrs:ta ja toista kavennukset = 16(24)32 s. Jokaisen kavennuskerroksen välistä vähenee aina 1 välikerros. Jatka kavennuksia tähän tapaan, kunnes työssä on 8 silmukkaa. Katkaise lanka, vedä se silmukoiden läpi ja päättele hyvin. TAPA 2: Villasukan vahvistettu kantapää Kantapäästä tulee kestävä, jos kantalappu neulotaan vahvistettuna neuleena. Sukkien kärkeen tehdään nauhakavennukset. Neulo sukan varsi kuten sileän kantapään ohjeessa, mutta tee kantapää vahvistettuna neuleena.

logout Close Kirjaudu sisään tai luo uusi asiakastili Sulje login

Hyvä ystäväni on nyt raskaana ja hänellä on syntymäpäivät tulossa. Annankin hänelle lahjaksi neulomani vauvan villasukat. Mulla on ollut tänä talvena todella kova neulomisinnostus ja koko ajan on joku työ puikkojen alla. Viime aikoina olen neulonut vauvanvaatteita. Voisin vaikka kuvailla niitä joskus tänne. Lähinnä olen neulonut villahousuja ja neuletakkeja. Yhden haalarinkin neuloin, mutta siitä tuli ehkä vähän hassu mitoitukseltaan. Näitä villasukkia olen neulonut useammat, eri kokoisina. Näissä sukissa on 28 silmukkaa eli aika pian syntymän jälkeen pääsevät käyttöön. Ps. Odottelu loppui, menkat alkoivat.