Yle Teema Elokuvat — Elokuvat | Yle Teema | Yle.Fi

Wednesday, 1 September 2021

Selaa ohjelmia aiheiden mukaan Keskiviikon Kino keskiviikkoisin noin klo 22 Arthouse-elokuvaa Euroopasta ja muualta maailmalta. Perjantain Kino perjantaisin klo 21 Laatuelokuvia viikonlopun avaukseen: moderneja klassikoita, jännitystä, draamaa ja romantiikkaa. Teemalauantai lauantaisin kello 21 Elokuvaa ja dokumenttia, teemailtoja joissa 1 + 1 on enemmän kuin kaksi. Kino Klassikko sunnuntaisin klo 18 Elokuvahistorian merkkiteoksia - draamaa ja komediaa, jännitystä ja romantiikkaa. Teeman elokuvafestivaali Teeman elokuvafestivaali tulee jälleen marraskuussa 2014. Kino Suomi torstaisin noin kello 22 Suomalaista elokuvaa 1960-1980-luvuilta. Kesäkino kesälauantaisin kello 21 Kesäkino palaa ruutuun kesällä 2014. Uusi Kino maanantaisin noin klo 23 Festivaalivoittajia, dokumentteja, animaatioita, lyhytelokuvia ja muita uuden elokuvan helmiä meiltä ja muualta.

Yle Teema | yle.fi

yle teema elokuvat tv

Teema tanssii Diskovaloista Damaskoksen raunioille – Teema tanssii! Teema tanssii taas huhti–toukokuussa 2020. 1970-luvun New Yorkin diskojen lattioilta aikamme kansainvälisen tanssitaiteen kärkeen. Mukana menestyselokuvia ja Kansallisbaletin esityksiä. Teema tanssii taas huhti–toukokuussa 2020. Valitut sanat Täydelliseen kirjallisuusfestivaaliin tarvitaan rakkautta, seksiä ja ihmissuhteita Kirjallisia kohtaamisia Valituissa sanoissa Helsinki Litin näkemyksellistä keskustelua elämästä, kuolemasta, yhteiskunnasta ja kirjallisuudesta nähdään kevään Valituissa sanoissa. Valitut sanat tuo koteihin viime kevään Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaalin keskustelut elämästä, kuolemasta, yhteiskunnasta ja kirjallisuudesta. Lavalla on maailmankansalaisia, jotka ovat eläneet ja kasvaneet monessa eri maassa ja kulttuurissa. Naisten maaliskuu! Maaliskuussa tehdään mahtava löytöretki naisten ohjaamien elokuvien maailmoihin Ei naisista naisille, vaan kaikesta kaikille! Maaliskuun komeassa elokuvakattauksessa Teemalla ja Femillä on koukku: kaikki elokuvat ja dokumentit ovat naisten ohjaamia.

  1. Elokuvat oulu
  2. Elokuvat ilmaiset
  3. Killswitch engage suomi 2
  4. Flamingo elokuvat
  5. Yle teema elokuvat syksy 2018
  6. Yle teema elokuvat kevät 2020

Yle teema elokuvat radio

Joka tiistai kello 12 kaksi jaksoa kerrallaan samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla. Pyhä hallusinaatio mikä kuva-albumi! Tässäkö kaikki Suomen Batmanit? Upea valokuvakooste Suomen Batmanejä vuosilta 1966–2015. Pyhät bikinit! Suomi on täynnä viittasankareita. Katsojat lähettivät meille omia Batman-kuviaan vuosilta 1966–2015. Toinen toistaan hienompia valokuvia on jo yli 150. Katso ja hämmästy! Teema Twitterissä ja Facebookissa

Fiktiot ja dokumentit, pitkät ja lyhyet, kaikissa genreissä ja kaikilla ohjelmapaikoilla – westerneistä trillereihin, komedioista klassikoihin. Amazing Grace Minä ja Grace Jones – erään ihailijan tunnustuksia "Ei ole hetkeä, johon Grace ei sopisi. " Mirkka Maikola kirjoittaa järisyttävästä ensikohtaamisestaan Grace Jonesin kanssa sekä siitä alkaneesta ihailijasuhteesta. "Ei ole hetkeä, johon Grace ei sopisi. " Pirjo Honkasalo Palkittu Betoniyö kertoo veljeydestä, epävarmuudesta ja väkivallasta Saision tumma romaani kääntyi vaikuttavasti elokuvaksi. Pirjo Honkasalon palkittu ja ylistetty Betoniyö palkitsee kärsivällisen katsojan. Se on tarina veljeksistä, joista kumpikaan ei pysty pelastamaan toistaan. Pirjo Honkasalo, elokuvaohjaaja Henkilökuva fiktion ja dokumentin suvereenista osaajasta Henkilökuva kansainvälistä tunnustusta laajalti saaneesta suomalaisesta elokuvantekijästä, joka ohjaa suvereenisti niin fiktiota kuin dokumenttia. Mistä elokuvakriitikot uneksivat? Kahdeksan kriitikkoa tarkovskilaisella vyöhykkeellä.

