Finda Yhtiökokous 2019, Tietoa Osakkeesta - Finda Oy

Thursday, 2 September 2021
  1. Finda yhtiökokous 2019 schedule

15. Hallituksen ehdotus yhtiökokoukselle Yhtiön tytäryhtiön omistamien kaikkien DNA Oyj:n osakkeiden myynnin Telenor Mobile Holding AS:lle vahvistamiseksi ja hyväksymiseksi Hallitus ehdottaa ja suosittelee yhtiökokoukselle, että yhtiökokous vahvistaa ja hyväksyy Yhtiön, Yhtiön tytäryhtiö Finda Telecoms Oy:n ja Telenor Mobile Holding AS:n välillä 9. 4. 2019 allekirjoitetun osakekauppakirjan ehtojen mukaisen kaupan, jossa Finda Telecoms Oy myy Telenor Mobile Holding AS:lle kaikki omistamansa 37. 385. 454 DNA Oyj:n osaketta yhteensä 781, 36 miljoonan euron (20, 90 euroa / osake) kauppahintaan osakekauppakirjan ehtojen mukaisesti ( "Kauppa"). Kauppaa koskevan osakekauppakirjan mukaan Kaupan toteutuminen on ehdollinen muun muassa sille, että Yhtiön yhtiökokous vahvistaa ja hyväksyy Kaupan. Lisätietoja keskeisistä Kaupan toteuttamisedellytyksistä ja osakekauppakirjan sisällöstä on kuvattu hallituksen ehdotuksessa yhtiökokoukselle. 16. Oikeuden arvo-osuusjärjestelmään kuuluvaan osakkeeseen ja siihen perustuvien oikeuksien menettämisestä päättäminen Yhtiön osakkeet ovat kuuluneet arvo-osuusjärjestelmään 16.

Finda yhtiökokous 2019 schedule

774. 353, 23 euroa, jaetaan osinkoa 3, 84 euroa osakkeelta eli yhteensä 52. 290. 186, 24 euroa. Osinko maksetaan osakkeenomistajille, jotka osingonmaksun täsmäytyspäivänä 8. 2019 ovat merkittyinä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Hallitus ehdottaa, että osinko maksetaan 15. 2019. 9. Vastuuvapaudesta päättäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle 10. Hallituksen jäsenten palkkioista sekä matkakulujen korvaamisesta päättäminen 11. Hallituksen jäsenten lukumäärästä päättäminen 12. Hallituksen jäsenten valitseminen 13. Tilintarkastajan palkkiosta päättäminen Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että valittavalle tilintarkastajalle maksetaan palkkio ja korvataan matkakulut yhtiön hyväksymän tilintarkastajan laskun mukaan. 14. Tilintarkastajan valitseminen Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että tilikaudelle 2019 yhtiökokous valitsee tilintarkastajaksi uudelleen tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers Oy:n, joka on ilmoittanut KHT Kalle Laaksosen toimivan päävastuullisena tilintarkastajana.

helmikuu 6, 2018 HISTORIA Findan yli 130-vuotinen historia ulottuu puhelimen Suomeen tulon alkujuurille 1870-luvulla. helmikuu 10, 2018 STRATEGIA Finda–konserni on aktiivinen omistaja, joka pyrkii toiminnallaan edistämään omistaja-arvon kasvua ja hyvää vuosittaista osingonmaksua. helmikuu 20, 2018 OMISTUKSET Finda-konsernilla on merkittäviä omistuksia televiestinnän toimialalla. FINDAN LIIKETOIMINTA LUKUINA KANNATTAVAA KASVUA Yli 130 VUOTTA Noin 701, 6 m€ OMAA PÄÄOMAA 40000 OSAKKEENOMISTAJAA Tietoa osakkeesta Finda Oy:n osakkeet on kirjattu arvo-osuusjärjestelmään, eikä yhtiöllä ole osakekirjoja. Osake ei ole julkisesti noteerattu. Suurimmat omistajat Finda Oy:llä on n. 40 000 osakkeenomistajaa, joista suurin osa on tullut yhtiön omistajiksi omistettuaan puhelinosakkeen paikallisissa puhelinyhtiöissä. Corporate Governance Finda Oy:n hallinnoinnissa noudatetaan osakeyhtiölakia ja muuta voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä yhtiöjärjestystä. Finda Oy harjoittaa aktiivista, arvosijoittamisen periaatteille perustuvaa portfoliosijoitustoimintaa, jolla pyritään pitkäjänteiseen omistaja-arvon kasvattamiseen ja hyvään osingonmaksuun.

