Mercedes-Benz C 200 Cdi Kokemuksia

Sunday, 29 August 2021
  1. Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia 3
  2. Mercedes-benz c 200 cdi tyyppiviat
  3. Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia
  4. Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia chart

Sen graafista ilmettä on hiottu E-sarjasta eteenpäin. Digitaalimittariston näkymää voi muokata kolmella teemalla ja "mittareissa" näytettävillä tiedoilla. Neljä vuotta sitten tapahtuneen C-sarjan ensiesittelyn jälkeen automaailmassa suurin kehitys lienee tapahtunut tietoviihdejärjestelmän ohella aktiivisessa turvavarustelussa. C-sarjan järjestelmät onkin päivitetty käytännössä syksyllä uudistuneen S-sarjan tasolle. Aktiivinen vakionopeudensäädin osaa nyt ennakoida karttatiedon avulla kaarteet ja risteykset, ja osaapa auto vaihtaa kaistaa pelkällä vilkkuviikselläkin. Törmäyksenestojärjestelmä hallitsee nyt jalankulkijat ja pyöräilijätkin. Digitaalimittariston toinen teema. Teknisten uudistusten ohella C-sarja ansaitsee edelleenkin kehut ajettavuudesta ja mukavuudesta. Luonnollinen ohjaustuntuma tekee nykymittapuulla kompaktin auton hallinnasta erittäin vaivatonta, ja alusta tarjoaa erinomaisen yhdistelmän pintapehmeyttä ja jämäkkyyttä. Tunnepuoltakin löytyy reilusti, jos valitsee jonkin kuusisylinterisistä vaihtoehdoista, mutta niihin palaamme myöhemmin.

Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia 3

Ajoneuvot | Koeajo | 28. 6. 2018 Kun perusauto on kunnossa, ei mallipäivitykseltä vaadita ihmeitä. Mercedes-Benz C-sarjan uudistus keskittyykin tekniikkaan ja moottoreihin. Hyvää: Ajettavuus, mukavuus, parantunut tietoviihdejärjestelmä. Huonoa: Vaihteiston viivyttely. Mercedes-Benz C-sarjan uudistuminen edustaa kasvojenkohotusten oppikirjesimerkkiä: vähän uutta ilmettä, lisää varusteita ja reilusti uutta moottorivalikoimaan. Enempää C-sarja ei kaipaakaan, sen verran hienosti vuonna 2014 esitelty perusauto on aikaa kestänyt. Aloitetaan keulasta: Suomessa vakiovarusteiset täysled-ajovalot ovat saaneet uuden ilmeen. Puskureiden ilmettä on hiottu etenkin urheilullisemmissa Avantgarde- ja AMG Line -malliversioissa. Hybridin rajamailla Ulkonäköä merkittävämmät muutokset löytyvät konepellin alta. Kohokohta on C 200 -mallin (184 hv) uusi 1, 5-litrainen nelisylinterinen turboahdettu bensiinimoottori, jonka elämää helpottaa 48 voltin sähköjärjestelmällä toimiva EQ Boost -sähkömoottori. Järjestelmän 10 kilowatin (14 hv) lisäteho ei kuulosta hurjalta, mutta tärkeämpää on liikkeellelähtöjä tehostava 160 newtonmetrin vääntölisä.

Julkaistu: 11. 11. 2013, Päivitetty: 11. 2013 15. 04 Mercedes-Benz C-sarjan sukupolvi W204 esiteltiin vuoden 2007 alussa ja Suomeen ensimmäisenä esitelty sedan saapui huhtikuussa. Farmarimallia saatiin odottaa seuraavan vuoden alkuun. Edellisen sukupolven Sportcoupe ehostettiin ulkonäöltään vastaamaan uutta C-sarjaa ja se sai uudeksi nimekseen CLC. Uusi C-sarja oli perusajatuksiltaan hyvin edellisen sukupolven kaltainen eikä ulkonäkökään tarjonnut yllätyksiä särmikkyyden lisääntymisestä huolimatta. Ulkomitat olivat kasvaneet normaaliin tapaan: esimerkiksi pituutta oli 5, 5 cm enemmän ja akseliväli oli kasvanut 4, 5 cm. Takaistuimella oli hieman entistä enemmän tilaa, mutta premium-kilpailijoiden tapaan mitoitus oli edelleen niukahkoa. Keskimittaa pidemmän takamatkustajan polvet olivat kiinni etuistuimen selkänojassa ja leveys riitti vain kahdelle. Myös suuri keskitunneli ja niukka tila jalkaterille rajoittivat takatiloja. Edessä tilaa oli hyvin ja ajoasento toimiva. Korkeat kynnykset ja kapeat oviaukot tulivat kuitenkin esiin myös edessä.

