Canal Digital Go Tietokoneella

Wednesday, 1 September 2021

Loma tai matka edessä kokonaan ilman internet-yhteyttä tai heikon internet-yhteyden varassa? Ei huolta! Nyt voit ladata leffoja ja sarjoja puhelimellesi tai tabletillesi, ja katsoa niitä reissatessasi. Tuhansia elokuvia ja sarjoja, lastenohjelmia perheen pienemmille ja laadukkaita sarjoja aikuisille. Huippuviihdettä automatkoille, lentokoneeseen tai mökille! Lataa videoita ja sarjoja... kun sinulla ei ole internet-yhteyttä jos sinulla on heikko tai pätkivä internet-yhteys kun et halua tuhlata matkapuhelimesi datapakettia kun haluat varmistaa elokuvien ja sarjojen saatavuuden kaikissa tilanteissa

Canal digital go tietokoneella download

canal digital go tietokoneella tv canal digital go tietokoneella home

Canal digital go tietokoneella app

Canal Digital tuo kaikki suosituimmat tv-sisällöt kotiisi ja mukaasi kaikkiin laitteisiin. Näet parasta viihdettä elokuvista sarjamaratoneihin ja lastenohjelmiin sekä kaikki suosikkilajisi jalkapallosta jääkiekkoon ja formuloihin. Loistavaa kuvanlaatua kaikkialle Suomeen! Canal Digital toimii sielläkin, missä antenniverkon TV-signaali on heikko tai netin toiminta takkuilee. Katso suosikkiohjelmasi ja urheilu myös mobiililaitteella, tietokoneella ja Apple TV:llä. HD-laitteet & asennus kaupan päälle! Tilatessasi kanavapakettimme saat kaupan päälle OnePlace UHD-digiboksin, HD-satelliittiantennin sekä laitteiston perusasennuksen. Valtuutettu asentajamme asentaa laitteet kotiisi ja virittää kanavat katseluvalmiiksi.

Canal Digitalin suoratoiston avulla voit katsoa live-kanavien lähetyksiä, ohjelmakirjastojen sisältöjä (mm. kokonaisia tuotantokausia suosituista sarjoista, lastensarjoja ja elokuvia riippuen kanavapakettisi sisällöstä) ja vuokrata elokuvia tietokoneeltasi tai suoraan digiboksistasi. Suoratoisto näyttää hieman erilaiselta riippuen siitä, mitä digiboksia käytät on tai jos käytät palvelua tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Toiminnallisuudet ovat kuitenkin samat: voit katsoa live-kanavia, ohjelmakirjastojen sisältöä ja vuokrata elokuvia juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Käytössäsi on siis huikean paljon enemmän katsottavaa kuin tv:tä katsomalla. Suoratoistoa käyttämällä saat täyden hyödyn kanavapakettitilauksestasi! Lue lisää suoratoistosta

Canal digital go tietokoneella home

Oletko urheilu-kanavapakettitilaaja? Kuten luultavasti tiedät, monet urheilutapahtumat ympäri maailmaa ovat joko siirtyneet, tai ne on kokonaan peruutettu koronavirusepidemian vuoksi. Valitettavasti tämä tarkoittaa myös, että urheilukanavapakettien tarjoama sisältö samalla vähenee. Mikäli sinulla on Viasat Urheilu/Jääkiekko/Jalkapallo, Telia Liiga tai C More Sport–kanavapaketti hyvitämme sinulle kyseisen lisäpaketin kuukausihinnan vähintään toukokuun loppuun asti. Mikäli sinulla on C More Total kanavapaketti, tulet vastaanottamaan osahyvityksen lisäpaketistasi. *Hyvitykset näkyvät automaattisesti seuraavilla laskuillasi. Toukokuussa saapuvalla laskulla on -100% hyvitys huhtikuun urheilukanavapaketista ja kesäkuussa saapuvalla laskulla on -100% hyvitys toukokuun urheilukanavapaketista. Sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä asiakaspalveluumme asian tiimoilta. Lue lisätietoa asiasta osoitteessa Satelliitin edut: Kattavuus aivan kaikkialla - missä tahansa asutkin! Vakaa TV-signaali ilman viivettä tai katkoksia Teräväpiirtoiset HD-kanavat Kaikki suosikkilajisi ja viihdettä joka hetkeen!

