Helsingin Yliopisto Pääsykokeet

Sunday, 29 August 2021

Ruotsinkielisten valintakokeiden tiedot löytyvät vastaavasti ruotsinkieliseltä verkkosivulta. Tarkista Oma Opintopolku -palvelusta, mihin hakukohteisiin olet hakenut. Joidenkin hakukohteiden nimet ovat hyvin samankaltaisia, joten ole tarkkana, että osallistut oikeaan kokeeseen. Valintakokeiden ennakkomateriaalit Miten toimin valintakokeessa? Varaa riittävästi aikaa oikean koepaikan löytämiseen ja tule ajoissa paikalle. Ota mukaan valokuvalla varustettu henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi tai ajokortti) sekä kirjoitusvälineet. Lue huolellisesti tarkemmat valintakokeiden toimintaohjeet Näin osallistut valintakokeeseen -sivulta. Erityisjärjestelyt eli yksilölliset järjestelyt valintakokeissa Voit hakea erityisjärjestelyitä eli yksilöllisiä järjestelyitä valintakokeeseen esimerkiksi terveydellisistä syistä. Erityisjärjestelyillä tarkoitetaan yksilöllisiä käytännönjärjestelyitä koetilanteessa. Huomaa, että kaikki Helsingin yliopiston tilat eivät ole esteettömiä. Lue ohjeet erityisjärjestelyjen hakemiseen.

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto

helsingin kahvipaahtimo

Helsingin yliopisto pääsykokeet humanistinen tiedekunta

helsingin yliopisto pääsykoe

Tietoa opiskelijaksi hakeville Jos olet hakemassa tutkinto-opiskelijaksi löydät linkkien takaa tietoa eri ohjelmista ja hakutavoista. Tutkijakoulumme tarjoavat mahdollisuuden tohtorintutkintoon. Tarjoamme myös erikoistumiskoulutusta ja ammatillista koulutusta. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä hakuneuvontaan. Kaikille avoimet opiskelumahdollisuudet Helsingin yliopisto tarjoaa opiskelumahdollisuuksia myös muille kuin varsinaisille opiskelijoillemme. Katso mitä kehittymismahdollisuuksia HY+ tai Avoin yliopisto sinulle tarjoavat. Voit myös tutustua moniin koulutusaloihimme kansainvälisen Helsinki Summer Schoolin tai Avoimen yliopiston kursseilla.

Opiskelijavalinnat koronavirustilanteessa | Opiskelijaksi | Helsingin yliopisto

O malle työterveyshoitajalle t ai työterveyslääkärill e voi lähettää viestin omaMehiläisen työterveys välilehden kautta. Muille asiantuntijoille ajanvaraus OmaTyöterveyden kautta numerossa 010 414 0777. Mehiläinen hyödyntää etävastaanottoja aina kun mahdollista. Ko­ro­na ja ka­ran­tee­ni Ulkomailta palaavat tekevät etätyötä 14 vuorokautta. Karanteeni Suomessa Ilmoita esihenkilölle välittömästi tilanteesta ja sen arvioidusta kestosta. Sovi mahdollisesta työstä poissaolosta, etätyöskentelystä ja/tai lomajärjestelyistä. Hae tartuntatautipäivärahaa KELA:sta. Toimita lääkärintodistus 14 vrk:n kuluessa työsuhdepalveluihin ja tee poissaoloilmoitus SAP hr:ssä. Poissaoloilmoitukseen kirjoitetaan poissaolon perusteeksi karanteeni. Myös karanteenissa oleville voidaan järjestää keskustelutukea työterveyshuollosta. Ole yhteydessä OmaTyöterveyspalveluun puhelimitse 010 414 0777 tai OmaMehiläisessä. Kela voi maksaa tartuntatautipäivärahaa ajalta, jonka työtekijä joutuu olemaan poissa ansiotyöstään karanteenin vuoksi.

Palvelu toimii OmaMehiläinen- sovelluksen Digiklinikalla. Työterveyshuolto tarjoaa myös k eskustelutukea etäpalveluiden avulla. Lisätietoa Mehiläisen OmaTyöterveys -palvelu ssa, numerosta 010 414 0777 tai OmaMehiläisessä. Valtakunnallinen ja maksuton koronavirusta koskeva puhelinneuvonta on avattu ja palvelun numero on 02 9553 5535. Neuvonta on auki arkisin kello 08–21 ja lauantaisin kello 09–15. Palvelua saa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Puhelimessa tarjotaan yleistä tietoa koronaviruksesta. Kyseessä ei ole terveysneuvonta. Mielenterveystalon sähköinen tukiaineisto: Koronavirustilanteeseen liittyvän huolen ja epävarmuuden sietäminen Mehiläinen: Miten lievittää huolta työpaikalla (Flamma-intranetissä, vaatii kirjautumisen yliopiston käyttäjätunnuksilla) Muu työterveydenhuolto T yöterveyshoitajalle voi varata ajan verkkoajanvarauksessa. Ajanvarauksessa kaikki ajat ovat varattavissa myös soitto-/puhelinajoiksi. Kun kirjoitat 'lisätiedot' -kenttään toiveen puhelinajasta, työterveyshoitaja soittaa sinulle.

