Hiusten Vaalennus Kotona

Thursday, 2 September 2021
  1. Kotona

Kysy asiantuntijalta jos tämä sopii sinun hiuksillesi. Sitruunalla vaalentaminen Tarvitset: 1 luomusitruuna (tai sitruunatiivistettä) ja suihkupullo/sitruspray suutin Tähän kirkastukseen on kaksi tapaa, ensimmäinen toimii vain kesällä ja auringonpaisteella: purista sitruunan vesi kulhoon ja kaada suihkepulloon tai työnnä sitruunan sisään sitruspray suutin ja pirskottele hiuksiin ja kampaa läpi, sitten voit mennä ottamaan aurinkoa. Olethan varovainen kuitenkin, sillä aurinko on tunnetusti hiuksia vaalentava ja kuluttava ja sitruuna lisää siis tehoa. Toinen tapa on puristaa kulhoon sitruunan mehu ja lisätä syväpuhdistavaa shampoota ja sekoittaa, tässä siis shampoo joka kirkastaa hiuksia. Pese kuten normaalistikin. Aurinko. Ystävämme aurinko tunnetusti vaalentaa hiuksia joten pelkällä auringon otolla tai aurinkoisena päivänä pihahommien teko vaalentaa hiuksia. Askorbiinihappo (= C vitamiini) Tarvitset: Askorbiinihappoa (saa apteekista) ja shampoota ja tilkka vettä sekoita puolet tai 1/3osaa askorbiinihappoa hiusten pituudesta riippuen pariin ruokausikalliseen shampoota ja lisää tilkka vettä jotta massa olisi sopivaa.

Kotona

Ihanat aurinkoraidat on mahdollista saada hiuksiin täysin luonnollisesti helpoilla DIY-konsteilla. Koronan myötä hiusten kotivärjäyksistä on tullut varteenotettavaa huvia, ja esimerkiksi nämä ihanat väri - ideat ovat saaneet meidätkin kokeilutuulelle - ammattilaisten ohjeita noudattaen tietenkin. Hiuksiin saa uutta ilmettä myös ilman kemikaaleja. Hienovarainen vaalentaminen tai raitojen tekeminen onnistuu nimittäin luonnollisesti kotikonsteillakin. IdHairin kouluttaja Heidi Alastalo kertoo, että hiuksia on vaalennettu mitä erilaisemmilla konsteilla jo vuosisatojen ajan. – Tehokkain vaalentaja on aurinko! Se tosin ei ehkä meillä paista ainakaan vielä tarpeeksi. Muitakin keinoja kuitenkin on, joiden avulla hiuksiin saa luonnollisia "aurinkoraitoja", Alastalo naurahtaa. Kasviväreihin erikoistunut hiusalan osaaja kertoo, että monia vaalennukseen käytettäviä aineita löytyy helposti kotoakin. Monesti vaalentava efekti syntyy siitä, että ainesosa syväpuhdistaa ja kirkastaa hiusta. – Kaikkein parhaiten kotikonstit toimivat luonnolliseen tukkaan.

Ole kärsivällinen ja tee vaalennusprosessi askel kerrallaan tai tukka jää käteen. Olen ennen käyttänyt aina Biozelin vaalennusainetta ja hapetetta. Sitä ei vain taida olla enää saatavilla ja kaapista löytyy vain jauhe ilman hapetetta.. Uuden vaalennusaineen kanssa on aina aivan arpapeliä kun se on otettu kaupan hyllyltä. Tulos oli kuitenkin yllättävän hyvä Liven 00A aineella. Vaalentaminen aina kuivattaa hiusta, joten nyt tukka on ollut kunnon hoitokuurilla ennen kun laitan siihen mitään sävyä tai värejä. Lisää vinkkejä voit lukea kuinka saada kylmän vaalea hiusväri kotona? Lukijan vuorovaikutus

Millainen vaalennus on paras? Oikean vaalennustuotteen löytäminen voi olla hankalaa, koska vaihtoehtoja on niin monia! Kotona hiusten vaalennus on helppoa ja edullista, jos tiedät miten toimia. Aloita miettimällä kuinka vaaleat hiukset haluat ja kuinka minkä väriset tämänhetkiset hiuksesi ovat. Jos esimerkiksi haluat tummasta blondista erittäin vaaleaksi tai tuhkan vaaleaksi, se voi onnistua vain lievän valkaisun avulla. Jos taas hiuksesi ovat tummat ja haluat niistä vaaleat, sinun täytyy vaalentaa niitä asteittain ja antaa hiusten levätä vaalennusten välillä. Meiltä löydät laajan valikoiman vaalennustuotteita eri merkeiltä. MOOD on tällä hetkellä yksi suosituimmista vaalennustuotemerkeistä, ja heiltä löydät monenlaisia ratkaisuja hiusten vaalennukseen ja valkaisuun. Schwarzkopfin vaalennustuotteilla saat myös ammattimaisen lopputuloksen vaalentaessasi hiuksia kotona. Muista, että vaalennus ja valkaisu voi vahingoittaa hiuksia ja sen takia on erittäin tärkeää, että luet käyttöohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat.

