Vakka Suomen Puhelin

Thursday, 2 September 2021

18, 2 milj. euroa. Vuonna 2017 liikevaihto oli 17, 3 milj. euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +5%. Tilikauden tulos vuonna 2018 oli 865474 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Uusikaupunki ja käyntiosoite POHJOISTULLIKATU 11, 23500 UUSIKAUPUNKI. Yrityksen toimitusjohtaja on Matti Nurmi. Vakka-Suomen Puhelin Oy käyttää y-tunnusta 0213072-2. Rinnakkaistoiminiminä käytetään VSP Matkapuhelin, VSP Mobiili, VSP Netti, Vakka-Suomen Matkapuhelin, Vakka-Suomen Mobiili, VS Matkapuhelin, VS Mobiili, Kalannin Puhelin, Kalannin Matkapuhelin, Kalannin Mobiili, Uudenkaupungin Puhelin, Uudenkaupungin Seudun Puhelin, Uudenkaupungin Matkapuhelin, Uudenkaupungin Mobiili, Innotele, VSP-Shop, ATK-Antti, VSP Yrityspalvelut, Wakkanet, TDC Song Partners, Protone, CC-Contact Center, Agentti infolinja., Suomi Online-tiedonkäsittelypalvelut., Finland Online-tiedonkäsittelypalvelut., Kalantiväylä, Kalannin Sanomat, Kalannin Uutiset. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa. Yrityksellä on seuraavat sosiaalisen median profiilit: Facebook, LinkedIn.

Vakka suomen puhelin oy

suomen polkupyörätukku

Vakka-Suomen Puhelin Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on langallisen verkon hallinta ja palvelut ja kotipaikka Uusikaupunki. Vuonna 2018 Vakka-Suomen Puhelin Oy työllisti 345 henkilöä ja sen liikevaihto oli 18, 2 milj. euroa, kasvaen 5% vuoteen 2017 verrattuna. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Jaa työnantaja Kokemuksia yrityksestä Vakka-Suomen Puhelin Oy Kokemuksia yrityksen Vakka-Suomen Puhelin Oy työpaikkailmoituksista on jaettu yhteensä 15 kertaa. Vakka-Suomen Puhelin Oy avoimet työpaikat Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Katso myös nämä Maanjohtaja / Laina-Asiantuntija Helsinki – Julkaistu 20. 5. Konetekniikan opettaja Joensuu Julkaistu 12. 5. Qualified Person Salon tehtaalle Salo Julkaistu 22. 5. Maanrakennustyöntekijä Turku AR and AP Accountants Nokia Julkaistu 7. 5. Sovelluskehittäjä Jyväskylä ja 1 muu Julkaistu 14. 5. Leipuri Fazer Myymäläleipomo, Prisma Ideapark Lempäälä Yhteystiedot Käyntiosoite POHJOISTULLIKATU 11, 23500 UUSIKAUPUNKI +358284541 Nettisivu Vakka-Suomen Puhelin Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on langallisen verkon hallinta ja palvelut.

  • Vakka-suomen puhelin kokemuksia
  • Vuokra-asunnot Kemi: 108 kpl - Vuokraovi.com
  • Doro puhelin

​Duunitori™ on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia....

Yritystiedot Toiminimi Vakka-Suomen Puhelin Oy Toimiala Langallisen verkon hallinta ja palvelut Lisätietoja työnantajasta Taloustiedot 2018 Liikevaihto 18 178 114 € icons8-arrows_long_right Created with Sketch. 5% Liiketoiminnan tulos 865 474 € -16% Liikevoitto-% -1% Työntekijöitä 345 61 Vakka-Suomen Puhelin Oy sosiaalisessa mediassa Anna Duunivahdin hakea töitä puolestasi ja keskity sinä johonkin kivempaan. Duunivahti auttaa löytämään uudet kiinnostavimmat työpaikat juuri sinulle! Lue asiantuntijoiden vinkit työnhaun aloittamiseen, ansioluettelon ja työhakemuksen kirjoittamiseen... Katso Duunitorin Palkkavertailusta eri ammattien palkat ja mitä muut työssäsi tienaavat. Lue täältä kaikki, mitä tulee tietää mm. työsuhteen ehdoista, lomista, ylitöistä, perhevapaasta ja irtisanoutumisesta. Yrityksen perustaminen mielessä? Tästä oppaasta löydät tarvittavat tiedot – kaikki yrittäjyydestä yhdestä paikasta! Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla.

Vakka-Suomen Puhelin Oy sijaitsee kunnassa Uusikaupunki, alueella Viikainen. Se on perustettu 13. 2. 1908. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on televiestintä, televiestintäpalvelut. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

suomen kartat