Red Hot Chili Peppers Suomi

Thursday, 2 September 2021

The Red Hot Chili Peppers Red Hot Chili Peppers Studioalbumin tiedot Nauhoitettu huhtikuu 1984 El Dorado-studio Hollywood, Kalifornia Julkaistu 10. elokuuta 1984 Tuottaja(t) Andy Gill, Kevin Flaherty Tyylilaji Funk rock Rap rock Kesto 30:42 (46. 01 vuoden 2003 uudelleenjulkaisulla) Levy-yhtiö EMI, Capitol Records Muut kannet Albumin takakansi Red Hot Chili Peppersin muut julkaisut The Red Hot Chili Peppers 1984 Freaky Styley 1985 The Red Hot Chili Peppers on Red Hot Chili Peppers -yhtyeen ensimmäinen albumi. Albumi julkaistiin alun perin Yhdysvalloissa 10. elokuuta 1984 ja se nauhoitettiin El Dorado -studioilla Los Angelesissa. Tuottajana toimi Gang of Four -yhtyeen Andy Gill. Albumi on Red Hot Chili Peppersin ainoa tällä kokoonpanolla, Jack Ironsin ja Hillel Slovakin lähdettyä yhtyeeseen What Is This?, myös sen saatua levytyssopimuksen, minkä se sai vähän ennen Red Hot Chili Peppersiä. Albumi oli myös ainoa, jossa Gill oli tuottajana, yhtyeen ja hänen erimielisyyksien takia. Albumi sisälsi kaksi singleä, True Men Don't Kill Coyotes ja Get Up and Jump.

Red hot chili peppers suomi 2017

Hän on avautunut julkisuuteen alkoholismistaan, ja kuinka se on vaikuttanut hänen yksityiselämäänsä. Smith oli mukana yhdessä yhtyeensä muiden jäsenten, laulaja Anthony Kiediksen, basisti Flean ja kitaristi Josh Klinghofferin sekä entisen rumpalin Jack Ironsin kanssa mukana julkistamistilaisuudessa, jossa Red Hot Chili Peppers liitettiin Rock´n Roll Hall Of Fameen vuonna 2012. Smith valittiin musiikkilehti Rolling Stonen "kaikkien aikojen parhaat rumpalit" - listan sijalle 87. Smithillä on kuusi lasta eri avioliitoista. Smithin rummut [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Stadium Arcadium kiertuesetti Pearl Masters MRX Maple ja Sabianin symbaalit: Finish: Custom CeeLite Finish 12"x10" tomtom 14"x14" lattiatomi 16"x16" lattiatomi 14"x5" Pearl Sensitone metallivirveli 14"x5" Pearl Masters puuvirveli (käytettiin timbalesina) 24"x18" bassorumpu Symbaalit (Sabian) 14" AAX-celerator hihat 10" AA Splash 21" AA Rock Ride 19" AA Medium Crash 20" AA Rock Crash 20" AA China 19" AAX China Lisäksi perkussioita, kuten lehmänkello.

Suomi Valitettavasti ei löytynyt yhtään tapahtumaa maassa Suomi Kiinnostaisiko jokin näistä allaolevista tapahtumista?

Lopulta nimeksi tuli Anthony, kunnianosoituksena hänen isoisoisälle Antonille. Anthonya kutsuttiin kuitenkin aina Tonyksi. Hänen perheensä muutti monta kertaa, mm. Floridaan ja Kaliforniaan. Kiedisin vanhemmat erosivat ja palasivat yhteen useita kertoja hänen ollessaan nuori. Lopulta hänen isänsä muutti Los Angelesiin. Peggy meni pari kertaa uusiin naimisiin ja sai Scott St. Johnin kanssa tyttären, Julien. Kiedis vietti lapsuutensa Michiganissa Grand Rapidsin kaupungissa, mutta hän muutti vuonna 1974 ollessaan 12-vuotias isänsä luokse Kaliforniaan. 1970-luvun puolivälissä Dammet päätti ryhtyä näyttelijäksi. Niinpä hän otti tunteja näyttelemisestä. [1] Hän sai silloin tällöin rooleja pienistä elokuvista. Vapaa-ajallaan Kiedis oli kova juhlimaan ja jatkot pidettiinkin usein Anthonyn pienessä bungalowissa Palm Avenuella. Asuessaan Los Angelesissa Kiedis kävi Fairfax High school -nimistä koulua, jossa hän tapasi yhtyeen nykyisen basistin ja tulevan parhaan ystävänsä Flean. Kiedis ja Flea viettivät usein vapaa-aikaansa kuuntelemalla musiikkia, kuten Grandmaster Flash and the Furious Five -yhtyettä, Sly Stonea ja Stevie Wonderia.

