Opiskelija-Asunnot Tampere

Wednesday, 1 September 2021
  1. Opiskelija-asunnot tampere
  2. Opiskelija-asunnot tampere university
  3. Opiskelija-asunnot tampere hervanta

5. toukokuuta YK:n oppilaskunta ja ylioppilaskunta perustivat rakennustöiden toteuttamista ja asuntolan tulevaa hallintoa varten Yhteiskunnallisen Korkeakoulun Opiskelijain Asuntola-Säätiön. Asuntola valmistui huhtikuussa 1960 ja sai kilpailun kautta nimen Domus YK. [2] Säätiön vuonna 1959 laadituissa säännöissä sen tarkoitus muotoiltiin seuraavasti: "Yhteiskunnallisen Korkeakoulun opiskelijain taloudellinen tukeminen, minkä toteuttamiseksi se hankkii, rakentaa ja ylläpitää oppilasasuntoloita, myöntää mahdollisuuksien mukaan apurahoja opintoja ja tutkimustyötä varten sekä toimii muilla tarkoitukseen sopivilla tavoilla opiskelijoiden taloudellisten, sosiaalisten ja sivistyksellisten olojen parantamiseksi. " [3] 1960-luvulla säätiön rakentaminen keskittyi Domukselle, jonka toinen vaihe valmistui 1961 [4] ja kolmas keväällä 1965. [5] Neljäs vaihe, Uusi Domus, rakennettiin vuosina 1967–1968. Lisäksi säätiöllä oli pienemmät asuntokohteet Messukylässä ja Härmälässä sekä joitakin vuokrattuja tiloja.

Opiskelija-asunnot tampere

Sorsapuisto 1, Tampere, 33500, Finland Get Directions 0406686008 Categories Home Now CLOSED Work hours MO 09:00 – 15:00 SA closed TU SU WE TH FR About Työssäkäyville nuorille ja opiskelijoille suunnattuja vuokra-asuntoja – hyvien kulkuyhteyksien päässä opiskelupaikoista ja Tampereen keskustasta. Description Pirkan Opiskelija-asunnot Oy on Tampereen kaupungin omistama kiinteistöosakeyhtiö, jolla on tällä hetkellä noin 30 talokokonaisuutta kaupungin eri osissa. Asunnot ovat tarkoitettu Tampereella peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville sekä alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille. Kiinteistö Oy Opintanner ja Insinöörioppilastalo Oy fuusioituivat osaksi POASia 1. 9. 2016.

Opiskelija-asunnot tampere university

opiskelija-asunnot tampere 2018

Yrityksen Pirkan Opiskelija-asunnot Oy liikevaihto oli 13, 8 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 18 henkilöä. Liikevaihto nousi 2, 2 prosenttia. Tilikauden tulos oli 678000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 12, 2. Yhtiön omavaraisuusaste oli 5, 6 prosenttia. Puhelin 040 - 668 6008 Käynti­osoite Sorsapuisto 1 33500 Tampere Y-tunnus 0211539-7 Verkko­sivusto Kotipaikka­kunta Yhtiö­muoto OY Toimi­ala 68201, Asuntojen vuokraus Postitus­osoite 33500, Tampere Kauppa­rekisteri pvm 20. 5. 1966 Ennakko­perintä­rekisteri Voimassa Työnantaja­rekisteri Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä.

Opiskelija-asunnot tampere hervanta

  • Vuosiloman ja eläkkeen kertyminen perhevapaan aikana
  • Hirven sisäfile kokonainen
  • Asunnot turku
  • Opiskelija asunnot tampere
  • Yh-asunnot port.fr
  • Mroom opiskelija
  • Kalustetut asunnot
  • Anna-leena uotila instagram
  • Opiskelija asunnot turku
myytävät asunnot tampere

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö (TOAS) Perustettu 1959 Kotipaikka Tampere Säätiön sivut Tampereen opiskelija-asuntosäätiö ( TOAS) on vuonna 1959 perustettu säätiö, joka vuokraa opiskelija-asuntoja Tampereen alueella sijaitsevien toisen asteen sekä korkea-asteen oppilaitosten ( Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja Poliisiammattikorkeakoulu) päätoimisille, tutkintoa varten opiskeleville opiskelijoille. TOAS vuokraa ja ylläpitää Tampereella noin 6 000 asuntoa. Huoneistot ovat yksiöitä, perheasuntoja ja soluja. Historia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Yhteiskunnallinen Korkeakoulu päätettiin vuonna 1956 siirtää Helsingistä Tampereelle. Kaupungissa oli ennestään vain Teknillinen oppilaitos ja Kauppaoppilaitos eikä lainkaan korkea-asteen koulutusta. Asuntotilanteen järjestämiseksi perustivat opiskelijat keväällä 1957 rakennustoimikunnan, jonka tarkoituksena oli rakennuttaa Tampereelle opiskelija-asuntola. [1] Tampereen kaupunki tarjosi asuntolalle tontin Kalevasta, ja Bertel Strömmerin suunnittelemaa taloa päästiin rakentamaan toukokuussa 1959.

opiskelija