  1. Finda yhtiökokous 2019 form
  2. Finda yhtiökokous 2009 relatif
  3. Temppeliaukion kirkko aukioloajat
  4. Vuokra-asunnot
  5. Tietoa osakkeesta - Finda Oy
  6. Mikä IP-osoite on?
  7. Pohjois pohjanmaan museo
  8. 90 päivää morsiamena 2019
  9. Bike team vantaa

2019 kello 17. Lisäksi yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti muuttaa yhtiön yhtiöjärjestystä. Keskeisimpien muutosten tarkoituksena on yhtiön osakkeiden vaihdannan helpottaminen ja parantaminen poistamalla yhtiöjärjestyksen määräykset koskien lunastusvelvollisuutta sekä lunastus-ja suostumuslausekkeita. Muut yhtiöjärjestyksen määräyksien muutokset ovat luonteeltaan teknisiä. Yhtiön yhtiöjärjestys, jossa yhtiökokouksen päättämät muutokset on huomioitu, on saatavilla yhtiön internetsivuilla. Yhtiökokouksen hyväksymä uusi Yhtiöjärjestys >>

Osake Finda Oy:n osake ei ole julkisesti noteerattu. Osakkeen vertailuarvo vuoden 2018 verotuspäätöksessä on 44, 26 euroa. Yhtiön osakkeet jakautuvat A- ja K-sarjoihin. K-osakkeella on 20-kertainen äänivalta suhteessa A-osakkeeseen. Yhtiön osakkeiden lukumäärä: A-sarja 13 501 236 kpl K-sarja 116 000 kpl Yhteensä 13 617 236 kpl Yhtiön osakkeet kuuluvat arvo-osuusjärjestelmään. Osakkeiden myyntiin liittyviä verotusohjeita saa paikallisesta verotoimistosta tai verottajan internet-sivuilta. Tällä hetkellä voimassa olevien sääntöjen mukaan luonnollisen henkilön tai kuolinpesän saama luovutusvoitto ei ole veronalaista, jos verovuonna luovutetun omaisuuden yhteenlasketut luovutushinnat ovat enintään 1000 euroa. Osingot Osinkopolitiikka Finda Oy maksaa vuosittain osinkoa. Vuodelta 2018 osinkoa jaettiin 3, 84 euroa osakkeelta eli yhteensä 52, 3 milj. euroa. Finda tavoittelee vahvaa omistusarvon kasvua.

Lähes kaikki yhtiön osakkeet, noin... 1 2 3 4 5 Next Etsi Uutiset Tästä löydät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet. Etsi avainsanoilla DNA FINDA

09. 04. 2019 Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen Finda Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään maanantaina 6. 5. 2019 kello 17. 00 hotelli Scandic Park Helsingin Explore-salissa, Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänilippujen jakaminen ilmoittautuneille alkaa kello 16. 00. A Yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaaminen 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen 4. Kokouksen laillisuuden toteaminen 5. Läsnäolevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen 6. Vuoden 2018 tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen Toimitusjohtajan katsaus 7. Tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen vahvistaminen 8. Taseen osoittaman voiton käyttäminen ja varojenjaosta päättäminen Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että emoyhtiön jakokelpoisista varoista 580. 782. 994, 01 euroa, josta tilikauden voitto on 8.

11. 2019. Menettämisseuraamuksen kohteena oleviin osakkeisiin sovelletaan yhtiön hallussa olevia omia osakkeita koskevia säännöksiä. 17. Yhtiöjärjestyksen muuttaminen Hallitus ehdottaa, että yhtiökokous päättää muuttaa yhtiön yhtiöjärjestystä liitteessä kuvatun mukaisesti. Hallituksen ehdottamien keskeisimpien muutosten tarkoituksena on yhtiön osakkeiden vaihdannan helpottaminen ja parantaminen poistamalla yhtiöjärjestyksen määräykset koskien lunastusvelvollisuutta sekä lunastus- ja suostumuslausekkeita. Muihin yhtiöjärjestyksen määräyksiin ehdotetut muutokset ovat luonteeltaan teknisiä. Ehdotettu uusi yhtiöjärjestys on kokonaisuudessaan nähtävänä yhtiön internetsivuilla osoitteessa ja yhtiön toimitiloissa. 18. Kokouksen päättäminen B Yhtiökokousasiakirjat Tilinpäätösasiakirjat, hallituksen toimintakertomus, tilintarkastuskertomus, ja edellä mainitut yhtiökokouksen asialistalla olevat päätösehdotukset ja muut asiakirjat ovat osakkeenomistajien nähtävänä vähintään viikko ennen kokousta yhtiön toimitiloissa osoitteessa Keskuskatu 1 A, 00100 Helsinki sekä yhtiön internetsivuilla.

Finda-konsernin emoyhtiö sijoittaa tyypillisesti likvideihin ja edullisiin vahvan taseen omaaviin listattuihin yhtiöihin, joilla on hyvä tuloksentekokyky ja jotka maksavat hyvää osinkoa. 22 huhtikuun Tiedote osakkeenomistajille 22. 4. 2020 Koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeusjärjestelyjen takia yhtiö julkaisee yhtiökokouksen päätösten lisäksi seuraavat tiedot keskeisistä esiin tulleista asioista. Alkuvuoden sijoitustoiminnasta Koronaviruspandemian seurauksena... Haluamme varmistaa 40 000 osakkeenomistajamme tasapuolisen kohtelun ja omistaja-arvon vahvan kehityksen.

  1. Pirkanmaan vaalipiiri ehdokkaat
  2. Jäätelö kondensoitu maite and the gang
  3. Vanhan veräjän luona
  4. Suomi - kanada u20 mm puolivälierä ottelusta 2019