Kuin Raivo Härkä, Olavi Uusivirta:raivo Härkä Lyrics | Lyricwiki | Fandom

Sunday, 29 August 2021

MARTIN SCORSESE (1980) *****
Teema klo 21. 00 Martin Scorsese ilmestyi elokuvamaailmaan samoihin aikoihin kuin Francis Ford Coppola alkoi saada nimeä ensimmäisillä Hollywood - töillään, 60 - luvun lopussa. Coppola rynnisti maineeseen 1972 Kummisedällä, ja Scorsesen toinen filmi ilmestyi samana vuonna: Vapauden verinen laulu oli niin vihanvimmainen väkivallan ylistys, että tekijä jäi monille mieleen. Sama vimma on sitten kannattanut koko Scorsesen alkutuotantoa ( Sudenpesä 1973, Taksikuski 1974 ja tämä), vaikka tilillä on sittemmin tullut hivenen odotuksiin nähden eräänlaisia epäonnistumisia sekä syrjähyppyjä musikaaleihin ja komedioihin. Giacobe "Jake" LaMotta oli viimeisiä lähes legendaarisia valkoisia ammattinyrkkeilyn maailmanmestareita, niitä luupäitä, jotka eivät suostuneet häviämään, vaikka olisi hakattu pihveiksi kuuluisimpina raskaan sarjan voittamaton Rocky Marciano. Tosin LaMottan uralle mahtui tappioitakin – pahimpana sen alussa mafian järjestämä häviö Billy Foxille, joka vei lisenssin ja toi mukaan FBI:n kuulustelut.

Kuin raivo härkä - Wikiwand

  • Kuin raivo härkä - Keskisuomalainen
  • Kuin latifa
  • Kuopion luonnontieteellinen museo en ingles
  • Lisätietoa hermopinteistä | Avain Terveyteen
  • Kuin raivo härkä - Wikiwand

Kuin raivo harga samsung galaxy

Kuin raivo härkä Raging Bull Elokuvan juliste Ohjaaja Martin Scorsese Käsikirjoittaja Paul Schrader, Mardik Martin Tuottaja Robert Chartoff, Irwin Winkler Säveltäjä Pietro Mascagni Kuvaaja Michael Chapman Leikkaaja Thelma Schoonmaker Pääosat Robert De Niro, Cathy Moriarty, Joe Pesci Valmistustiedot Valmistusmaa Yhdysvallat Tuotantoyhtiö United Artists Ensi-ilta 14. marraskuuta 1980 6. maaliskuuta 1981 Kesto 129 min Alkuperäiskieli englanti Budjetti 18 000 000 dollaria Aiheesta muualla IMDb Elonet AllMovie Kuin raivo härkä ( Raging Bull) on yhdysvaltalainen elämäkerrallinen draamaelokuva. Vuonna 1980 valmistunut elokuva käy läpi nyrkkeilijä Jake LaMottan elämää. Elokuvan on ohjannut Martin Scorsese ja käsikirjoittanut Paul Schrader ja Mardik Martin LaMottan muistelmien Raging Bull: My Story pohjalta. Robert De Niro näyttelee temperamanttista ja vainoharhaista, mutta sitkeää nyrkkeilijää Jake LaMottaa, joka vieraantuu ystävistään ja perheestään. Elokuvassa esiintyy lisäksi Joe Pesci LaMottan veljenä ja managerina, Cathy Moriarty pahoinpideltynä vaimona ja sivurooleissa Nicholas Colasanto, Theresa Saldana sekä Frank Vincent.

Kuin raivo härkä en

Sinisen hetken jälkeen sä sanot sä voisit vaan Antaa elämän pudota painollaan. Unohdit jo kaikki tarinat siitä kuinka sä halusit olla Satullinnojesi prinsessa, se jota kaikki rakastaa. Mä katson kun Tuhkimo itsensä juo taas humalaan. Raivo härkä, Höyryää sun pää. Aina nälkä, Et kyyneleitä nää. Sun unesi mies tuli sanomaan Ei tästä ovesta pääse kuin yhteen suuntaan. Katsot telkkarista kuinka sun elämä haihtuu savuna tuuleen. Ei ne tyypit jotka hukutit kerran koskaan palaa takaisin. Sä katsot kun se saippuasarjamurhaaja tuomitaan. Raivo härkä, Esittää sun pää. Aina nälkä, Et eteenpäin sä nää. Sä tiedät sen, se saa sut taas. Sä juokset pois, sä pelkäät. Mä tiedän sen, se saavuttaa. Sä huomaat taas, sä oot vaan se... Aina nälkä, Et eteenpäin sä nää. External links

RAIVO HÄRKÄ - Olavi Uusivirta - LETRAS.COM

Hänen ilmeensä kehottaa minua painumaan vittuun kysymyksineni. Kun Toro kertoo, mistä elokuvista hän pitää, hän sisällyttää mukaan elokuvan, jossa itse näytteli. Fear and Loathing in Las Vegas on Del Toron mielestä maailman paras kirja. Muistutan, että Hunter S. Thompson ei aluksi pitänyt Del Toron roolisuorituksesta. Hän totesi kulisseissa, että "Fuck off. Benny on tylsä. " Mutta Del Toro ei lannistunut palautteesta. "Ihailen Thompsonin kirjoituksia", hän toteaa. Mutta Thompson kuului myös National Rifle Associationiin ja oli tuliaseiden ystävä. Ihaileeko Benny myös hänen sankarikirjailijansa asepoliittisia näkemyksiä? "Mielestäni aseet ovat kuin auto. Niiden kanssa pitää olla hyvin varovainen. Käyttäjiä tulee valvoa. Minä kasvoin aseiden parissa. Minä kunnioitan tuliaseita. En usko, että Amerikka voi koskaan sanoa ei tuliaseille. " The Wolfmanin ensi-ilta 12. 2.

  1. Sammaleen poisto