Moi Mitä Kuuluu — Moi Mites Kuuluu Youtube

Tuesday, 31 August 2021
  1. Moi mitä kuuluu onko nyt niin ihkuu

Kysymys kuuluu siis: Mitä luoja teki ennenkuin loi maailman? Sanoi: "Lucifer, kuoma, 'maapalloa' katsohan, olen muovaillut nyt tällaista ja... Anti-Rain Mane - Eevil Stöö Je, je. Stööni. Pilviräppi-Stöösni, tälle löytyy kaks merkitystä Mitä kuuluu Pikku-Herkolle, ei mitään erityistä Mitä kuuluu Stöölle, kruumu ja nää kadut Stöö tekee mitä lystää, ei mitä sä haluut Mallichikseist räppäsin jo yhden levyn verran Rest in peace... Sairastun Sinuun - Haloo Helsinki! Play... kaupunki Kohdellut ei sua hellästi Jos voisin olla vahvempi En tuntis ikävää Ne kysyy multa: " Mitä kuuluu, näytät kalpeelta" Kun asfaltilla leikin kuollutta Ei ne voi käsittää Mua polttaa, piinaa ja korventaa... Muut Oksia - Huge L Kun aina vaan tää maailma muuttuu, vihaajat poteroihinsa juuttuu Puhelimes tuuttuut, taustal piippaa, soitin sulle mitä kuuluu? ei mitää uutuut Liikaa sitä ja tätä mitä tänää siit saa se huomen uupuu. Taas aamuna haamuna heräsin kaavunkaa laahustan kaadun taas Raha... Mitä Se Mulle Kuuluu Mitä Mä Teen - Ismo Alanko... portilla notkuvat nuoret Ja taskuissa myrsky raivoo Mitä se mulle kuuluu mitä mä teen Minä revin aivoni irti Ja... Silvia - Jarkko Martikainen Play... olla väärällä tiellä Silvia, äiti löytyy kyllä jostain Kunhan vain etsitään Onni on ettet tiedä mitä kuuluu Aikuiseen elämään, Silvia, Silvia Vaikka sydän on lommoilla Silvia, Silvia Et ole ainoa Myös Ruotsissa...

Moi mitä kuuluu onko nyt niin ihkuu

MOI, MITÄ KUULUU? 24 November, Nov 2016 - 05:00 Lomaltapaluu masennus? Arkiahdistus? Kaamospelko? Ei oikeastaan. Tuntuu tosi kivalta olla kotona just nyt. Kiinni arkisissa jutuissa ja rutiineissa. Ulkona on ehkä synkkää, mutta raikasta, eikä vielä liian kylmä. Tunnelmallista oikeastaan. Jouluvaloja on kaikkialla ja joulukuusiakin. Joulukalenterikin ostettiin toimistolle partiolaisilta. Ensimmäisen luukun saa avata jo sunnuntaina (ainakin tässä meidän kalenterissa…), voitteko kuvitella! Ainoastaan harmittaa kun missasin sen lumivaiheen… Mutta eiköhän sitä vielä talven aikana ilmesty. Ja nyt tämän kirjoitettuani pamahtaa puhelimen näytölle push-ilmoitus, jossa lupailtiin lunta koko maahan! Jippii. Johanna tuli meidän toimistolle tuurailemaan Annikaa puoleksi vuodeksi. On ollut tosi mukava, kun täällä on päivittäin mukavaa seuraa, jonka kanssa ideoida, vaihdella ajatuksia, kuvata ja lounastaa. Ja nauraa – parasta. Päätettiin just, että lanseerataan perjantaipunkku ja hommataan tänne kynttilöitä.

Haha, vitsi. Ehkä. " Käsi ylös, kuka ei lämpene pilkkeestä silmäkulmassa ja imartelusta? Saa ilmaista sen, että toinen on viehättävä, mutta pidä sekin kepeänä. Liika imelyys alkaa helposti kuristaa toisen kurkkua. Anna emojin puhua puolestasi. Riko jää hassulla hymiöjonolla. Tinder on leikkisä viestittelykanava, ota siitä kaikki irti. Moikkaa ja kysy kuulumisia hymiöillä. Tai kerro emojein, mitä itse olet puuhannut tänään. Öö, ainakin väsynyt naama, kahvikuppi, metro, iphone ja sitten sydänsilmäemoji… Muista keskustelun perussäännöt. Ole kohtelias, ystävällinen ja vie keskustelua eteenpäin. (Paitsi tietenkin, jos juttukumppani ei nappaa, sitten vaan svaipaten seuraavaa kohti. ) Ole reipas! Älä jää odottelemaan ja jätä kirjoittamatta kiinnostavalle tyypille vain koska et keksi mitään kuolematonta sanottavaa. Myös pelkkä "moi, mitä kuuluu" on parempi kuin ei mitään. Kerro, mikä on sinun vinkkisi hyväksi keskustelunaloitukseksi? Lisää Tinder-juttua White Trash Diseasen tuoreessa postauksess a – lähinnä niitä epäonnistuneempia kokemuksia… Jutussa auttoivat ja Tinder-kokemuksistaan kertoivat muun muassa Visual Diaryn Saarah ja Nata White Trash Diseasesta, kiitos!

Ja hyviä voi! Enni Kirjoittaja Enni Tuomisalo, Savon ammatti- ja aikuisopistosta Varkaudesta voitti Kirje isovenhemmalle -kirjoituskilpailun toisen asteen opiskelijoiden sarjan Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ehkä siitäkin tulen tänne vielä myöhemmin raportoimaan. Ehkä palailen blogin puolelle vielä ennen joulua, mutta joka tapauksessa haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa joulun aikaa! Muistakaa nauttia kaikista ihanista joulujutuista, vaikka ulkona ei kovin jouluiselta vielä näytäkään. -Inka

  • Moi mites kuuluu pictures
  • Moi, mitä kuuluu? - Omena Hotels
  • Moi mitä sulle kuuluu
moi mitae kuuluu moi mitä kuuluu