  • Koiratarvikkeet edullisesti | DreamPetStore
  • Canal digital go tietokoneella online
  • Maija vilkkumaa instagram news
  • Allerginen ihottuma käsissä
  • Kennel Huppastin Tanskalais-ruotsalainen pihakoira, Nokia (2020)
  • Iltasanomat fi etusivu
  • Leipää ja sirkushuveja
  • Miten saan suoratoiston käyttööni? – Canal Digital
  • Canal digital go tietokoneella 5
  • Dna myynti

Canal digital go tietokoneella watch

Näyttämö Suuri näyttämö Liput Peruslippu 38 € Eläkeläinen 34 € Lapsi / opiskelija 20 € Perhelippu 100 € (sis. 2 lasta ja 2 aik. ) Saman illan liput -50% Osta lippu Kesto 1 h 55 min Sisältää väliajan Kuka oli Kustaa Vaasa? Entä kuningatar Kristiina? Miksi suomalaiset saivat oman aapisen? Oliko Suomessa noitia Ruotsin vallan aikana? Taisteltiinko Nuijasodassa todella nuijilla? Mitä tapahtui Vasa-laivalle, kun se lähti neitsytmatkalleen? Millaista luonnontiedettä Suomessa harjoitettiin 1700-luvulla? Näihin ja muihin jännittäviin kysymyksiin saadaan vastaus, kun Mauri Kunnaksen rakastetut hahmot heräävät eloon Kansallisteatterin näyttämöllä!

Canal Digitalin asiakkaat voivat käyttää suoratoistoa: - mobiilisovelluksella puhelimella ja tabletilla - tietokoneella nettiselaimen kautta - ADB-merkkisillä HD-digibokseilla - Apple TV:llä (poikkeus: Apple TV:llä ei voi katsella vuokraelokuvia) Digiboksilla palvelu käynnistyy, kun olet kytkenyt digiboksin internetiin ja painat kaukosäätimestä On demand -painiketta. Canal Digitalin mobiilisovelluksen käyttöön tai suoratoiston katsomiseen tietokoneen internet-selaimella sinun tulee kirjautua sisään Canal Digitalin palveluihin. Kirjautumistietosi ovat samat kuin Omille sivuille. Oletko unohtanut salasanasi tai käyttämäsi sähköpostiosoitteen? Ei hätää! Unohtuiko käyttämäsi sähköpostiosoite? Unohditko salasanasi? Tarkat ohjeet suoratoiston käyttöönottoon eri laitteilla löydät täältä

Canal digital go tietokoneella 2017

Kanavapakettiisi kuuluu veloituksetta Canal Digital -sovellus, jonka kautta voit katsoa uutisia, urheilua, elokuvia ja sarjoja kaikkialla Suomessa. Voit ladata Canal Digital -sovelluksen veloituksetta AppleTV:hen, Samsung Smart TV:hen ja Google Chromecastiin.

Leffa aina saatavilla Matkustaessasi, lomaillessasi tai työmatkalla. Tilanteita, kun olet väsynyt tarkistamaan sähköpostejasi tai surffailemaan netissä, ja joissa toivot, että sinulla olisi hyvä elokuva tai lempisarjasi taskussasi. Kuvittele miten mahtava katselukokemus, riippumatta siitä missä olet! Lataa ennen lähtöä Sinulla tulee olla toimiva internet-yhteys, että pääset lataamaan sisältöä. Kun olet ladannut ohjelmia tai sarjoja mukaasi, pystyt katsomaan niitä missä vain etkä tarvitse katseluun internet-yhteyttä. Ladattava sisältö Sisältö kuuluu kaikille Perhe HD- ja C More -pakettilaisille. Ladattavissa mm. elokuvia ja sarjoja sekä monipuolisia lastenohjelmia.

Täältä löydät kaikki urheilun suorat lähetykset. Sopimusteknisistä syistä kaikkea sisältöä ei voi heijastaa TV-ruudulle Airplay-/Chromecast-laitteilla. Sovelluksella näkemäsi ohjelmat ja kanavat riippuvat kanavapakettitilauksestasi.

canal digital go tietokoneella download

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Jos haluat auttaa meitä parantamaan verkkosivustoamme, voit kirjoittaa kysymyksesi alla olevaan kenttään. Valitettavasti emme pysty vastaamaan tätä kautta saatuihin kysymyksiin, mutta ne huomioidaan sivuston kehitystyössä. Ethän sisällytä viestiisi henkilökohtaisia tietoja (kuten puhelinnumeroa, sosiaaliturvatunnusta tai sähköpostiosoitetta). Kiitos avustasi!