Suuri enemmistö harvemmin tietää, että juuri paljon ajettu taksi on saattanut juuri käydä läpi mittavan määrän kalliita remontteja, joka on autolle vain hyvä asia. Kun kaksoismassavauhtipyörä on vaihdettu kahdesti ja turbokin kerran, ei uuden omistajan tarvitse kantaa niistä huolta pitkiin aikoihin. Mersu kuitenkin kuuluu niihin harvoihin merkkeihin, jotka ylipäätään tekevät kauppansa vielä paljon ajettuinakin. – Samalla tavalla oikein hinnoiteltuina ostajia löytyy muillekin saksalaisille laatumerkeille. On paljon muita automerkkejä, joiden arvo 250 000 kilometriä ajettuina romahtaa lähelle nollaa. Pikkurahalla laatuauto Jos rinnakkain myydään saman verran, noin 200 0000 kilometriä, ajettuja vuosimallin 2007 uusikorista ja vanhakorista C-sarjan Mercedestä, ollaan uudemmasta korimallista valmiita maksamaan noin 3000 euroa enemmän. – Mutta hintapyyntien pitää olla kohdallaan Mersuissakin. Meillä oli myynnissä uusikorinen, vuosimallin 2007 C-sarjan Mercedes 200 CDI Avantgarde, automaattivaihteilla ja vielä Suomi-auton historialla.

Mercedes-benz c 200 cdi tyyppiviat

mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia 2

automaattivaihteilla, automaatti-ilmastoinnilla, cruisella ja webastolla varustettuna oli myynnissä Jyväskylän GTI Car Centerissä 13 990 eurolla. Mittarilukema oli vain 139 000 km. Uusikorinen vuosimallin 2007 Mercedes-Benz C 20 CDI Avantgarde automaattilaatikolla oli Lahden ABC Autotalossa myynnissä 13 890 eurolla. Valtteja on tuoreemman ulkonäön lisäksi myös tehokas 170-hevosvoimainen moottori. Miinuksena puolestaan oli 320 000 kilometrin mittarilukema. Vanhaa taksia ken pelkäisi Lännistöllä on asiasta ihan tuorettakin kokemusta. – Juuri hinnoittelimme yhtä vanhakorista ja vain 81 000 kilometriä ajettua C-sarjan farmari-Mersu vuosimallia 2007. Totesimme porukalla yhteen ääneen, että siinä saa joku vielä oikein nätin, siistin ja kivan auton, joka ei yhtään jää uudemman korimallin varjoon. Vastaavasti Lännistöllä on kokemusta siitäkin, kuinka samanikäisen ja selkeästi enemmän ajetun uudempikorisen Mersun myyntiajat venyvät, vaikka hinnalla kuinka yritettäisiin houkutella ostajia. – Sitten on tietysti se oma pienempi porukkansa, jotka tietävät, että paljon ajettu taksi-Mersu voi tarjota paljon ajettunakin tuoreen ulkonäön rinnalla huolettomia kilometrejä vuosiksi eteenpäin.

Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia

C-sarja W204 on luotettava auto. Merkittävimmän poikkeuksen muodostavat ensimmäisten OM651-sarjan moottorien ruiskutusventtiiliongelmat, joita esiintyi erityisesti Suomen talvessa heikosti kylmää kestävän liiman takia. Alustassa yleisimmin kuluneet osat ovat raidetangon päät ja pyöränlaakerit. Seisontajarru saattaa laiskistua käytön puutteeseen. Ruosteenesto hyvä. Kori on täyssinkitty ja puhkiruostumattomuustakuu on 30 vuotta, kunhan tarkastukset hoidetaan.