Mistä elokuvakriitikot uneksivat? Teeman elokuvafestivaali vei filmiryhmän, kahdeksan kriitikkoa, yhden Stalkerin, yhden vauvan ja yhden koiran tarkovskilaiselle vyöhykkeelle asiaa pohtimaan. Teemalauantait Possuja, Broadwaytä, äitejä, äänitaidetta, arkkitehtuuria, tanssia, maalaiselämää, musiikkia, elokuvaa Teeman lauantai-illoissa keväällä 2020 Keväällä Teemalauantai muuttaa maalle, tanssii, kuuntelee... Keväällä Teemalauantai muuttaa maalle, tanssii, kuuntelee elokuvia, muistaa äitejä... Tilaa Teeman kirje Tilaa itsellesi Teeman Areena-poiminnat Näin tilaat itsellesi Teeman kirjeen ja muuta Areena-infoa Teeman kirje tuo sähköpostiisi säännöllisesti parhaita poimintoja Teeman tarjonnasta Areenassa, myös vain Areenassa katsottavia ohjelmia. Sen voit tilata helposti Yle Tunnuksen avulla. Tässä ohjeet! Batman Batman tulee taas Batkanava on Teema ja Bat-aika tiistai kello 12. Vaviskaa Gotham Cityn konnat ja Batmanin arkkiviholliset! Batman valtaa taas Teeman. Keväällä 2019 uusitaan sarjan 2. tuotantokausi.

Yle teema elokuvat da

Olivier Assayasin ohjaaman elokuvan pääosissa ovat Edith Scob ja Juliette Binoche. Kesäkino Lauantaileikit lauantai 21. 00 Maunu Kurkvaaran ohjaama harvinainen iskelmäelokuva Lauantaileikit vuodelta 1963 juhlistaa kesäistä Helsinkiä ajan suurimpien tähtien listahittien tahdissa - ja väreissä. Laila Kinnunen, Ann-Christine, Eino Grön, Reijo Taipale ja Four Cats. Teemalauantai 21. Teemalauantai: Juhannustanssit lauantai 21. 00-3. 45 Juhannuslauantaita vietetään iki-ihanan kotimaisen iskelmäelokuvakimaran tahdissa. Melkein seitsemän tuntia kestävässä yöttömän yön musiikkipaketissa esitetään viisi elokuvaa, joissa esiintyvät 1950-60-lukujen vaihteen kirkkaimmat iskelmätähdet Laila Kinnusesta ja Eino Grönistä Brita Koivuseen ja Olavi Virtaan. Yön selässä sunnuntai 22. klo 23. 10 Yön selässä on elokuvallinen matka auringonlaskusta auringonnousuun. Se on dokumentti yön tapahtumista, tarinoista, ilmiöistä ja rituaaleista. Ennen sateita (12) maanantai 23. 00 1930-luvun Intiaan sijoittuva värikylläinen kertomus perheellisestä brittimiehestä, joka antautuu suhteeseen paikallisen naisen kanssa.

Torstain Kino Erämaan laki (12) torstai 26. 55 John Fordin tulkinta Wyatt Earpin ja Doc Hollidayn vaiheista sekä OK Corralin taistelusta on lännenelokuvan perusklassikkoja. Teemalauantai 28. Teemalauantai: Kaikki Almodóvarista lauantai 28. 30 Teeman Pride-viikon päättää syväluotaus sukupuolisuuden moninaisuutta syvästi ymmärtävän Pedro Almodóvarin parhaisiin kuuluvaan elokuvaan Kaikki äidistäni. Rakkautta, kuolemaa ja seksuaalisuutta tutkiva melodraama voitti Oscarin vuonna 2000. Kino Klassikko Ihmismetsästys (12) sunnuntai 29. 00 Fritz Langin jännitysklassikko, jossa Baijerissa matkaileva englantilainen metsästäjä saa Hitlerin tähtäimeensä ja sitten natsiagentit jäljillensä. Keskiviikon Kino Submarino (16) keskiviikko 2. 7. 00 Tanskalaisen Thomas Vinterbergin ohjaama rankka draama veljeksistä, jotka vaikean lapsuuden jälkeen ovat ajautuneet eri teille. Submarino sai Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon vuonna 2010. Torstain Kino Kerro minulle, Zorbas (12) torstai 3. 08 Kolmen Oscarin menestysfilmissä ujo englantilainen kirjailija matkustaa Kreetalle ja ystävystyy elämänjanoisen kreikkalaismiehen kanssa.

  1. Lounais-suomi kasvillisuus
  2. Karhu t paita n
  3. Nivelrikko ja alkoholi restaurant
  4. Ballerina ja liikunta