Red hot chili peppers suomi menu

red hot chili peppers suomi parts

Vuosien varrella Kiedis alkoi mieluummin laulamaan kuin räppäämään. Hänellä on ollut monia lauluopettajia, mutta yksikään niistä ei ole saanut häntä laulamaan "hyvin". Vasta albumilla Californication (1999) hän tunsi, että pystyisi hallitsemaan äänensä. Vaikka yhtyeellä on ollut monipuolinen jäsenistö, Kiedis yritti aina pitää ryhmän koossa, kun se oli hajoamaisillaan. Vaikka Kiedis on keskeinen hahmo Red Hot Chili Peppersissä, hän sai kuitenkin itse potkut yhtyeestä vuonna 1986 huumeongelmiensa takia. Hän pääsi takaisin yhtyeeseen kuitenkin jo kuukauden kuluttua raitistuttuaan. Yksityiselämä [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Kiedis on tapaillut monia kuuluisia naisia, kuten ohjaaja Sofia Coppolaa, huippumalli Heidi Klumia sekä laulajattaria Sinéad O'Connoria ja Mel C:tä. Kiedis on tiettävästi laulaja Cherin hyvä ystävä. Anthony seurusteli 22-vuotiaan mallin Heather "Nika" Christien kanssa kolmisen vuotta. Kiedis kirjoitti hänestä useita lauluja Red Hot Chili Peppersin toiseksi uusimmalle Stadium Arcadium (2006) -levylle.

Red hot chili peppers suomi 2018

Rock-maailman armoitetuimpiin ykkösnimiin lukeutuva Red Hot Chili Peppers saapuu konsertoimaan Helsinkiin heinäkuussa. Tämä yli 60 miljoonaa albumia ympäri maailman myynyt yhtye esiintyy Kaisafest 2017 -festivaalilla Kaisaniemen puistossa Helsingin keskustassa.

  1. Red hot chili peppers suomi parts
  2. Red hot chili peppers suomi finnois
  3. Red hot chili peppers suomi menu
  4. Red hot chili peppers suomi

Smithin ollessa rumpalina yhtye on saavuttanut suurimman menestyksensä, monia kymmeniä miljoonia kappaleita myyneet levyt Californication ja By The Way, sekä useat huippusuosion saavuttaneet maailmankiertueet. Red Hot Chili Peppers oli tauolla vuosina 2007-2010, jonka aikana Smith perusti oman yhtyeen Chickenfootin. Red Hot Chili Peppersin palattua tauolta 2010 kitaristi John Frusciante oli jo aikaisemmin eronnut yhtyeestä, jolloin myös Flean lähtökin oli lähellä. Flea kuitenkin päätti jatkaa ystävänsä lähdöstä huolimatta, sillä hän tunsi suurta rakkautta Smithiä ja erityisesti Kiedistä kohtaan. Yhtye valitsi uudeksi kitaristikseen ennenkin esiintyneen keikkakitaristin Josh Klinghofferin. Smith varmisti asian lehdistölle vuonna 2010. RHCP konsertoi muun yhtyeen kanssa Suomessa, Ratinan Stadionilla Tampereella 1. 8. 2012, ja esitystä on tituleerattu yhtyeen kaikkien aikojen parhaaksi. Muuta [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Smith on muiden Red Hot Chili Peppersin jäsenten tapaan ollut huumeriippuvainen sekä alkoholisoitunut, mutta on nykyisin kuivilla.

  1. Korkojen vähennysoikeus verotuksessa
  2. Tonttila s market
  3. Valmet varaosat virosta
  4. K market liipola prices
  5. Vakka suomen puhelin