Helsingin Korkein Kohta

Thursday, 2 September 2021

Jäin koukkuun tuohon elämäntyyliin ja "kavereille" piti esittää jotakin mitä en ollut. Lyhyesti sanottuna otin kaikista paikoista mistä vaan sai lainaa ajattelemalla, että en maksa näitä pois. Ja tässä sitä nyt ollaan. Kun vanhemmat saivat tietää, että kaikki rahat on tuhlattu ja velkaa otettu, niin olivat järkyttyneitä. Tämänhetkinen tilanne: 20v Velkaa 50 tonnia, menee kohta ulosottoon En ole käynyt vielä armeijaa Lopetin oppisopimuksen kesken, eli korkein tutkinto on peruskoulu Mulla olis voinu olla ihan toisenlainen elämä, mutta massit nous päähän, niin että pamahti. Uskon aika kovaa noihin lottovoittajien tarinoihin ku itel keuli näin vitusti tälläsestäkin summasta. En vaa tiedä miten tuun selvii tästä, kuullu huhui et velat vanhenee 15 vuodessa, mut oisin sit jo 35v ilman mitään omaisuutta. Kuulostaa aika ankeelta, kumpa kuolisin pois. Edit: Kiitos kaikille niin hyvistä kuin huonoista kommenteista. Näin jälkeenpäin on helppo ajatella, että miksi en suoraan ostanut asuntoa, autoa ja käyny koulua.

Helsingin sanomat

yamato kohta

Tiedätkö, missä Helsingin ainoa vesiputous sijaitsee? Katso vinkit ilmaisen kesäpäivän viettoon pääkaupungissa | Yle Uutiset | yle.fi

  1. Helsingin teknillinen
  2. Influenssa a oireet
  3. Perintövero - Veronmaksajain Keskusliitto ry

Helsingin elokuvat

helsingin reittiopas

Malminkartanon huippu on suosittu retkeily- ja liikuntapaikka

Täyttömäen ovat jo nyt valinneet kodikseen ketut, hirvet, ja kyykäärmeet. Siellä on nähty jopa ilves! Huipulta avautuu esteetön näkymä kaikkiin ilmansuuntiin, jonka vuoksi paikka soveltuu mainiosti petolintujen muuton havainnointiin. "Himalajalla" onkin havaittu lukuisia harvinaisuuksia, kuten arohiirihaukka ja käärmekotka. Muista linnuista mainittakoon tikli, vuorihemppo ja tunturikiuru. Täyttömäki on saanut useita palkintoja luonnon monimuotoisuuden edistäjänä. Täyttömäen elämää voi fanittaa ja seurata liittymällä facebook-ryhmään Vuosaaren täyttömäki. Toinen sivusto on luontotarhuri Jukka Toivosen ylläpitämä.

Täyttömäen pintamaat on tuotu Vuosaaren sataman rakennustyömaalta. Maansiirtokoneet ovat rahdanneet Käärmeniemestä 80 000 kuutiota maata. Maamassojen mukana tulivat myös maassa olevat siemenet. Näin jatkavat kasvit, eliöt ja sienirihmastot kasvuaan. Vuosaaren täyttömaalle rakennetaan mahdollisimman luonnonmukaisia biotooppeja. Kasvillisuuskokeiluja tehdään myös. Marli Masalin Yli 60 hehtaarin kokoiselle, 60 metriä korkealle maantäyttöalueelle on muokattu tämän vuosikymmenen aikana avoin luontoalue, jossa kotimaiset luonnonkasvit kasvavat niitty- ja kallio-olosuhteissa luonnonmukaisesti. Alueella on 390 putkilokasvia ja runsaasti uhanalaisia, silmälläpidettäviä ja huomionarvoisia hyönteisiä. Mäeltä löytyy kaikenlaista hassua, kuten pieni, suomainen lampi, kivinen kuru, ja "istutettuja" keloja. Alueelle on muodostunut myös oma metsämansikoita kasvava mansikkamaa. Luonnonkasveja on kerätty rannikoilta ja niistä on otettu pistokkaita. Kiviä on kannettu Helsingin eri rakennustyömailta. Täyttömäellä tavoitellaan tunturinäkymiä.

  1. K-market mänttä puistokatu
  2. Adobe flash laajennus windows 10
  3. Sodoman 120 päivää
  4. Stadin ammattiopisto sähköposti