Helsingin yliopisto pääsykoe

Päivitetty 8. 4. Flunssaoireissa tulee pysyä kotona, kunnes on ollut oireettomana vähintään vuorokauden. Terveydenhuollossa työskentelevillä raja on 48 tuntia. Poikkeustilanteen ajan töistä voi olla poissa viisi päivää omalla ilmoituksella. Viiden päivän poissaolo omalla ilmoituksella koskee myös sairaan lapsen hoitoa kotona. Tämän jälkeen tarvitaan sairauspoissaolotodistus. Todistuksen saa lääkäriltä tai hoitajalta ensisijaisesti etävastaanotolla. Lisätietoa Mehiläisen OmaTyöterveys-palvelussa tai Digiklinikalla. Hoitoa tarvitsevien tulee hakeutua ensisijaisesti julkisen terveydenhuollon piiriin. Helsinkiläiset voivat soittaa Helsingin kaupungin neuvontapuhelimeen numeroon (09) 310 10024. THL:n sivuilta saa lisätietoa ajankohtaisesta tilanteesta ja koronaviruksen aiheuttamista oireista ja suojautumisesta. Hen kis tä tu kea Jos tilanne ahdistaa, tukea v oi saada työterveyshuollosta. Huolikulma- chat tarjoaa matalan kynnyksen tukea työntekijöille. Varhainen keskustelutuki saattaa ennaltaehkäistä huolen kehittymistä suuremmaksi ongelmaksi.

Koronavirustilanteen takia joudumme tekemään muutoksia valintakokeiden järjestämiseen ja opiskelijavalintoihin. Lue uusin tieto Opiskelijavalinnat koronavirustilanteessa -sivulta. Teemu Taira: "Suvivirsi ja kristinuskon "kulttuuristuminen" katsomuksellisen monimuotoisuuden aikana" (Uskonnontutkija 1/2019). Materiaali ladattavissa pdf-tiedostona Peltomäki, Isto (2019). Therapeutic Turn: Pastoral Care in Finnish Lutheranism Before and After the 1960s. Studia Theologica, 73(2), 179-198. Luettavissa verkossa Sanasto tekstiin Peltomäki, Isto (2019). Therapeutic Turn Sanasto ladattavissa pdf-tiedostona

Helsingin kaupungin

Lue muutoksista huolella, sillä osa niistä vaatii sinulta toimenpiteitä, kuten kokeiden ennakkomateriaaleihin tutustumista ja kokeissa tarvittavien teknisten laitteiden hankkimista.

  • Malmin lentokenttä tapahtumat 18
  • Jurassic Park (elokuvasarja) – Wikipedia
  • Kemi tornio
  • Helsingin teknillinen
  • Helsingin yliopisto pääsykokeet 2020
  • Helsingin yliopisto pääsykokeet humanistinen tiedekunta
  • Bittimittari: Älypuhelinten vakoiluohjelmat
  • Valkoisen miehen taakka englanniksi
  • Helsingin yliopisto pääsykoe tilastot
  • Yh­teis­ha­ku ja ha­kuoh­jeet | Opiskelijaksi | Helsingin yliopisto
  • Savon voima häiriökartta

Lue uusin tieto Koronavirustilanne -sivulta Tällä sivulla julkaistaan Helsingin yliopiston suomenkielisten kirjallisten valintakokeiden paikat ja salijaot noin viikkoa ennen kutakin koetta.

Kiitos kaikille hakijoille! Korkeakoulujen toinen yhteishaku on päättynyt tältä keväältä. Voit tarkistaa oman hakukohteesi henkilökohtaisen tuloksen Oma Opintopolku -palvelusta, kun hakukohteesi valinnan tulos on julkaistu. Todistusvalinnan tulokset pyritään julkaisemaan Opintopolussa viimeistään 27. 5. 2020. Tältä sivulta löydät lisää ohjeita ja tietoa yhteishaussa hakemiseen. Koronavirustilanteen takia joudumme tekemään muutoksia valintakokeiden järjestämiseen ja opiskelijavalintoihin. Lue uusin tieto Opiskelijavalinnat koronavirustilanteessa -sivulta

Hakukohteet kuuluvat pääasiassa korkeakoulujen kevään toisessa yhteishaussa mukana oleviin kandiohjelmiin, lääketieteellisten alojen koulutusohjelmiin sekä kasvatustieteen ja psykologian maisteriohjelmiin. Tämän lisäksi valintakoe on käytössä joissakin avoimen väylän hakuun ja siirtohakuun kuuluvissa kasvatustieteen kandiohjelman sekä matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelman hakukohteissa, ja opettajankoulutuksen erillisten opintojen haussa. Bio- ja ympäristötieteellinen ja maatalous-metsätieteellinen tiedekunta Koulutusohjelmien sivuille päivitetään tuorein tieto muuttuneista valintatavoista hakukohteittain. Tarkemmat hakukohdekohtaiset valintaperustemuutokset löydät alta kunkin koulutusohjelman kohdalta. Lue muutoksista huolella, sillä osa niistä vaatii sinulta toimenpiteitä, kuten kokeiden ennakkomateriaaleihin tutustumista ja kokeissa tarvittavien teknisten laitteiden hankkimista. Farmasian tiedekunta, eläinlääketieteellinen ja lääketieteellinen tiedekunta Humanistinen ja teologinen tiedekunta Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Oikeustieteellinen, valtiotieteellinen ja kasvatustieteellinen tiedekunta Koulutusohjelmien sivuille päivitetään tuorein tieto muuttuneista valintatavoista hakukohteittain.