Dna Rajaton 4G — Dna Super 4G Rajaton - Halvinliittyma.Com

Wednesday, 1 September 2021
  1. Dna rajaton 4g teho

Kevyin mobiililaajakaista – 4G Tehonetti on suunnattu käyttäjälle joka kaipaa varmaa nettiä tablettiin tai läppäriin. Liittymässä on rajattomasti nettiä ja nopeutta 50Mbit/s asti eli sillä pääsee sulavasti latailemaan tiedostoja, katsomaan videoita sekä surffaamaan perusvarmalla otteella. Nopeutta riittää sen verran, että sen voi jakaa muutamalle käyttäjälle. 4G Supernetti sisältää jo huomattavasti enemmän särmää ja on suunnattu heille ketkä tarvitsevat esimerkiksi työn puolesta sähäkämmän nopeuden nettiin. Supernetti on hyvä myös ja etenkin silloin jos vielä tietää, että tarvitsee netin useammalle laitteelle. Surffaamaan pääsee 150Mbit/s maksiminopeuksilla mikä riittääkin siis hyvin matkamokkulalla jaettavaksi muihin laitteisiin. Lähes ylinopeuksia hipova kattavin DNA Hypernetti 4G – laajakaistapaketista riittää kaistaa jaettavaksi saakka – matkamokkulalla muihin useaan laitteeseen sekä tarvittaessa usealle käyttäjälle. Netin nopeus yltää parhaimmillaan 300Mbit asti eli jos haluaa pelata varman päälle ja minimoida pätkivän netin aiheuttama turhautumisen tunne kannattaa satsata Hypernettiin.

Dna rajaton 4g teho

DNA Super 4G Rajaton on käytännössä samanlainen kuin isoveljensä DNA Max 4G Rajaton, Super versiossa on vain hieman rajoitettu maksiminopeus netissä, sekä hieman pienempi EU-datapaketti. Super 4G Rajaton sisältää rajattomat puhelut ja sms-viestit. Rajattoman 4G netin maksimissaan 300 Mbit/s nopeudella, sekä EU/ETA-alueelle 15 Gt/kk dataa. Puhelut ja viestit ovat ilmaisia EU/ETA-alueella, eikä liittymässä ole ollenkaan määräaikaa. DNA Super 4G Rajaton - by, 02 kesäkuun, 2019 Hinta 31, 90€/kk + avausmaksu 3, 90€. Ei määräaikaa.

Ja mitä enemmän keskittää hankintoja sitä huomaavaisemmin DNA muistaa palkita asiakkaita. Laajakaistan ostajille on luvassa alennuksia kanavapaketeista ja laitteen ostajia hemmotellaan pitkillä maksuajoilla ilman korkoa tai lisäkustannuksia. Puhelimeen saan reilun vaihtohyvityksen ja laitteisiin tulee pidennetty 3 vuoden takuu. Minun Palveluni – osion kautta pääsee DNA:n sivuilla hallinnoimaan noita omia liittymäpaketteja, muokkailemaan ja vaikka hankkimaan lisää nettiä. Samasta paikasta näkee myös laskutusasiat. Asiakaspalvelun tavoittaa vielä tarvittaessa Live Chatin kautta. Kenelle DNA – mobiililaajakaista? Nettihurmureille. Heille ketkä arvostavat netin saatavuuden ja nopeuden huippuunsa. DNA mobiililaajakaistoista jokainen paketti sisältää rajattomasti nettiä ja kattavimmillaan niin paljon kaistaa, että sen saa huolella jaettua useamman laitteen sekä käyttäjän kesken. Etätyöntekijöille joille on arvokkainta pätkimätön netti sekä kokonaisvaltainen palvelupaketti. DNA palkitsee keskittämisestä eli jos talouteen tarvitaan nettiä niin puhelimeen kuin eri laitteisiin sekä usealle käyttäjälle niin operaattori on kokonaisuutena erittäin varteenotettava vaihtoehto.

DNA Dataprepaid huipentaa vielä tuon mobiililaajakaistojen valikoiman. Prepaid aloituspaketti sisältää 30 vrk rajattomasti nettiä 300Mbit/s maksiminopeudella. Ei siis datakattoa tässäkään vaan supernopea 4G netti ilman käyttökattoa. Kuukauden jälkeen liittymälle voi luonnollisesti ladata lisää aikaa – joko maltillisemmalla nopeudella tai jatkaa samassa tahdissa rajattomalla paketilla. Lisäpalveluilla turvaa ja tarvikkeita Mobiililaajakaistojen kylkeen DNA tarjoaa yllin kyllin lisäpalveluita. Tabletille on muun muuassa mahdollista saada Square Trade – laiteturva jonka avulla rikkoutuneen laitteen tilalle saa korvaavan tuotteen – toimitettuna minne päin Eurooppaa tahansa. Ilmaiseksi vielä. Nettiin saa tottakai tarvittaessa myös Tietoturva-paketin ja jos omaa tablettia ei vielä ole sen pystyy hankkimaan samassa aallossa. Tabletteja ja läppäreitä löytyy nimittäin mukavasti valikoimasta ja ne voi hankkia kertamaksulla tai maksaa pienissä kuukausierissä. Sinä päätät. Mobiililaajakaistoista kun on kyse niin mokkulat eli nettitikut hoituu myös samalla kuukausimaksu ajatuksella helposti operaattorin kautta.

  • Valmis kaminad
  • Dna rajaton 4g teho extra kuukausimaksu
  • DNA Super 4G Rajaton - Halvinliittyma.com
  • Jouluvillasukat 2017 (ohje) - Pariton rasa
  • Moderni perhe - Sarjaseuraaja
  • Vuokra asunnot fuengirola spain
  • Dna rajaton
  • DNA mokkula - Vertaa DNA:n mobiililaajakaistat (2018)
  • Tekniikan Maailma
dna rajaton 4g nopea

DNA Business Rajaton 4G ja 5G -yritysliittymät ovat liikkuvan työn valinta DNA Business Rajaton -yritysliittymillä* voit käyttää rajattomasti dataa Pohjolassa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltiassa (Latvia, Liettua, Viro). Liittymät sisältävät myös EU-datapaketin, jonka avulla surffailet muualla EU-alueella ilman lisämaksuja. EU-datapaketin tiedonsiirtorajan ylittyessä maksat datan käytöstä EU-lisämaksun 3, 5 euroa/Gt. *Ei koske DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi -liittymää, joka sisältää rajattoman tiedonsiirron käytön vain kotimaassa. Kun EU-tiedonsiirtokiintiö on täynnä, veloitetaan datan käytöstä EU-lisämaksu 3, 5 euroa/Gt.

dna rajaton 4.0 dna rajaton 4g hinta