Kelikamerat Itä-Suomi

Thursday, 2 September 2021
  1. Ruotsi suomi
  2. Kelikamerat - Etelä-Savo | Kelikamerat
  3. Kelikamerat - Kymenlaakso | Kelikamerat

Pohjois-Karjala kelikamerat kartalla Kelikamerat - Pohjois-Karjala - Kaikki kaupungit Pohjois-Karjalan kelikamerat Pohjois-Karjalan alueen kelikamerakuvat haetaan Liikenneviraston palvelusta. Pohjois-Karjalan kelikamerat näyttävät sinulle tietoa tieosuuksilla vallitsevasta säästä ja liikennetilanteesta. Kelikameroiden kuvat päivittyvät noin 30-60 min. välein. Kaikkien näytettävien kelikamerakuvien toimivuus ja tietojen ajantasaisuus riippuu useasta eri teknisestä laitteesta. Joskus kelikameran kuva tai tieto ei välttämättä näy ollenkaan. Yhteensä näytämme Pohjois-Karjalan alueelta noin 30 kelikameran kuvaa. Tämä sivusto on optimoitu toimimaan myös kaikilla mobiililaitteilla.

Ruotsi suomi

Olet täällä Uusimaa kelikamerat kartalla Kelikamerat - Uusimaa - Kaikki kaupungit Uudenmaan kelikamerat Uudenmaan alueen kelikamerakuvat haetaan Liikenneviraston omistamista kelikameroista. Tiekameroiden kuvat päivittyvät noin 20-60 minuutin välein. Kaikkien näytettävien kelikamerakuvien ja säätietojen toimivuus ja ajantasaisuus riippuu useasta eri teknisestä laitteesta. Joskus kuva tai tieto ei välttämättä näy ollenkaan. Yhteensä näytämme Uudenmaan alueelta noin 110 kelikameran kuvaa.

kelikamerat itä-suomi suomi

Kelikamerat - Etelä-Savo | Kelikamerat

  1. Tv 1 ohjelmat youtube
  2. Kelikamerat - Pohjois-Savo - Kuopio | Kelikamerat
  3. Kelikamerat - Pohjois-Karjala | Kelikamerat
  4. Voi hyvin lehti mean
  5. Vatsakipu (aikuiset) - Terveellinen elämä - 2020
  6. Kelikamerat - Etelä-Karjala | Kelikamerat
  7. Burger king menu suomi suomi
  8. Kelikamerat - Pohjois-Savo | Kelikamerat
  9. Anti malware suomenkielinen
  10. Suomen pankit lista 1
  11. Tekniikan Maailma
ruotsi suomi

Kelikamerat - Kymenlaakso | Kelikamerat

Suomessa on tänään tapahtunut yhteensä 12 tieliikenneonnettomuutta. Kelikamerat - verkkopalvelusta löydät Liikenneviraston kelikamerat helposti ja nopeasti. -sivustolla näytetään noin 700:n kelikameran välittämät kuvat. Kelikameroiden kuvat päivittyvät automaattisesti noin 30-60 min. välein. Huomaathan että joskus joidenkin kelikameroiden kuva ei päivity teknisistä tai muista ominaisuuksista johtuen. Voit tarkastella kelikameroiden kuvia noin vuorokauden ajalta taaksepäin. Kelikamera tietoa Sivustolla näkyvien Liikenneviraston kelikameroiden kuvat haetaan automaattisesti Liikenneviraston kelikamera -palvelusta. Kelikameroiden kuvat päivittyvät noin 30-60 minuutin välein. Huomioithan että vallitseva tilanne voi olla jo muuttunut siitä kun kelikameran kuva on otettu. Kelikamerakuvan yhteydessä näet milloin kuva on otettu, sekä lähimmän sääaseman välittämiä lämpötila- ja ilmankosteustietoja. Jos jokin kelikemera ei välitä kuvaa tai on mennyt vikatilaan, sitä ei näytetä karttahaussa tai sivustolla.

suomi