Mallisto laajenee myöhemmin ladattavilla hybrideillä, joita tarjotaan nyt bensiini- ja dieselmoottorin yhteyteen. Uudistuneet Mercedes-Benz C-sarjat saapuvat Suomeen elokuussa.

  • Mercedes benz c 200 cdi 2008 kokemuksia
  • Mercedes-Benz C-sarja | Tekniset tiedot, Polttoaineenkulutus, Mitat
  • Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia 2017
  • Tekniikan Maailma
  • Broilerin rintafileet uunissa
  • Mercedes-benz c 200 cdi tyyppiviat

Mercedes-benz c 200 cdi kokemuksia chart

Julkaistu: 18. 11. 2013, Päivitetty: 18. 2013 10. 25 Mercedes-Benz C-sarjan W204-sukupolvi esiteltiin keväällä 2007 ja mallisto laajeni nopeasti hyvin kattavaksi. C-sarja oli menestynyt myös myynnillisesti hyvin. Mercedeksen tapaan merkittävämpien uudistusten aika oli neljän vuoden kuluttua eli keväällä 2011. Tavanomaisen faceliftin tapaan ulkonäössä muutosten kohteiksi joutuivat ajovalot, takavalot ja puskurit. Etupuskurissa oli ksenonvalojen yhteydessä leveät LED-päivävalot. Kojetaulu oli uusittu kokonaan. Kritisoitua materiaalien laatua oli kehitetty tuntuvasti. Ohjauspyörä oli vaihdettu muodin mukaisesti 3-puolaiseksi. Mittariston lippa oli venytetty uuden kiinteän keskinäytön päälle. 1, 8-litraisia bensamoottoreja oli kolme: 180 (156 hv), 200 (184 hv) ja 250 (204 hv). Moottorit olivat aikaisemmin käytetyn mekaanisen ahtimen sijasta turboahdettuja. 350:n 3, 5-litrainen V6-moottori oli esitelty edellisenä syksynä ja siinä oli tehoa 306 hv. Tehokkain malli oli 63 AMG, jonka 6, 3-litraisessa V8:ssa oli tehoa 457 hv.

Ja toki Mersulla, Bemarilla ja Audillakin on tarjota vielä ylempiä kategorioita niille, joille isompi perusauto ei riitä.

Moottorivalikoima oli sedania vastaava. Toinen vuoden 2007 lopun uutuus oli C 63 AMG. Tällä kerralla mallimerkintä vastasi iskutilavuutta eli moottori oli vapaastihengittävä 6, 3-litrainen V8 teholtaan 457 hv. Vaihteisto oli 7-portainen automaatti. Etuakselisto poikkesi merkittävästi vakiomalleista ja raideleveydet olivat suurempia. Kiihtyvyydeksi 0-100 km/h luvattiin 4, 5 sekuntia. Keväällä 2008 esiteltiin C 180 K BE ja C 200 CDI BE eli BlueEfficiency-merkinnällä tunnetut säästöversiot. 180:ssa moottori oli pienennetty 1, 6-litraiseksi, mutta tehoa ja vääntöä oli tarjolla entiset lukemat. Välityssuhteita oli pidennetty 7 prosenttia, moottorinohjausta viritetty taloudellisemmaksi, alusta katettu tiiviimmillä muovipaneeleilla ja maski osittain tukittu. Perävaunua ei sallittu lainkaan. Tilanteen sekavoittamiseksi myöhemmin kaikki mallit saivat BlueEfficiency-merkinnän, mutta tämä tarkoitti vain aerodynaamisia muutoksia. Vuoden 2008 lopussa esiteltiin OM651-sarjan dieselit, joissa oli alussa ongelmallisiksi osoittautuneet pietso-ohjatut ruiskutussuuttimet.