Hunaja Toinen klassinen vanhan kansan konsti hiusten vaalennukseen on hunaja. Hunaja sisältää entsyymiä nimeltä glukoosioksidaasi, jonka tarkoitus on parantaa hunajan säilyvyyttä. Kun hunajaan lisätään vettä, entsyymi muodostaa hiuksenhienoja määriä vetyperoksidia - joka taas on tuttu aine vaalennuksessa. Alastalo vahvistaa, että hunaja toimii tukanvaalennuksessa. – Hunajasta saa suorastaan aisteja hellivän vaalennuksen, kun joukkoon sekoittaa vaikkapa mausteita, kuten kanelia tai kardemummaa, Alastalo innostuu. – Hunajalla on avaava, vaalentava ja puhdistava vaikutus, mutta se myös hoitaa ja pehmentää. Luonnonkosmetiikasta löytyykin hunajaa sisältäviä hoitoaineita. Hunaja tulisi levittää pyyhekuisiin hiuksiin, ja antaa muhia. Alastalon mukaan tuloksia voi nähdä jo puolessa tunnissa, mutta mitä pidempään seoksen antaa vaikuttaa, sen voimakkaamman tuloksen saa. Muista lämpö tässäkin! Kamomilla Kamomilla on hennan ohella yleisimpiä kasviväreissä käytettäviä kasveja, ja sitruunahapon ohella kampaajille tutuimpia, Alastalo kertoo.

hiusten vaalennus kotona demi

Hiuksesi eivät vaalene enempää jos jätät valkaisuaineen hiuksiin pidemmäksi aikaa, mutta hiuksesi vahingoittuvat ja tulevat hauraiksi. Hiuksesi janoavat rakkautta ja huolenpitoa vaalennuksen jälkeen Vaalennusaineiden mukana tulee hoitavia hoitoaineita, joita kannattaa laittaa vaalennettuihin hiuksiin heti vaalennuksen jälkeen ja antaa vaikuttaa 3 minuuttia. Ravitsevat ainesosat vahvistavat hiusta ja antavat ihanaa kiiltoa. Hankitko äskettäin permanentin tai kemiallisen suoristuksen? Tällaisessa tapauksessa sinun tulisi odottaa ainakin kaksi viikkoa ennen kuin vaalennat hiuksiasi. Muuten hiuksesi saattavat vaurioitua pahasti. Jos vaalennat hiuksiasi toistuvasti sinun ei tarvitse lisätä vaalennusainetta kaikkialle hiuksiisi. Vaalennusaineen lisääminen vain juurikasvuun on hellävaraisempaa hiuksillesi ja lopputulos on sama kuin lisäisit vaalennusainetta kaikkialle viimeisten värjäysminuuttien ajaksi. Vaaleat raidat hiuksiisi Laitatko hiuksiisi mieluummin raitoja kuin värjäisit hiukset kokonaan blondiksi?

  • Hiusten vaalennus kotona | Meikkiblogi Be beauty or creepy
  • Yleisurheilun mm 2019 ohjelma en
  • Hiusten vaalennus kotona | Laaja valikoima vaalennusaineita | Nordicfeel

Moikka, nyt vähän hiuksiin liittyvää postausta vuorossa! Mä olen niin saita, etten raaski rahojani oikealle kampaajalle laittaa -eli värjään hiukset aina itse kotona. Ostin nyt tyven vaalentamistarkoitusta varten blondin hiusvärin, joka vielä toistaiseksi ohuiden hiusteni osalta riittää myös latvoihin ihan kivasti. En ole koskaan aiemmin käyttänyt Garnier Olia -sarjan hiusvärejä, joten kerta se on ensimmäinen. Väriksi valikoitui luonnollisesta päästä oleva blondi. Huom! Hiusten värjäystä ei suositella alle 16-vuotiaille. Tässä lähtökuva tukasta. Päältä melko hopean sävyinen, mutta todellisuudessa hiuksissa on jo noin 3-4 cm tyvikasvu. Se näkyy oikeastaan vain jakauskohdassa ja jos hiukset laittaa kiinni asti. Lisäksi hiusten väri on epätasainen, alta ne ovat "vaaleat/valkoiset" mutta päältä hopeat mihin hopeashampoo tarttuu paremmin. Tätä se siis on, kun hiuket värjää kotona: joihinkin kohtiin väri ei välttämättä jää kunnolla ja joihinkin se jää. Hiusväri on voinut sekoittua epätasaisesti tai väriä ei ole laitettu tarpeeksi tyveen ja siitä syystä kappas vain, on saatu epätasainen väri tuonne.

hiusten värjäys kotona kotona
  1. Kyleena kierukka kokemuksia
  2. Lounais-suomi kasvillisuus