Paavo Väyrynen Lotta Väyrynen – Paavo Väyrynen &Raquo; Henkilökuva

Thursday, 2 September 2021

Kuukautta kohti liikevaihtoa kertyi 248 euroa. Viron vero- ja tullivirasto arvioi Vuokko & Paavon koko tämän vuoden liikevaihdoksi vaivaiset 2 000 euroa. Lue lisää Paavo Väyrysen hotellibisneksestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Mykita paavo

paavo väyrynen lotta väyrynen 2

Paavo väyrynen lotta väyrynen lyrics

Kulttuurilehtiin ja kirjoihin matkakassansa käyttänyt Haavisto päätti liftata takaisin kotiin. – Hippien volkkaribussi vei minut eristettyä moottoritietä pitkin Länsi - Berliinistä Länsi - Saksaan. Sukkulointi kohti Suomea sujui hyvin, kunnes alkoi sataa kaatamalla. – Seisoin tienposkessa, pimeys laskeutui, ja kukaan ei pysähtynyt. Kömmin nukkumaan moottoritien sillan alle. Heräsin aamulla, kun rekat jyskyttivät sillan ylitse, otin kamppeeni ja menin taas tienvarteen. Tanskassa apteekkitukun jakeluauto otti Haaviston kyytiin. Haavistolta kysyttiin, kantaisinko hän päivän kipsilaatikoita apteekkeihin. Se sopi, sillä Haavisto tarvitsi ruoka - ja lauttarahat. – Kun viimein nousin Tukholmassa lauttaan - lainattuani Tukholmassa vähän lisää matkarahaa - käperryin tyytyväisenä laivan portaiden alle nukkumaan. Väyrysen talo paloi - velat paisuivat Paavo Väyrynen perheensä parissa Kruununhaan-kodissaan 1981. Sylissä 4-vuotias Lotta. Kuvassa myös vanhemmat lapset Tiina ja Taneli sekä vaimo Vuokko.

  • S-Market Uusikaupunki - Uusikaupunki, Finland
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen body
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen rock
  • Paavo above
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen woman
  • Mykita paavo
  • Sitruunakiisseli ja vaniljarahkakerma | Reseptit | Kinuskikissa
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen in love
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen live
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen fish
  • Paavo väyrynen lotta väyrynen 2

Paavo pizza

Presidenttiehdokas Paavo Väyrysen kampanjakierros piipahti Kotkassa keskiviikkona. Väyrysen kalenteriin mahtui päivän aikana kaikkiaan viisi tilaisuutta. Aamupäivällä Imatralta startannut kiertue saapui Lappeenrannan jälkeen Kotkaan, josta matka jatkui vielä Iittiin ja Orimattilaan. Kotkassa Väyrynen muistutti kuulijoille vaalikampanjan keskeisiä linjauksia. Konkaripoliitikon mielestä Suomen pitää olla itsenäinen, sotilaallisesti liittoutumaton, maahanmuutto täytyy saada hallintaan ja sisäpolitiikan oikeistolaisen suunnan on muututtava. Liittoutumattomuudella Väyrynen viittasi paitsi mahdolliseen Nato-jäsenyyteen myös EU:n yhteiseen puolutustukseen. Väyrysen mukaan jälkimmäinen toisi Suomelle jopa Natoa kovemmat sotilaalliset velvoitteet. Maahanmuuttoon liittyen Väyrynen kaipasi rajatarkastusten palauttamista Ruotsin ja Tanskan malliin. Ruotsi pärjännyt paremmin ilman euroa Puheessan Väyrynen palasi myös 90-luvulle, kun Suomessa päätettiin EU-jäsenyydestä ja liittymisestä yhteisvaluutta euroon.

IL-ARKISTO Vuosi 1975 ei ollut hyvä Paavo Väyryselle. Ensin tuli tuhosi Väyrysten tyhjillään olleen kodin Keminmaalla. – Kun talo paloi, tuli lisävelkaa, sillä taloa ei oltu vakuutettu täydestä arvostaan. Silloisiin tuloihin nähden velka oli iso, se oli tukala tilanne, keskustan presidenttiehdokas Väyrynen toteaa Iltalehdelle nyt. Henkisesti vieläkin kovempi paikka koitti syksyllä 1975, kun perheen kolmatta lasta odottanut Vuokko Väyrynen kiidätettiin sairaalaan. – Menetimme lapsemme, ja Vuokkokin oli vähällä menehtyä, Väyrynen kirjoittaa Huonomminkin olisi voinut käydä - kirjassaan. Väyrynen on sittemmin saanut kolmannen lapsen ja vaurastunut, mutta se ei itaran miehen käytöksessä juurikaan näy. – Minulla on meneillään jatkuvasti älä osta mitään - päivä, en pidä ollenkaan shoppailusta, Väyrynen kertoo. Joitakin vuosia sitten Väyrynen löysi kemiläisestä vaateliikkeestä vaaleanruskean ulsterin. Takki oli Väyrysen mittapuun mukaan niin hintava, että se lojui kaapissa pari vuotta. Lopulta Väyrynen ryhtyi käyttämään ulsteria.

Väyryset viettivät kultahääpäiväänsä Keminmaassa aluksi Seitsemän tähden liikkeen avoimessa yleiskokouksessa ja myöhemmin perheen kesken. Pitkän uran kotimaan politiikassa tehnyt Paavo Väyrynen oli elokuun viimeisenä päivänä tavallistakin muikeampana. Pohjanrannan tiluksilla Keminmaassa nimittäin kahviteltiin Paavon ja Vuokko -puolison kultahääpäivän kunniaksi. Julkisuutta välttelevä ja harvoin haastatteluihin suostuva Vuokko Väyrynen poikkesi Seitsemän tähden liikkeen jäsenille ja kannatusjäsenille järjestetyssä avoimessa kokouksessa kahvittelemassa vieraiden kanssa. – Pitkän liiton salaisuus on rakkaus, sitä on aina riittänyt, Vuokko kommentoi lyhyesti pariskunnan 50 vuotta kestänyttä liittoa. Paavo Väyrysen mielestä pitkän ja onnellisen parisuhteen salaisuus on ainakin se, ettei anneta yhteisiä parisuhdehaastatteluja. Kultahääpäivän juhlistaminen jatkuu vielä lauantaina Pohjanrannan vieressä sijaitsevassa kotitalossa, jonne perhe kokoontuu. Väyrysten katraaseen kuuluvat lapset Tiinaliisa, Taneli ja Lotta sekä kuusi lastenlasta.